2011. júliusi, augusztusi babát várók, gyertek beszélgessünk! (beszélgetés)
Sziasztok!
Végre jól vagyok, tegnap hánytam, a hétvégén kicsit sokat ettem, jó nehéz finom kajákat és kicsit sok volt. Holnap megyek a 12. uh ra, remélem minden ok.
majd írok, hogy mi volt. Pénteken megyek vissza a dokihoz a lelettel.
remélem, hogy mindenki jól van. Szép napot, mennem kell be a suliba, este 6ig vannak óráim, érdekes lesz ez a félév.
Jó reggelt!
Pidiko, örülök,hogy minden ok és ez a legfontosabb. :) De azt is tudom,hogy milyen nehéz várni,hogy kiderüljön a pocaklakó neme, a 4D-n biztosan megtudjátok!
Szomorúan olvasom,hogy milyen sokan betegek vagytok illetve milyen fájdalmaitok vannak! :(
Remélem ez csak átmeneti és minél elöbb jobban lesztek!
Dóri, nekem a férjem nagyon fejfájós. De kiderült,hogy nem a frontok miatt, hanem ,mert letapadások vannak a nyakán. Ha ezeket kimaszírozzák akkor semmi baja. Szerintem menj el egy profi masszőrhöz aki kismamákkal is foglalkozik, hátha neked is használ.
Pidiko, nagyon örülök, hogy minden OK! Azért szomorú, hogy nem mutatta meg a doki, pedig neki az nem nagy fáradtság, de a 4D tényleg kárpótol majd! :)
Jaj lányok, nem tudom mit csináljak, most már minden nap fáj a fejem. :(( Minden nap nem szedhetek gyógyszert, már így is olyan sokszor kellett bevennem. :( De meghalok úgy fáj. :( Aludni se nagyon tudok emiatt... Lehet, hogy ezt a brutál frontot nem viselem jól, de már nagyon unom. :(
Örülök, hogy a babával minden rendben, ez a lényeg.
Sajnálom, hogy nem mutatták meg a babádat:(.
Na de majd a 4D kárpótol, meglátod, milyen felejthetetlen élmény lesz:).
örülök h minden rendben. de azért durva h sok doki ilyen, most ahova én is járok, és aki uh csinál, azok is olyanok h nem mutatják a monitort alig beszélnek, de legalább képet kapok.
a fiamnál ahova jártam, sztk dokihoz , ő mutatta mindíg a monitort, meg azt is h mit látok, mindent elmagyarázott, pedig nem nála szültem. már bánom h most nem oda járok.
akihez járok az nem csinál uh hanem a kollégája csinál csak.
szia
szerintem is csak a csontjaid mozognak a baba miatt, de szegény rossz lehet nagyon.
Sziasztok:)
Ma voltunk 18 hetes uh-n:):
Afp jó vérkép jó baba szépen fejlődik minden oké legalábbis nem mondta a doki hogy nem mert egyébként nem mondott semmit ezért nem szeretek hozzá járni. Képet nem kaptunk sőt nem is igazán láttam a picurt mert nem fordította felém még annyira sem a monitort hogy megmutassa:(Nemet sem mondott ennek a dokinak nem szokása csak a vége felé megmondani:(De sebaj majd 4d-n kiderül ami remélhetőleg vagy jövőhéten vagy utána lesz majd attól függ mikorra kapok időpontot holnap. Egyébként akit érdekel részletek a naplómban az uh-ról.
Sziasztok!
Nekünk még egy hónap múlva derül ki,hogy fiú lesz-e vagy lány,a 18 hetes uh-on.Remélem gyorsan eltelik az a pár hét mert már nagyon kíváncsi vagyok én is!:)
Az állandó fáradtság elmúlt,tele vagyok energiával.:DVégre sikerült a napokban nagytakarítást csinálnom a lakásban is!
Csak ami nem tetszik,kb. 1,5 hete délutánra/estére nagyon megfájdul a derekam.De annyira,hogy még menni is alig tudok.:(
Én is nagyon várom már a tavaszt!!!:))
sziasztok
én reméljük 2 hét és megtudom ki lakik odabent!!
nekem végre múlik az émelygés, de ma azért reggel a kávé után kidobtam a taccsot, a szagokat még nehezen bírom.
olyan jó lenne ha már tavasz lenne.
Mindenkinek gratula, aki megtudta a gyerkőce nemét!!
Remélem, én is a lányos oldalra sorolhatok majd:)
De én csak 4 ! Hét múlva tudom meg (a 12. héten).
Lányok, meghoztuk a nagy döntést, és mégis itt fogok szülni Angliában :( Családi szempontból jobb így.
Sziasztok Lányok!
Csak futtában olvastam vissza, és látom, milyen örömhírek vannak: fiúk és lányok a pocakban:)
Jucka, Zsú, Foxi, Dóri - mindenkinek GRATULÁLOK!!! :) (juj, remélem nem hagytam ki senkit....)
sziasztok
Jucka Gratulálok!!! 2 hét és én is megtudom ki lakik odabent, remélem a csajos tábort erősítjük!!
További ajánlott fórumok:
- 2010 decemberre babát várók, gyertek beszélgessünk!
- 40-70 év közötti nagyik gyertek, beszélgessünk.
- 2010. november - ha ti is babát terveztek, gyertek! Beszélgessünk!!
- 2010 augusztusában született babák anyukái beszélgessünk
- 2010. január 1-től fogyózók, gyertek beszélgessünk!
- Akik szeretnének babát ovu tesztek meg görcsölések nélkül gyertek beszélgessünk...