2011. júliusi, augusztusi babát várók, gyertek beszélgessünk! (beszélgetés)
köszi, már egy ideje Lucának hívtuk :)
most már fiam és lányom is van :)
zsebyzsú!Neked is gratulálok!:D
Úgy látszik egyenlőre lány babák vannak többségben itt a fórumon.:D
Gratulálok a kislányhoz!:D
Milyen szép is,amikor kisfiú után kislány születik,vagy fordítva!:)
sziasztok
én mini manó voltam, előbb születtem kb 2 hónappal, 1600gramm voltam.
A fiam 3740 volt, azért félek h most nehogy a tesó 4 kiló fölé menjen.
hát képzeld ma is most jöttünk haza! ilyenkor meg már elég hulla vok.
Tegnap este 8kor álltam neki takarítani meg éjjel megy a mosógép is mert még arra sincs időm! Pedig nem is dolgozom, csak így én intézek mindent mert hogy "úgyis ráérek" :-)
De amúgy nem panaszkodom, mert végre jól vagyunk!
Örülök, h ti is! :)
megyek is aludni, mert reggel is kelni kell, de majd írok mert volt pl nálunk a védőnő... no meg olvasok majd más naplókat is mert le vok maradva
pusza
nekem is emiatt kell, de nekem hetente 2x, mert sajna vérzékeny vok és nem tudják a terhesség javít vagy ront a helyzeten, meg sajnos sokat véreztem és nem akart elmúlni... na mindegy nem sorolom, de eddig még soha nem kellett éhgyomorra mennem, pedig 2x vetteg az integrált miatt, meg 1x az afp miatt is, és kb 100x vérkép miatt meg különböző faktorok miatt.
De köszönöm most épp jól vok, vagyunk :)))
épp most kértem olvasási jogot a naplódhoz
Az aztán szééép!!!:)
Én 4100 voltam, normálisan születtem. Első bátyusom császárral, másfél évre rá másik bátyus vákumosan. 9 évvel idősebbek nálam:)
én most nem szorongok mert programozott császárom lesz. A fiam is beragadt, császároztak és másfél évvel egy császár után nem lehet hüvelyi úton szülni a hegszétválás miatt (asszem 3 évnek kell eltelnie a 2 szülés között, hogy lehessen hüvelyi úton)... 2 császár után pedig egyáltalán nem lehet mert veszélyes, úgyhogy én már tuti nem fogok máshogy szülni...
de azért szorongok más miatt, ha már a szülés miatt nem is, de egy 15 hónapos mellett nincs annyi időm szorongani szerencsére :) Első babát várni teljesen más volt, főleg ilyen kicsi korkülönbséggel.
Én is négy kiló fölött voltam, és 58 cm amikor születtem:) Nem sokat nőttem azóta:)
Azt mondják, minden baba máshogy növekszik. De könnyű annak, aki nem szorong egy kicsit se...:) Az lehet, nincs is emberből:)
:*
Sziasztok!
Megkaptam a Down-szűrés eredményét. Lower risk group (-ba tartozom)! :))
További ajánlott fórumok:
- 2010 decemberre babát várók, gyertek beszélgessünk!
- 40-70 év közötti nagyik gyertek, beszélgessünk.
- 2010. november - ha ti is babát terveztek, gyertek! Beszélgessünk!!
- 2010 augusztusában született babák anyukái beszélgessünk
- 2010. január 1-től fogyózók, gyertek beszélgessünk!
- Akik szeretnének babát ovu tesztek meg görcsölések nélkül gyertek beszélgessünk...