2012 decemberi babázók (beszélgetés)
Sziasztok!
Vki tud nekem segíteni a járandóságokat illetően. Hogy melyik évet veszik alapul? Ha decemberben tgyás annak tudomásos szerint 2011 év lesz az alap? de mi a helyzet a gyessel mert ugye az 2013 május vagy júniusától járna? 2011 es vagy 2012es jövedelmem lesz az alap?
Sziasztok!
Voltam tegnap 12 hetes UH-n és minden a legnagyobb rendben! CRL 55 cm, nyüzsög és lubickol a kis drága, még a száját is mozgatta! Vért is vettek a genetikai vizsgálathoz, aminek két héten belül lesz majd eredménye. Jövő héten megyek a saját dokimhoz, akkor már új képem is lesz! :-)Végre megvolt a munkahelyemen is a Nagy Bejelentés, mindenki happy! :-)
. . . nézzétek miből lesz a cserebogár!!!!
L' Odyssée de la Vie
www. youtube. com
sziasztok voltam én is dokinál, de nem az volt, akihez járok, de nem baj, mert ismerem őt is
szóval az u.h szerinti időpont dönti el az afp-t
nekem pl egy héttel nagyobb a babó, minta a mensi szerint
A végén lehet nem is decemberi leszek, de akkor is itt maradok, ha hagyjátok! ,-)
Köszi mindenkinek, próbálok is ám erős lenni :) Tegnap voltam a nőgyógyásznál, h elmeséljem mi volt mióta utoljára sirva kijöttem tőle, és tudjátok mit mondott? Nagyon örülök h igy döntöttetek :)
Hetene járok hozzá h nézze h a picinek van e szivhangja.
Még nem tudom mit hoz a sors, de azt legalább majd el tudom mondani h mindent megpróbáltunk!
Mindenkinek további szép napot :)
Én a budha és tömeggyilkos tipus vagyok általában budha, de ha tömeggyilkos akkor az nagyon ritkán, de veszélyes! ,-)
Amúgy egy vacak futárszolgálat miatt vagyok leginkább, két napja szívat, írtam hívjon mielőtt jön, mert nem jó a kaputelefon. Direkt nem megyek sehova,a mi egy 3 évessel extra gáz erer tegnap értesitő, hogy nem voltam ithon ma 8-1-ig igérték sehol erer 4-5 körül, hát király.
köszi:)
Gyönyörködöm benne,olyan édi:)
Várjuk az ultrahangos képeket híreket!
csajok én ma olyan idegbeteg vagyok agyhúgykővet kapok mindentől! ,-)
A lányom is nyügős nem tudom mi van! ,-(
Jaj lányok ma bepróbálkoztam megint a szívhanghallgatóval és tisztán, kivehetően hallottam ahogy dobog a szívecskéje! :-)
Mindenkinek megy a drukk aki ma megy UH-ra és várjuk a képeket!
alig aludtam valamit úgy fájt a fejem:(
Most is érzem még,hogy nem tiszta.
Apának elküldtem babókánk fotóját,úgy sirt a telefonba szegény.Nagyon várom már,hogy hazajöjjön.
Szép napot mindenkinek
én is ma hívtam fel mondtam azért a babamoziban remélem benne van , hogy megnézzük megvan e mindene keze lába ujjai.
Aranyosan nevetett hát persze minden kivülről láthatót megvizsgálnak ott is! ;-)