2011 januári babák (beszélgetés)
Mi is voltunk a 6 hós vizsgálaton kicsit megcsúszva. 8380 gr és 70 cm a "picikém":)
Minden rendben, viszont valamit magyarázott a doki, hogy már beforrt a kutacsa és hogy ő nem szereti, ha ilyen hamar... Rákérdeztem, erre elpoénkodta, hogy örüljek, mert valakinek sose nő be a feje lágya :/
Valamit motyogott még a fejkörfogat és a m.has arányáról is, hogy nem a legjobb, de nem értettem. Kicsit beparáztatott. Mondott nektek valamit ezekről az orvosotok?
(ez helyettesítő doki volt, a mienk szabin van)
Hello!!
Lehet hülye kérdés:
babakocsinál mit jelent az,hogy travel systemre felkészítve???
Eddig úgy tudtam,hogy akkor csatlakoztatható a babakocsira hordozó,mózes,sportrész..
most néztem egy kocsit, aminél azt írják,hogy nem lehet se hordozót,se mózest csatlakoztatni, de a leírás végén meg ott van,hogy travel system rendszerre felkészítve. Akkor most hogy is van ez?!
köszi :)
Szia!
Én vinném dokihoz. Inkább nézzen hülyének,minthogy baj legyen!!
Szia,
beírtalak a táblába :) bocsi a várakoztatásárt de mostanában ritkán vagyok itt.
Sziasztok, beköszönök, nagyon rég voltam már.Márk babám hétfőn lesz 6 hónapos, voltunk tanácsadáson 7680g és 70,5 cm a lelkem. Szép nagy baba és a kezei meg a lábai hatalmasak. Szép szál legény lesz, az biztos!:-D
Van már 2 fogunk is, igyekszem olvasgatni Benneteket. Ki hogy áll fogzás témában?Mi a bevált praktika?Mi ismét kicsit cumizunk, hogy oldja a fájdalmat, de tegnap 2x volt nagyon nyűgice ma pedig kissé piros volt a popója is. Ugye ez is természetes lehet ettől?Volt akinek belázasodott?
Köszi a válaszokat előre is!
...hát igen, meg is jegyezte a doki hogy manöken alkat lesz, mert még a lábai is hosszúak.
Vérévételre azért kell mennünk, hogy nem vérszegény-e vagy vashiányos..de szerintem semmi baja, csak ilyen kis kukacka. Bár így még örülök is hogy csinálnak neki egy vérvételt, csak attól féltem hogy nem adhatok neki reggelit...és az a hercehurca lesz megint, de így nem gáz. :)
Nekem is hullik még,így állandóan össze van kötve,na meg Zsolám feszt cibálja,tépkedi,így is a markába kerül pár szál...Még biztos a hormonok,nyugi!
Olvasd csak el:
Csajok, Nektek nem hullik a hajatok? Ááá, nekem még mindig igen. Már kb. márciustól:( Tele van vele a lakás folyton, pedig minden nap porszívózok stb mégis, utálom! Főleg most,hogy Kamilla kúszik össze-vissza és mindig a kezében találom:(
Mit kéne rá szedni? Vagy ez még mindig ráfogható a hormon-visszaállásra?
Nagyon édes a csajszid:) Az enyém szinte ugyanekkora 8500 gr és 73 cm.
Így tökéletesek ahogy vannak, 1 percig se foglalkozz azzal,hogy mennyi kéne legyen meg ilyennek:))
Édes kis mazsola:)) Kamilla 2kg-val husibb:D
DE szerintem ezzel nincs semmi gond az egyik baba ilyen a másik olyan mint a felnőttek is. Jázmin szinte dekára ugyanennyi volt mint Kamika most és 5 évesen nem nevezhető egy duci gyereknek,sőt:))
Maja lemozogja gondolom, meg nem egy hízékony alkat, aminek később még örülni fog:)
Sajnálom, a vérvételt:(
Szerintem ha eszik és jó kedvű, akkor nem lehet baja. Ha fájna valamije vagy nem jól érezné magát azt észrevennéd, akkor nem is enne.
Nyugodj meg! Sajnos az ilyen tényleg előfordul!
Képzeld egyszer Zalán illatosítót ivott!! Végig bűzlöttük a metróval az egész várost mire bevittem a kórházba. Aztán megnézték..és mondták hogy most már vigyem haza megmosni mert illatozik tőlünk az egész kórház! :)
Hátra esett,de félig ülő helyzetben volt,mert ugye egyből görnyedt fel...
Az lesz áttapogatom.
Kamilla milyen magasról esett le?
Enie próbálj nyugodt maradni amennyire lehet. Kamilla is esett már sajnos. Izgágák ezek a bébikék.
Hasra vagy hátra esett? Kamilla a hasikájára. A doki azt mondta,ha az étvágya jó, nem sír, nem hány, nem aluszékony akkor nem kell bevinni. Óvatosan nyomogasd végig mindenét amikor nyugodt,hogy nem reagál e fájdalmasan.
Hát 35 cm.magas.Felébredt azóta már,tízóraizott.A kedve jó,mint szokott.
Remélem nem lesz baja!
Vki járt már hasonlóan????
Remélem Mancikának semmi baja sincs,h elküldtek benneteket vérvételre!
Megjöttünk mi is a dokitól.
Majáé a fórum 2. legkisebb babája cím!!
6530g és 70cm ( bár ez szerintem pontatlan kb 68-69lehet)
2hónap alatt hízott 350g-ot. :(
Nekünk sem szóltak a súllyára semmit, de azért elküldött a doki egy vérvételre, mert neki túl színtelen a füle vagy mi a tök???? De szerencsére nem kell éhgyomorral menni.
Magas az ágyatok Enie??? Hogy esett, miét üthette be???
Szerintem ha felébred és nem lesz nyűgös,nem hány, nem fáj semmije akkor nincs baja.
Csajok!
A múltkor olvastam,h leesett vkinek a babája,nem lett semmi baja?
Ma az enyém is leesett a francia ágyról... :( Pedig ott voltam a szobába,1 pillanatra fordultam el,h elővegyem a ruháját a szekrényből....
Kicsi sírás volt,aztán most alszik már 1,5 órája...
Vigyem dokihoz?Vagy kutyabaja????
Sztem ez egyáltalán nem sok. Mi az, h előírt...
Zorka is 9 kg körül van, hosszát nem is tudom most, a fiam meg fél évesen volt 11 kg. Mondjuk nálunk normális a doki is meg a védőnő is, nem paráztatnak feleslegesen. Sztem is túl van spirázva ez a babasúly dolog sok doki és védőnő által. Minket, anyukákat meg nem nehéz megrémiszteni, ha a gyerekekről van szó...:)