Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze a belépési adatokat, egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Főoldal » Fórumok » Egyéb témák » 3. világháború és világvége fórum

3. világháború és világvége (beszélgetős fórum)

1 2
2011. dec. 1. 11:39
ne higgy el mindent amit hallassz!emlekezz vissza csak picit,2000 elott mindenki azt mondta,hogy vege lesz a vilagnak 2000-brn es mi tortent?semmi sem,
59. f8db0709b8 (válaszként erre: 41. - Fiatal nő)
2011. okt. 16. 10:29
2011 október van és nem történt semmi.....illetve,talán több éhező ember lett...és háború is e miatt lesz,nem az olaj miatt.....szerintem.
58. jersseygirl (válaszként erre: 54. - Szántó Gábor)
2011. okt. 16. 05:44
Ez tettszik ;)
2011. okt. 16. 02:53
Nyami. Ez jó hosszú lett és teli van elgépeléssel. Aki nem akarja az úgysem olvassa.
2011. okt. 16. 02:53

Nem lehettek olyan okosak ezek a maják ha sikerült maradéktalanul kiírtani őket. Azt meg tudták jósolni hogy mikor lesz a világvége, de azt nem tudták jönnek az angolok meg a spanyolok és szépen gallyravágják amit olyan szépen felépítettek? Ha a csillagokban minden meg van írva akkor gondolom ez is megvolt. Mindegy. Sok elmélet létezik. Amit legutoljára olvastam az az hogy 4 korszak van a maguk jellemzőivel és ezek jönnek egymás után.Föld, víz, tűz és levegő.

Kissé leegyszerűsítve idézek Popper Péter, Fáj-e meghalni c. könyvéből. Remélem nem bája.


Földkorszak jellemzői: A teremtés világa. A Föld a szilárdság szimbóluma, a megkeményedő anyagé. A stabil szerkezeté.A földkorszakban alakult ki bolygónk mai formája. Biblikus értelemben ez a teremtés időszaka. A földkorszaknak a Vízzönnek nevezett világkataklizma vetett véget. Akkor pusztult el az ún. "első emberiség". Kollektív halál lett úrrá a világon. Ez a korszakot váltó apokalipszis hagyott nyomokat minden nép emlékezetében. A Védák is tudtak a nagy áradásról, a bárkába menekített élőlényekről, csak Krisna kiválasztottját abban a mítoszban nem Noénak hanem Muninak hívták. Krisna aggódott a bárka utazóinak sorsáért, ezért hatalmas egyszarvú aranyhallá inkarnálódott, és szarvával lökdöste-tolta bárkát, míg ki nem kötött - nem az Araráton - hanem a Himaláján. Más népek emlékező legendáiban egy elsüllyedt világrészről tudnak, amit a leggyakrabban Atlantisznak neveznek. A vízözönnel következett be a nagy korszakváltás, a vízkorszak kezdete.


A Vízkorszak, a formák világa. Jelenleg a vízkorszak végén élünk. A víz a formák világának szimbóluma. Állhatatos, évezredeken át cseppenként lehulló erejével nagy szilaj hullámaival, máskor a vízár zúduló lendületével a víz formálja a legkeményebben a követ is a partokat, a hegyeket-völgyeket.. Valóban, a mi Vízkorszakunk legnagyobb értéke a legfontosabb szempontja a orma. Milyen a lány? Szép? Csinos? Jó alakú? És a fiú? Vállas? Jóképű? Amikor autót, bútort, házat veszünk, elsősorban a formára figyelünk. és persze a divat. A ruhák? S a formák a művészetekben! A képzőművészeti , zenei, irodalmi, építészeti formák és stílusirányzatok.A színház és a tánc. Játék a formák felbontásával a filmben és az irodalomban. A nevelés mint személyiségformálás. A viselkedés formái, az érintkezés, a kommunikáció formai elemeinek hangsúlyozása. A megformált természet, pázsit, formára nyírt fák és bokrok. Az ezredforduló közeledtével, a lelkekben erősödött a várakozás, a szorongás, sőt a borzongás is: valami történni fog. Eljön a világvége?


A Tűzkorszak, a dinamika világa.

Az úr megígérte hogy több Vízözön nem lesz. De tűzözön... Talán Tűzözön következik. Felrobbantják az összes atom-és hidrogénbombát? Vagy mennyei tüzek pusztítanak el minket? A tűz ősidők óta foglalkoztatja az ember fatnáziáját. Az élőlények közül egyedül az embernek van sajátos viszonya a tűzhöz. A tűz ott lobogott az emberré válás bölcsőjénél..... Tüzet kezdett használni. Minden teremtett lény, még a legszilajabb vadállat is retteg a tűztől. Az ember miért em fél tőle? Szerencsés mutációról lenne szó? Véletlen eseményről? Vagy valamilyen ismeretlen hatásról? Ki tudja? Mindenesetre a tűz használata oldotta ki véglegesen az állati létből. Kissé egyszerűsítve: A növényevőknek szinte egész nap legelniük kel, hogy megfelelő mennyiségű kalóriával lássák el szervezetüket. A húsevők rövid idő alatt nagy mennyiségű kalóriához jutna, ám a zsákmányt napokig kell emészteni. A tűz, a főzés és a sütés ajándékozta meg az embert azzal, hogy rövid idő alatt nagy kalóriaértékű, könnyen emészthető táplálékhoz jusson.......


Világvége?

Világvége nem lett 2000-ben. Ám, ha egy világkorszak végét értjük rajta, akkor viszont világvége volt! A Vízkorszak véget ér, és századelőt a tűz korszaka sugározza be. Ennek vagyunk átélői. A tűz a dinamika szimbóluma. A lendületé, a sebességé, az egyre rövidebb idő alatt bekövetkező változásoké és a gyorsuló időé, a váratlanul bekövetkező meglepő átalakulásoké. Ló? Kocsi? A helyváltoztatás dinamikusabb formái kellenek nekünk. Vonat. Gyorsvonat. Expressz. Azután autó. Még gyorsabb autó. Repülőgép. Legyen szuperszonikus. Ez sem elég. Jöjjön a rakéta! Gyorsul a történelem. 50 év korkülönbség ma nagyobb távolságot jelent a nemzedékek értékrendjében, életstílusában, mint azelőtt 3-400 esztendő. Gyorsul a tudományos megismerés. Egy 1970-ből származó UNESCO jelentés szerint a tűz használatbavétele óta minden felfedezés, találmány fele az őskor és 1935, másik fele 1935 és 1970között jött létre. Százezer évek állnak szemben harmincöttel. Gyorsul a serdülés, 4-5 évvel korábban kezdődik, mint a megelőző generációknál. Egyre dinamikusabb a hírközlés, az információ áradata. Újság, hírlapok, naponta többszöri megjelenéssel. Rádió. Televízió. Műholdak. Levél? Túl lassú. ...E-mail kell nekünk........Mindez még a tűzkorszak kezdete. S ebben a gyorsan fokozódó dinamikában nagyon el lehet fáradni. Különösen annak a generációnak, amelyik még a formakultúra körülményei között nőtt fel.

A tűzkorszakot majd a levegő korszaka fogja felváltani. Ez a szellem szimbóluma. Időnként szippantani kell belőle. Előleget venni a jövőből. Néha kell egy kis csönd háttérzajok nélkül, befelé figyelés, semmittevés bűntudat nélkül.Szóval ha most a tűzkorszak eleje van akkor valóban nem lenne meglepő egy atomháború vagy valami teljesen más ami eddig még nem volt tapasztalható. Ez persze csak egy elmélet és kissé spirituálisnak is kell lenni hogy hihető legyen, de van benne ráció mint az elméletek többségében.


3. világháború az olajkészletekért? Simán el tudnám képzelni. Most is folyik egy-néhány emiatt és ahogy fogy, egyre többen beszállnak majd


"Mit tegyen az ember, ha eljön a világvége?

Mikor eljön a világvége, legjobb, ha az ember befejezi a reggelijét"

2011. okt. 16. 02:00
Mindenesetre én terveztem egy időgépet amit most ki is probálok, mondjuk visszamegyek 3 percet az időben
2011. okt. 16. 01:57
Működik!
53. 56abea278d (válaszként erre: 2. - 5e76004fb5)
2011. okt. 15. 23:49
meg 1999-re is.
2011. okt. 15. 22:39
A jóslatokat általában rosszul értékeljük. Nagyon oda kéne figyelni, hogy milyen szövegkörnyezetben jelennek meg. Bizonyos szavaknak, kifejezéseknek többes értelmük is lehet. Pl. atomháború nem csak magát a harci cselekményt jelenti, hanem az atomhoz kapcsolódva bővebb értelme is lehet, valamint az atom szót nem csak a hasadó anyagra használjuk.
51. Danatus (válaszként erre: 48. - Eny***)
2011. okt. 14. 22:06
Nem 2011 október közepét írunk? Valami baj van (szerencsére) a jóslattal.
2011. okt. 14. 22:01
Állítólag Einstein azt mondta, hogy "A harmadikat nem tudom mivel vívják, de a negyediket biztosan kőbaltával.".
49. Eny***
2010. szept. 19. 10:42
És válaszolva a kérdésedre, hogy én mit teszek azért, hogy túléljem?: Semmit, mert nem tudok semmit sem tenni. Szeretem a városomat a családomat, innen nem fogok elköltözni. Ha meghalunk, az ellen úgysem lehet semmit sem tenni. Csak próbálom egy csomó embernek elmondani mindezt, bár a legtöbben, csak nevetgélnek rajta, jellemző megnyilvánulás.
48. Eny*** (válaszként erre: 47. - Csilla80)
2010. szept. 19. 10:37
Jaj nem, nem.. Részben félreértettél. Teljesen egyetértek veled abban, hogy fölösleges görcsölni én is itt maradok, csak elfogadtam, mint tényt, hogy ez létezik, csak egy picit gondold át, hogy mennyire igaz, hogy negatív irányba fejlődik a világ és amiket a Sz.z ír a könyvében, anélkül is ki lehetne következtetni, hogy ez lesz, ha nem most, hát pár év múlva, de biztosan meg fog történni. Vannak emberek, akiket különleges adottságokkal áldott meg a sors és megéreznek előre dolgokat (ők nem keretének, meg bolondok) velem is volt már hasonló, úgyhogy ezt a témát szerintem nem kellene elviccelődni. Az a vak jósnő megjósolta Csernobilt, a nyew-yorki W.T.C. tornyokat, a Kurksz tengeralattjárót, akkor persze mindeki jót nevetett az idős nénikén, de aztán ahogy sorra bejöttek, elismerték, hogy talán komolyan kellene őt venni. Ha utánajársz látni lehet, hogy egy csomó nyelvre le vannak fordítva a jóslatai. Közöttük a 2010-es atomháború, ami nov.ben kezdődik, de egészen nyárig csak "egyszerű" háborúként fog zajlani, júniusban fognak előszőr atomot használni.
47. csilla80 (válaszként erre: 46. - Eny***)
2010. szept. 19. 10:04
Szerintem meg pont,hogy veled van a baj es nem azokkal akik elviccelik. Ha meghalunk meghalunk,ugysem tehetunk semmit,mindenki nem koltozhet el!!! Es stresszeljunk addig mig tortenik vmi??? Akkor abba fogunk belehalni!!! Te mit teszel azert,hogy tuleld? Talan vettel Del-Amerikaban egy hazat? Eddig hany vilagveget eltel tul?
46. Eny***
2010. szept. 19. 09:52
Jaj, annyira bosszantó, hogy csak moslyogtok és az egészet kitalációnak tartjátok. Éltek a kényelmes, elvakított, agymosott, tv-s, civilizált világotokban, közben meg észre sem veszitek, hogy mi zajlik körülöttetek. Nem valami "kretén" talált ki v.mit. Elég sokan jósolták erre az időszakra a harmadik világháborút (2010-2012 - Baba Vanga-vak jósnő, Szira Zoltán, Nostradamus., Maják.) és erre minden valószínűséggel meg is van az esély. Szira Zoltán Dél-Amerikába szervezi (jelen pillanatban is) és segíti az atomháborút túlélni akaró emberek odatelepülését, mert egyedül ott nem lesz atomcsapás, egyedül ott lehet átvészelni majd a harmadik v.háborút. Ez nem valami vicc, kitaláció, nem bolond emberek képzelgései. Meg lehet nézni a honlapját, alaposan elolvasni a könyvét, amelyben látomásairól ír és a hozzászólásokat, de a kételkedőknek javasolnék egy találkát Szira Úrral, egy teljesen átlagos, normális és nagyon okos ember. Mindig szervez találkozókat, ahol lehet vele személyesen is elbeszélgetni. Egyszerűen hányingerem van attól, hogy a legtöbb ember homokba dugja a fejét, jaj ez biztos valami bolond, kretén meséje meg hasonlók.. (Megjegyzem, hogy a világ számos pontjáról olvassák az ő honlapját, titkosszolgálatok is). Az ember túl egyszerű lény ahhoz, (jelenleg még), hogy felfogja, hogy a világ nem csak abból áll, amit a két szép szemünkkel látunk és ami a mai tudásunk szerint megmagyarázható. Istennek, nagyokosoknak képzeljük magunkat és borzasztó dolog, hogy ezen a földön az ember az egyetlen faj, amelyik elpusztítja saját magát és a környezetét. Hát ennek az elkorcsosult, mocsok világnak lesz hamarosan vége és csak azok élik túl, akik időben elmenekülnek. 2014-re lakatlan lesz Európa és a világ nagy része az atomcsapások és vegyi fegyverek bevetése miatt. Részletesen: [link]
45. Fiatal nő (válaszként erre: 43. - Csilla80)
2010. márc. 11. 11:54
Nem én olvastam, hanem anyum, hogy a tudósok számolgattak valamit Nostradamus írásaiból, és hogy amit 2017-re jósolt 3. világháborút, az most lesz 2010 novemberében.
44. csilla80 (válaszként erre: 34. - C502273b01)
2010. márc. 11. 11:12
Nem is felek en semmitol... minek parazni elore,aminek jonnie kell az ugyis eljon... attol jobban felek,hogy megint elvetelek,vagy beteg gyerekem szuletik... van megbetegszik a kisfiam,mint a joslatoktol... nekem a gyerekek szenvedese a vilagvege... csak azert ajultam ki szinte,mert 2012.12.21. a kisfiam 4-dik szulinapja,na,de akkor csak jo tortenhet... :-)))
43. csilla80 (válaszként erre: 42. - Fiatal nő)
2010. márc. 11. 11:05
Nem tudom,hogy ez hol olvastad,de sajnalom szegeny Nostradamust... :-((( Egy kreten vmit kitalal es rogton rafogjak,hogy Nostradamus mondta...
2010. márc. 11. 10:58
Nahát, ennyire meg sem lepődik senki, hogy 8 hónap múlva mi lesz..? :-)
2010. márc. 10. 18:26
Állítólag valahol már azt írják, hogy Nostradamus jóslatai alapján a 3. világháború kitörése 2010 (!) novemberében várható. (2017 helyett) :-S
2010. jan. 27. 17:16

