2012 decemberi babázók (beszélgetés)
Sziasztok!
A húst én se kivánom, kivétel a párolt szalonna vöröshagymával, de az meg nem hús :D hanem zsir :D
Ti érzitek h mozog a pici? Mi a 13. héten járunk, ti mikortól kezdtétek érezni, és honnan tudom h az a pici?
Na mi az csajok!? Kihalt mindenki???? :)
Én már totál savas vagyok...erre egresszószt főztem magamnak tegnap... :9 Ennyi eszem van...de nagyon fincsi volt! :) A végén teljesen vegetáriánus leszek...na szép! :)
Szép napot lányok.
Api hajnalban hazaért,nagyon boldog vagyok.megismert még:D
most lexünk 17én 17éves házasok,de 18éve vagyunk együtt.
Szerelem bizony:) régen volt hullám,de akkor is imadtuk egymást,csak puffogni könnyebb volt.Nincs olyan dolog amit ne tudnánk megbeszélni és ez az alapja mindennek szerintem
Néztem a képeid... :) a párod a szerelmed 18 éve? :) Mi is 18 éve jöttünk össze...de a szerelem bonyolúlt dolog :) az szerintem csak úgy belopózott közénk valamikor a hosszú út során...de ha lehet hinni a "mesékben", akkor talán a párom is kezdi érteni ezeket a fura dolgokat... :) legalábbis újabban képes megbántódni, meg duzzogni, meg hasonlók... :) Szóval akkor biztosan mozog benne is valami :)
nagy a pocim szerintem,hízni még nem híztam eddig.Húst nem bírom,meggy meg nem hízlal.Most főztem tárkonyos ragulevest jó sok kukoricával gombával,ez apa kedvence.Reggelre jól le is hül:)
Majd készítek magamról fotót úgy kell a baba naplóba is:D
....Hát...nekem az aranyerem okozott hasonló panaszt...de lekopogom, néhány napi kezelés után megszűnt... Nekem is mocorog már rendesen :) de megint vacak az idő, és szétmegy a fejem... :( hát most inkább aludnék...de nem hagynak.... :)
Ma egész nap rohangáltam, mert ballagás volt az oviban is, meg a suliban is. Jól el is áztam kétszer...hát remélem beteg nem leszek, de eléggé kivagyok...mint akit agyonvertek...a lányom meg még mindíg köhög...de iszonyatosan... :( egyenlőre láza nincs, de rossz hallgatni... szóval sok jó hírrel én sem szolgálhatok :) de remélem lesz ez jobb is hamarosan :)
Na persze, az is lehet....meg az is, hogy soha senkinek az ősei között sem volt egy sem, aztán beüt nála a ménkü... :) Már amúgy azt a variációt is hallottam, hogy a később születő gyerekek sokkal okosabbak mint az elsők... hát...én vagyok az elsőszülött :) de szerintem magasan az öcsém felett lehet az IQ szintem :) mert ő már 16 évesen annyira okos volt, hogy tanulni sem akart tovább ... szóval kinek a pap, kinek a papné :)
Én nem is mondok erre semmit... :) Állandóan azzal fárasztanak, hogy biztosan ikrek... :)
Perzse, a hajlam is lényeges, meg az is, hogy az ember hogyan él...én a sugárzásos dolgoktól tartok még iszonyatosan... :( láttam sajna néhány dokumentumfilmet...hát az is elég szörnyű... évekkel később is "hibás" babák születnek...és nem kell ott lenni, elég ha valakinek a leszármazottjával kerül össze az ember...
Egyébként meg ami az én "megfigyelésem" szerint nagyon érdekes, az a kor... mármint a dawnos babák szüleinél... ez persze csak 2 eset, így nem lehet nagy statisztikát levonni belőle :) de a párom mamája több mint 90 évig élő "nagydarab" asszonyság volt... a szomszédunkban meg van egy hasonló nő, akinek 53 éves már a dawnos lánya, és még "neveli"... szerintem már ő is 80 fele járhat. A férjeik viszont mindkét nőnek igen hamar meghaltak, szóval a dawnos babák apai ágon a gyengébbek az én meglátásom szerint :) :) :)
Jupi,apa elindult haza 5,5hét után .Hajnalban már itthon lesz:) meglátja milyen szép bálnává nevelkedtem.
A legújabb statik szerint a d.babákat 30aluliak szülik.
Ez véleményem szerint kódolva van.Mindenkiben megvan mire hajlamos,mit örökít stb
Sok olyan embert láttam halni rákban aki életében káros dolgot nem evett,ivott ,szívott.
Ellenkezőre is van példa.
Ma valahoyg szétzsakad hátul a valamim nem mondanám, hogy derék azt sem , hogy vese olyan fura érzés, remélem csak nő a picikém és nyúzza , húzza a dolgokat.
Tegnap megölelt a kislányom és a pocilakó jól oda rugott jelezve , halló én is itt vagyok édesek voltak.
Kicsi lányom Anya ez mi volt mondom a tesó jelzte itt vagyok! ,-)
Még mindig hihetetlen pláne , amiket művel kis góliát! ,-)
Ti, hogy vagytok?
Ha volt a családban downos az növeli a kockázatot.
