2011 áprilisi babák (beszélgetés)
de brutál! kíváncsi vagyok mennyibe kerül? :-O
CSILLUS!! e-bay-en hogy kell ,,rendelni"? nem sok a posta,mert külföldi?
Néztem, nagyon ügyi!
Én az etetőszékhez való játékkal jártam így. Már majdnem 2 hónapja várom, hogy meghozzák Belgiumból az újat.
naplómba videó a tolatásáról
na ha elindul előre világ vége :-D
még mindig se híre a járókának-felvették a rendelést,de hogy írnának,hogy mi van?péntekig várok aztán felhívom őket.
Sziasztok!
Zsanett09. Mi már régóta 4-est hordunk és nem nagy rá, és éjszaka viszont szuper, mert kibírja reggelig:)))
Kinek mit csinál már a babája?
Evelin: hasról-hátra, hátról-hasra fordul, emelgeti a popsiját néha még a térdét is mintha már mászni akarna de nem sikerül és ekkor van amikor mérgelődik:)))
Viszont hátra már megy.
Itt még mindig jó idő van.
Ma is muszáj voltam elvinni sétálni ebéd után, mert nem akart elaludni, viszont 5 után szintén sétálunk:)))
mi is 3ast használunk de most már 4est fogunk venni!vannak ezek a letölthető pampers kuponok+most jött tesco újság,hogy 8ezer forint után ezer forint kedvezmény jár!megyünk pelust venni 7végén :-D
szóval én beraktároztam 700dbot 3asból,most+félek kinövi :-( apa építésbe dolgozik és télen nem keres annyit ezért vásárolok előre dolgokat télire.
az a neve családállítás
barátnőm is volt ilyenen,hogy miért nem lesz babája
állítólag azért,mert ő az idősebb van 1 huga+öccse és úgy éli+hogy anyáskodnia kell felettük,mert amikor kicsi volt az anyukája azt mondta neki,hogy ,,most vigyáznod kell a tesóidra és segítened nekem"
szóval érdekes ez a dolog.én is kérdeztem nlcafe-n 1 szakértőtől,hogy azért nem sikerül nekem se a baba,mert az anyukám meghalt autóbalesetbe és az anyja a mamámék kitagadtak abból a családból,hogy ne örököljek tőlük semmit,mert sok földjük volt.és mondta hogy lehet.
de voltam szellemgyógyásznál,aki+azt mondta nekem anno,hogy azért nem lesz gyerekem és azért vagyok ilyen pici és azért lett az arcomon az autóbalesetünk után a heg,mert bűnhődöm ebben az életembe,mert az előzőbe uralkodó voltam és rossz.na nagyon ki voltam akkor ez miatt!! de most+BOLDOG ANYUKA VAGYOK és nevetek a sok hülyeségen!de ez is kellett ahhoz,hogy legyen babám,ez volt az utam,amit én végigjártam.
Tényleg ki hányas pelenkát hord még?
Mert a 3-as már kicsit szorítja Danika combját. A sima active baby... a premium care az olyan mintha kicsit nagyobb lenne, az jó még.
Nagyon jó húsban van zsezse! :) Már én is várom a jövő hetet, akkor viszem 6 hónapos státuszra! :)
Nem írnád meg a klubban, vagy nem szeretnéd ha mi is tudnánk róla? :(
Na van egy kis időm. Szóval voltunk ma tanácsadáson. Zsezse 7500gramm és 70cm. Érdekes itthon többet mutat a mérleg, de mindegy. 1 hónap alatt 800grammot hízott a kis drágám, jó húsban van. :-) Ma sokat mentünk és Zsezse mindenhol nagyon jó kislány volt.
Breve! Majd írok privit.
Most megyek is, mert még van dolgom...
Újra próbálom manómat leszoktatni az éjjeli evésről. Annyi szerencsém van, hogy csak eszik, szinte álmában és rögtön visszaalszik, de most már jó lenne, ha legalább 4-5-ig nem ébredne és nem kellene álometetni sem! :)
Hát eddig nem nagyon járok sikerrel, a szokásos 1, max 2X-i kelés helyett legalább 5X kelek hozzá. Nagyon fáradt vagyok.
Ez érdekes, hol láttad? Érdekelne a téma.
Nagyon ügyi baba!!!!! Dávus csak ülne, ülne és ülne. Felébredt, megyek!
ez szörnyűűűűűűűű-a sírkő
ma volt a soma a tvbe és mondta,akinek vetélése,vagy babahalál van a családba az visszavezethető régebbi abortusz,kitagadás,vetélésre ami a családba volt akár a miénkbe akár a párunkénál. tudni kell a babától,magzattól elbúcsúzni és a tesónak később beszélni róla,hogy tudja.a marót viki is vendég volt és ő is mondta elvetélt 1*
picúrom tolat.videó naplómba
Igen az volt írva, én meglepődtem. 3 állásba lehet helyezni és a háttámlán van egy kar, amit fel kell húzni és úgy lehet állítani! Persze nem nagy a különbség a 3 között, tehát nem fekvésig dönthető... de dönthető!!
Felisy, boldog 5 hónapot!!
Danikám már 2x suopizott azóta, nagyon büszke vagyok rá, nem volt könnyű rávenni, de átvertem. :( Muszi volt. Meg evett 30ml körte pépet, imádta. :)
Sziasztok!
Ma csatlakozunk mi is az 5hónaposok táborához! :) El sem hiszem ...
Csillus,vagyok,csak nem nagyon van időm írni...
Most is mennem kell,Lili hív! :)
tegnap picúrom tiszta nyügi volt,csak kézbe maradt+,szóval estére majd szét szakadt a derekam és a lábaim is alig éreztem.pedig itt csak szélvihar volt+kis eső,de mára jól lehült!!!
szóval tegnap du.4kor evett 6kor nagy nehezen elaludt fél7kor kukorékolt fürcsi tejpép alvás!8kor már bizseregtek a melleim és tök nehéznek éreztem őket-mondom tuti nem bírom ki éjfélig,csak ki kell fejnem magam,hát nem nagy sikerrel jártam. mivel az egyik mellem nagyobb a másiknál,így már régebben is észre vettem,hogy a kisebből többet eszik-érdekes!szóval a nagyobból csak pár csepp jött,akkor próbáltam a kisebbet abból 10ml.na beleuntam,hagytam az egészet a fracba-főleg,hogy beidegeltem magam,mert tiszta vizes volt!persze tudom-először csak előtej jön,ami a baba szomját oltja.szerencsére nem gyulladtam be,nem lett bajom.aztán kelt éjjel+5kor és 8kor.
pont tegnap olvastam 1könyvbe(vicki iovine:barátnőimmel az anyaság első évéről),amit nemrég rendeltem,hogy a kismamák néha feledékenyek és össze-vissza pakolnak mindent néha még a gyereket is elhagyják. hát ma így jártam: beraktam az autós babaülésbe játszani elmentem a kisszobába pakoltam a ruháit jövök nézem nincs a picúr az ágyon +hűlt bennem a vér!úr isten hol van??????????leesett??????? ja! a földön a babahordóba!-de hülye vagyok!!!!!!!!!
Sziasztok!
Danika nehezen eszik. nem akar, se üvegből, se ciciből, a fogacskájára gyanakszom. :( Csak álmában tudom szoptatni szegénykémet.
Megérkezett az etetőszékünk... (pont álomszopi közben :S) még nem bontottam ki, eléggé be van dobozolva és nem akarok csörögni, mikor alszik nyuszika. pedig már majd meg esz a kíváncsiság!!