[link]


..

2009. szept. 20. 11:02

Neharagudjatok, de olvassátok el a Károli bibliát,

abból metudhatjátok mire is lehet számitani. De

vegyünk csak egy olyan dolgot azt a szót megélhetés,

akkor szerintem mindenki tapasztalja a saját bőrén,

egyre nehezebb és a létfentartás is egyre veszélyesebb ebben a gazdasági helyzetben. Higyjétek el itt van a munkanélküliség, ami teljesen

káoszt és csak növeli a gondokat és a problémákat.

Szerintem előbb, utóbb ez oda fog vezetni, ahogy az egyik hozzászóló megjegyezte.

Üdv.Anyuci91

2009. szept. 19. 07:43

Ha kitör a harmadik világháború, úgy sem élik túl, annyi fegyvere van már a nagyhatalmaknak, hogy a tizede is elpusztítaná a föld lakosságát...:)


Világvégéig a tudósok szerint már csak alig 5 milliárd évünk van hátra, mikor a nap beszippantja az Univerzumot, de észre sem fogjuk venni, mivel a másodperc töredéke alatt lezajlik, mint ahogy az ősrobbanás.


Médiumoknak, meg a retardáltatnak nem kell hinni. Honnan is tudhatnák, hogy mikor lesz vége a világnak...???

37. c502273b01 (válaszként erre: 36. - Csilla80)
2009. szept. 18. 15:49
Nagyon szívesen:)
36. csilla80 (válaszként erre: 33. - C502273b01)
2009. szept. 18. 14:47

Koszonom!

Tenyleg erdekes profecia...

2009. szept. 18. 09:55
2012-re célozgatnak,de nem ott leselkedik ránk a veszély.Hanem addig még...
34. c502273b01 (válaszként erre: 32. - Csilla80)
2009. szept. 18. 09:51
Szerintem nem a 2012-es évtől kellene félnünk.
2009. szept. 18. 09:51

"Az Erdőn túl él az ország jobbja,de számában kisebbik része,földjét az erősebb elrabolja,ezeregyszázból nyolcvan évre.

Már csupán nyelvében él,de él még,s gyarapszik,mig Erdőn innen fogynak,az ő küzdelmük hozza el a békét és egységet minden magyaroknak."

Nostradamus


Ezt találtam Erdélyről.Én nem hitből írtam,csak érdekes prófécia,melyből lehetne okulni az emberiségnek.

32. csilla80 (válaszként erre: 30. - C502273b01)
2009. szept. 17. 22:33
Jaj,koszonom szepen... nem nagyon hiszek az ilyenekben,de amikor hallottam egy hiradasban,hogy 2012.12.21. azt hittem kiajulok...
31. Skar (válaszként erre: 15. - Winny)
2009. szept. 17. 21:52
Igazad van. Háború nem lesz. Van. Az még nem ok a nyugalomra, hogy a te házadat konkrétan nem lövik.
1 2

További ajánlott fórumok:


Minden jog fenntartva © 2005-2020, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Facebook