Ha már a kornál tartunk :) Anyám 36 volt amikor a húgomat szülte, a mamám több is szerintem... lehet 38-39 ha jól számolom...de nem volt bajuk...a másodikkal viszont igen... a mamámnak farral született a fia, és meghalt sajnos... régen volt, hiába...emiatt is tartom szerencsésebbnek a császárt, ha gond van... a babának biztosan jobb így, a mama meg így is úgy is megszenvedi a dolgot :)
Na, meg azért is nem akartam aztán a tesztet, mert az apósom testvére dawnos volt... és már eleve rossz kategóriával indítanék emiatt :) hiába volt vagy 54 éves a nő, mikor azt hitte, hogy változókor miatt maradt el a menzesze... se vizsgálat, se semmi...falu...elég sötét középkori ... hát ...hogy ne mondjátok, hogy gonosz vagyok a falusiakkal szemben, mert lesötétezem ezt a nőt... na... csak annyit írok, hogy se iskolába, se sehová nem vitte a lányt, a porban tartotta és úgy éltek... wc az udvaron...vagy vödör...és ha ez nem elég, akkor nekem azt mondta a lányáról, hogy "már amikor megszületett le kellett vóna takarni, azt jóvan...de a bába nem akarta..." hát...szóval remélem az én génjeimben nincsenek meg ezek a csodás örökítő tényezők :)
Te is túl öreg vagy :) A tesztek szerint :) a 35 már rizikófaktor! :) Állítólag a duplázás van számolva 35-től...mármint a dawnra van dupla esélye az embernek...aztán minden évvel nő...az okosok szerint. Pontosan nem tidom az okát, de a petesejtek elöregedése vagy mi lehet... az biztos, hogy akik nagyon későn szülnek, azoknál gyakoribb a dawn...viszont ha meg úgy nézzük, hogy 50 évesen már amúgy is elég kevés nő szül...hát akkor az aligból biztosan több százalékban fordulhat elő dawnos baba, mivel ha minden tizediknél előfordúl, akkor az már 10 százalék...hát szóval szerintem is baromság a tesztelés :) én nem is csináltatom meg.
tul oreg ? Az mit jelent .... en 35 multam, szoval sztem a kor nem szamit annyit. De sztem nem lesz gond a babaval :)
Véleményem szerint se aggódj ezen, nekem ugyan még első baba lesz. Nem vagyok tapasztalt. De ahogy hallottam a dolgokat tuti eredmény nincs. Mindegyikre hallottunk már ellen példát. Fő a pozitív gondolkodás. Úgy állj hozzá hogy egészséges lesz és kész. Mint beszéltük már én is aggódtam sokáig az augmentin miatt, aztán megbeszéltem magammal hogy nem lesz semmi baj, hányan cigiznek meg isznak meg még ki tudja mi és egészséges babájuk születik. Minden rendben lesz, így kell hozzá állni!
Ja! A másik meg... bocsi, de szerintem azért vagy a közepes kategóriába sorolva, mert túl "öreg" vagy :) :) :) :) csak emiatt szerintem nem kell aggódnod :) tudod, mint "öreg motoros" :) neked megy már ez a dolog :) tesztek ide vagy oda :)
Aggódni akkor is aggódhatsz, ha tök szupi minden... sajnos ugye fantasztikus eredményekről is szólt már a fáma...aztán mégis beteg baba született. Épp az egyik ovistársunk anyukájával beszélgettem erről...hát ők mindenben szuper eredményeket kaptak...a kisfiú meg az én "rálátásom" szerint tuti biztos, hogy dawnos.... még nem kapott erről szakvéleményt...egyenlőre fejlesztik... persze nem jó dolog, ha az ember szembesül ezzel a dologgal...de azért mekkora parasztság már az, hogy az anyának nem merik a szemébe mondani, hogy te...hát ez a gyerkőc nem csak kicsit fura, hanem bizony beteg...és ne várd, hogy majd kinövi... mert sajnos ezzel etetik szegányt...etették...de már elbeszélgettem vele, és szerintem bírni fogja a gyűrődést :) csak induljon el valamerre, ne a csodát várja...mert azt bizony üldözni kell, :) és elkapni :) nem átesni fogunk rajta valószínű :)
Sziasztok!!
Megkaptam én is a kombinált teszt eredményét!!én a közepes kockázatba vagyok...egy kicsit aggódom.
Eredményeket ki írhatjuk??:)
:) Én se hiszem, hogy decemberi leszek... :) biztosan előre hozzák a császár miatt... de nem baj, az utolsó hetekben már a falat fogom vakarni az biztos... :)
:) Nálad mennyi szokott lenni a mindjárt? Csak hogy tudjam, mennyit kell várjak még :) :)
tudja valaki mennyi most a táppénz ha tartósan azon vagyok???tényleg maximalizálva van bármennyi is a bruttó fizetésem???
Sziasztok!Megjöttem UH ról.Minden rendben!!!!
Pont ma 12 hetes.crl 50mm,nyaki redő 1,6mm.Orrcsont látható.jó magzati életjelek.lepény mellső falon
Kaptam egy fotót az arcocskájáról.Mindjárt feltöltöm.
3 hét múlva megyek hozzá legközelebb UH -ra és az alapján AFP -re
Szuper, ez nagyon jó hír! :-)
Sziasztok :) megkaptuk a kombinalt teszt eredmenyet mi is , szerencsere a minimalis az esely kategoria.
Ugyhogy varjuk a 20 hetes UH-t :Saddig meg ulunk a hatsonkon :D
Én az Oeptől azt a választ kaptam ,hogy a 2012-es évet
Bocsi gyed-et akartam írni.
További ajánlott fórumok: