2012 augusztus-szeptember - Indul a kistesó projekt (beszélgetés)
Habcsók és aranygaluska? Csorog a nyálam...
Remélem, követhetünk titeket hamarosan. Most sokkal lazább lettem, nem is parázok rajta, hogy meg fog jönni és nem is érzem a jeleit sem:) Tök megnyugodtam, hogy itt az új év és mindjárt itt a március és akkor elmegyek dokihoz, valamit csak mond és még ebben az évben lesz pocilakóm.
Szandi meg épp most hozza ide a fürdőből az összes sampont és tusfürdőt!!!
Megnéztem én is :-D
Nagyon jó látni,örülök
Hát igen sokan eltűntek :-(
Melcsi a másik fórumon sem járt és azt hiszen magán a hoxán sem :-(
Ildikó Ancsa bízzunk benne hogy hamarosan ti is követtek minket.
Én ma voltam tanácsadáson 7kismama volt velem együtt.
Volt 18-és 19éves is.
Párocska még itthon azért sem vagyok úgy sőt a naplóm is Nagyon el van maradva:-(:-(:-(:-( pedig befogom pótolni.
Ma csináltunk habcsókot és aranygaluskát vanília mártással nagyon finom lett :-D:-D:-D
Sziasztok! Tettem fel képet Babócámról :) ha vkit érdekel.esetleg.
Ildi hajrá,most elkaphatjátok.
Amúgy.kár hpgy a többi kismami eltűnt....
juj az nem lesz kellemes akkor tényleg ha olyan ujjal folttisztítózol:S
mi hétfőn mostunk ma takarítottunk.
tesó ügyön rajta vagyunk:)
neked pedig szorítok nagyon hogy ne jöjjön piri csak zebra:)
Akkor csak hajrá,még nincs veszve ez a hónap!
Nekem ebédem már kész, mosnom kéne, de még nem szántam rá magam a folttisztításra, tegnap lenyúztam a hüvelykujjam, azt hiszem, kétségbe is esnék, ha rámenne a folttisztító. De azért rábeszélem magamat, mert muszájos.
Én amúgy szombatra nem várom, semmi jele nincs se mensinek, se babának egyelőre. Cickóim fájnak ugyan, de ebben a ciklusban már a 9. naptól folyamatosan, úgyhogy semmi jelentősége.
sziasztok a tegnap esti ovu tesztem majdnem ugyanolyan erős lett mint az előző napi úgyhogy valószínű pé-m van/volt. a melleimben meg olyan érzés volt mint mikor szoptattam és közben a másik cicimből is folyt a tejcsi.
egyébként ma már takarítottunk meg odatettük az ebédet:)
hol van mindenki mi van veletek meséljetek?:)
köszi a választ.
hát remélem ez így van és akkor van esély:)
akkor megy a drukk:)
de visszaesett nem és már azóta vissza fel is ment nem?
köszi a választ
sebaj ha most is volt vagy most volt pé akkor tegnap előtt is meg azelőtt is tettünk az ügy érdekében remélem jól tettük.
Ez egy jó kérdés Ildi :-D
Szerintem lehetséges hogy most volt vagy most is volt ovud .
Sziasztok:)
tegnap este kíváncsiságból csináltam egy ovu tesztet ami pozitív lett létezik hogy most lenne csak pé-m???? na de nem érzek semmit csak a melleimet. ja ma reggel is csináltam ovu tesztet ami full nega majdhogynem nem is látszik a második csík. ilyenkor mi van???
Ez szuper:-D
Én várom már a szülinapom mert megyünk 4D-re :-)
Holnap kérek is időpontot .
Ildi ha pcos vagy, azzal lehet mit kezdeni. A másikat nem ismerem...de ne add fel!!! Azt nem hagyjuk neked! :) Tessék utána járni, látod nálam is csodák történtek.
Köszi Bea!!!! Van képem is 4 is,teszek fel holnap. Ma is voltam uhn, kihasználtam hogy volt időpontom onnan a kép. Épp aludt és szopizta az ujját, aztán a másik képen ivott a magzatvízből.
szerintem jó:)
úgyhogy apára fel:)
Sajnálom:(
Azért csak szánd el magad erre a dokira, hátha mond vmi okosságot.