2011 áprilisi babák (beszélgetés)
:-)
Húsleves meg túrógombóc. Te mi jót főztél?
Nálunk paprikás krumpli van nokival :-)
Nem volt kedvem főzni,mert este lasagne-t csináltam.
Áron ma sütőtököt kap :-)
Sorle, képet kérünk :-)
zsezse88:Lau is kint aludt orákat én voltam a hülye mert meg ijedtem mi van és fel keltettem:-)
Csillu:hagyd aki fogyi az fogyi:-)
meg jötta graco de még nem voltam vele kint mert megint alszik a lány én meg föztem gyors..kinél mi az ebéd?
Beengedtelek!
A Brendonban kellett előfizetni, de azt hiszem csak szept. végéig volt ez az akció. Én is utolsó napon küldtem apát, hogy gyorsan!
Lányok, tényleg lehet, hogy priviben kellene ezt intéznetek, mert mi itt úgysem tudunk közöttetek igazságot tenni és tényleg csak kettőtökre tartozik.
Volt téma, hogy baleset után cserélni kell az gyerekülést. Azt hiszem Csillus írta. És én hülyének most villant be, hogy mi is ütköztünk, tudjátok a kutyával. :( Danika a hordozóban volt, de fel sem ébredt rá, nem tudom, akkor most le kell cserélnem a hordozót?? Ez arra is vonatkozik?? Segítsetek mert így amíg nem mondtok vmit bele sem merem ültetni a kocsiba........
Jó reggelt, ma éjjel csak 1x evett Danika, de 3x kelt cumiért... Talán ez már haladás? Szerintem őt most nagyon megviselte, hogy egyszerre jött neki a 4 fogacska és szerintem erre koncentrált hízás és mozgás helyett. És azért is ehetett többet éjjel, mert kellett rá az energia. Vagy ez hülyeség? Az első héten nem akart enni, de utána igen. Most össze vissza tolatgat, de ha előkerül a kamera persze azonnal abba hagyja....... de azért nem adom fel, látnotok kell. :)
Bereve tényleg jár az itató pohár? Én is most fizetek elő, de nekem erről szó sem esett...
Jelentkeztem a naplódba.
Zsezse sajnálom, hogy nem alszotok. :(
Lányok, nyitottam egy fényképes naplót. Kérlek nézzétek meg Dávusomat, mert kb 2-3 hete olyan, mintha bekancsult volna! Ezt kinövi, vagy vigyem dokihoz? Kérlek írjátok meg a véleményeteket, de őszintén! Köszönöm!
Mindenkinek boldog félévet!!!! És hétfordulókat!
Jövő7en mi is betöltjük a 6 hónapot! :)
Jó reggelt!
Ismét egy borzalmas éjszaka. :-(
Bereve! Köszi a tippet. Akkor majd megpróbálom gyümivel.
Sorlyke! Boldog fél évet!
Szép napot!
Nyugi, barinőm lánya 10 hónapos és csak a tejpépet fogadta el, majd később a gyümiket, kb 6-7 hónaposan ment el a tejcsije. Még a tápot sem itta! Semmi baja.
Amúgy a sinlac tök rossz ízű, nem csoda, ha utálja. :)
Én sinlacot sosem adtam neki, viszont a tejpépeket mindig gyümivlel keverem. Dávus olyan 180 ml-t eszik és ebből 100 tejpép+ 80 gyümi, imádja.
És ha kipróbálod, hagyd picit hígabbra a tejpépet, mert a gyümitől jobban besűrűsödik!
Nálunk érdekes, mert 20-tól 1.30-ig mukk nélkül alszik, eszik és onnantól folyton ébred.
Sztem nálunk nem kell a párásító, csak akkor tudnám mi az oka a rossz éjjeleknek...