2011 áprilisi babák (beszélgetés)
Most mértük Zsezsét. 7510gramm, azaz 1 hét alatt 400!!! grammot hízott.
Nekünk is van járókánk és Zsezse jól elvan benne.
azért reklámozna annyi tetű elleni sampont ?? :-O
és ez ránk is mehet,vagy csak gyerekekre?
általánosba nekem is volt emlékszem a fél osztályt hazaküldték,akkor is hosszú hajam volt,anyu kiültetett a hintába és ott ,,bolházott" :-D
Danika imádja a járókát, minden etetés között benne tölt min 30 percet. Abban van neki sok sok játék, játszószőnyeg, arról lelógó cuccok, zenélő forgó az oldalán. Imád benne lenni hason is háton is. De nekünk már 3 hónapos kora óta benne van, igaz 2 hónapos volt mikor vettük, de akkor még nem raktam bele.
Fejtetű járvány?? :S Szegény gyerkőcök, elég ha egy tetves a közösségben, akkor már el is kaphatja. :(
Most sült ki a banános-csokis muffin, nyami.........
Csajok, hallottátok a rádióban, tévében, hogy fejtetű járvány van Magyarországon???
Szegény gyereket igy is fújom állandóan, de ha haza hozza, tuti kopaszra vágom szegényt...
Én még 2-est kaptam pedig! Dani jól el van a járókában, szereti? Nagyon gondolkodom, h vegyek e.
Tesómnál mindkét gyerkőc utálta, náluk is úgy volt, mint Csillusnál, babasarok. :)
Tisztelt Anyuka!
Jelenleg sajnos nincs készleten 2-es kupon, ezért csak 3-as tudtunk küldeni.
Üdvözlettel:
Hipp Mamaszolgálat
:(((((
Sziasztok!
Voltam ma másik szőnyeget venni Áronnak, mert az előzőt hosszra kinőtte...
Barbi, nekünk nem volt járókánk, és most sem lesz, szerintem az egy "ketrec"
Nálunk van egy sarok berendezve a gyerkőcnek(laminált, haptapi, játszószőnyeg, azon kedvére foroghat(na, ha tudna)
Szóval én nem tudok semmilyet ajánlani Nektek
Nálunk vizkőre cillit bang, amúgy Flóraszept párti vagyok, a domestos kimarja a kezem, én gumikesztyűben nem tudok takaritani .
LESZ! :)
Nálunk friss a fugázás, semmi vízkő nincs rajta soha. de sztem ha lenne a frosch nem hozná le... a csapok is csak addig cseppmentesek és csillogók, míg meg nem nyitom őket.
Mai 20ml barackját 5 perc alatt ette meg 4 perc szopi után. :)
babaszafarin találtam,amilyen járókát akartam
kérdés lesz-e ilyen színben?
15ezer ingyenes kiszállítás
és elméletileg van baba-mama klubkártyám így 5%minusz!!! :-D
annyira szeretném!!! kérlek istenem add,hogy legyen,akkor 3nap alatt itt van :-D
Patrik már fél7kor aludt,mert tegnap jól kifárasztottuk,mindenhova húztok-vonytuk.éjjel kelt+4kor és fél7kor és most nemrég aludt el.addig porszívóztam,pakolásztam és sósavaztam a tusolót,mert régebben cillitet használtam csak nagyon erős szaga volt,de ugye terhesen maszka takarítottam.most is abba,felhigítottam fele arányba vízzel és úgy spricceltem-tök jól lemosott mindent. ciffem volt,de annak cssak az illata tűrhető és szerintem csak a mosdőkagylóra jó. ki mivel takarít???????????? volt,hogy ecettel pucoltam le és volt az az ecetes illatú spray,nem tudom mi a neve tescoba lehet kapni.láttam van frosch-ba is valami ecetes cucc,majd azt is kipróbálom.
apa felrakta a kacsás ,,jumperot" kíváncsi leszek picúrra,ha belejön-felveszem kamerára. :-D
Igaz nem engem kérdeztél, de azért írok. :)
Én 15ért vettem újat, fát, kerekei vannak, könnyen lehet tologatni, egyébként a kerekei fékezhetőek és a magassága is állítható neki. Nekünk már 3 hónapja megvan, nagyon imádjuk!
Jó reggelt!
Zsezse 2x kelt éjszaka, úgyhogy kicsit javult a helyzet, mégis hulla vagyok.
Sorlyke! Az tényleg nem semmi! :-) Én tízóraira adom és ma már majdnem a felét megette a nagyobb üvegesnek. :-)
Jó reggelt!
Kinek, hogy telt az éjszakája? Danika 8.30tól aludt hajnali 4-ig, akkor evett és 7-kor kelt. :) Tündérbogár. :)
Akkor végképp nem értem nekem miért 3-ast küldtek... holnap reklamáló mailt küldök nekik!
Danika már egy órája alszik. Mindjárt vége a bk-nak, vagyis MOST :) úgyhogy jó éjt! :) Megyek én is elteszem magam holnapra!!
Képzeljétek 3 napja apa fürdeti Zsezsét és nagyon élvezi, fülig ér a szája. :-)
Már alszik, úgyhogy megyek még gyorsan rendbe rakom a konyhát, fürdök és lepihizek én is.
Jó éjt!
shoppingoltunk :-D
délbe indultunk,nem főztem ,úgy volt a kifőzdébe eszünk,de apa még bement leadni 1bútorszabást+tüzépen cserepet rendelt így 1óra is lett,addigra már nem adnak ki kaját. :-( átmentünk harkányba a piacon vettem apának zoknikat+gatyát,addig picúrom aludt a kocsiba,utána ő ment venni kaját. csevapcsicsit vett,amit szeretek,de annyira borsos csípős volt,hogy nem tudtam+enni.+szoptattam picúrt utána mentünk a tescóba. megint van 70%os ruha akció,de inkább nyárik,2harisnyát vettem csak+1baby úszógumit-olyan beülős,most csak ezer forint,azt hiszem 2500,-volt.vettem 1csomag 4es pelust a barátnőméknek,erre nem volt kupon,vagyis volt csak nem tescós. először azt a menő rózsaszín csajosat akartam venni neki kuponra ő már 7kg és fiatalabb patriknál,de nem is tudtam,hogy az 12kgsra való-elkeseredtem,mert akartam olyat is venni patriknak későbbre,de nem veszek.hazajöttünk itthon is +szoptattam aztán mentünk a panelokba-egyik helyre vittem játszószőnyeget,amit velem rendeltetett az egyik csaj a vateráról. a másikékhoz+babalátógatóba mentünk. náluk már voltunk elöbb is,mert már 9 hónapos a kis csajszi,de akkor nem vittünk semmit,mert apa náluk dolgozott én pocakos voltam és váratlanul felugrottam én is-készületlenül ajándék terén.múltkor ők voltak hoztak 1kis csomagot és mi is mentünk 1kis csomival.amikor kikísértek minket már fél5volt és picúr bealudt rajtam.hazaértünk szopi és most kicsit nyügisen de muszály várni 6ig akkor tejpép +próbáljuk az itatóst fél7kor fürcsi és tuti bealszik!!!!!bealudt,de az itatósból se jött a kaja.van benne valami szilikon,amit azt írt,hogy elmosásnál kell kivenni,de+szívtam és nem jött :-( mindegy majd még próbálkozunk,lehet csak neki nem tetszett,hogy kemény és nem puha,amit be kell kapni.