2012-ben világvége? (beszélgetés)
Azt még elárulod, hogy honnan az infó? Miért pont a mai nap?
Asztrológia, vagy?
A világ az emberekből áll. Az emberek szerencsére már eddig is sokat változtak és ez így megy tovább. Mindenki a saját életén keresztül ítéli meg a többi embert. Ez lesz az ő világképe, ami az ő véleménye.
Én az embereket jónak látom. Még helyenként csetlünk-botlunk, de ez a dolgunk, ha egyszer járni szeretnénk.:)
Ez a mostani dátum is csak egy nap a sok közül. Fejlődési szakaszok vannak, de azok nem egy napon múlnak. :)
Minden megy szépen tovább, ahogy eddig.
Egyszer minden ember számára eljön a "világvége"kinek,így,kinek,úgy..fájdalom,veszteség,gyötrelem,kín..
eljöhet a sötétség..szimbolikusan értelmezve..
talán sok-sok ember elgondolkotott,hogy mi lenne ha.."
talán sokan el is kezdik a változtatátást..apró lépésekben..talán nem..minden olyan marad,mint régen volt..hisz bár sokan szeretnék a jót,jobbat..de..kevesen vannak..
szerintem soha nem fog megváltozni a világ..
sajnos..
"szarból nem lehet ostort fonni,ha mégis sikerülne,nem fogsz vele csattogtatni"
ilyen az ember..
Értem. És késés nem várható? Mit tudom én az időjárás miatt, vagy akármi?
Én már nagyon türelmetenül várom, mert megoldaná a felvett hiteleimet egy csapásra. Remélem, hogy ez most nem egy kacsa volt csak:)
:)))))
Akkor azért éreztem valami furát a hasamban. Én naív meg azt hittem, hogy ez éhség. De hisz akkor már én sem vagyok:))
nem figyeltél, Doki!!!
Már vége is van! :)
Készüljetek, mert ma mindenki megtudja, lesz-e világvége!
Azért én ma még megsütöttem a karácsonyi bejglit:)
Igen, enyém a kert, szia, köszi hogy tetszik a virág. :)
Hosszú története van a boldogtalanságomnak, megérne egy regényt, csak még nem volt ( meg nem is lesz) időm hogy belefogjak és megírjam.
Kösz az érdeklődést!
Az adatlapodon a kert a tiéd?
Csodálatos a sok fürtösgyöngyikéd!
miért vagy ilyen boldogtalan?
értem:(
egy részét legalábbis
Én nem.
És nem is bánnám, ha ez a világvége dolog igaz lenne....