Főoldal » Fórumok » Babák & Mamák fórumok » 2011 áprilisi babák fórum

2011 áprilisi babák (beszélgetés)

12830. sorlyke
2011. júl. 1. 06:14
Jo reggelt!nekem 5.30kor fürdött Laura mert oylan nyügi volt itt volt a nagy vihar nem tudtunk ki menni majd 8kor aludt is és 4.30kor kellt kicsit vissza aludt és most kb 20perce van fent én addig boltba voltam mert apa meg Alex megy haza beremendre igy Barbi mi most nem tudunk menni apa még félti a buszon kislányt...
12829. ditti12
2011. jún. 30. 20:16

Sziasztok !

ma vagyunk 10 hetesek :) jupi

geby: az én mazsim is nyugi volt tegnap is meg ma délután is, de szerencsére fürcsi után alszik mint a bunda 5 ig... napközbe csak 2-3 órát. de a játszi szőnyegen mi is jókat nevetgélünk !

na a masszázs házhoz megy :) az is jó !

Bar-bee : hidd el hogy sokkal bosszantóbb a rosszakaródnak, ha ügyet sem vetsz rá ! ( persze könnyű mondani, de le kell győzni az indulatokat, saját érdekedbe .. :) )

12828. 55292b4c1a
2011. jún. 30. 17:19

Geby: Evelin tápszeres baba.

Nem hasfájós. Párnapja csinálja ezt, hogy sír. De ma szerencsére nem volt rá példa, hogy evés közben is forgatja a fejét. De délután, míg nagypapám el nem ringatta, volt amikor nyűszögött. Nem volt vészes, mert énekelt neki, ringatta és el is aludt:)))

Hála Istennek nekünk van szépen, vagyis nagyim testvérének meggye:))

12827. geby81
2011. jún. 30. 16:26

Sziasztok!

Itt esik,pocsék az idő.Máté ma sem akar aludni,viszont a játszőszőnyegen nagyokat nevetgél:)))

Bar-bee81:a lányonak igaza van.Te most a babóddal törődj,ne azzal a -bocsánat- idióta nővel.Basszus,mennyi ideje van az embereknek....

Lola2009:meggy...az tök jó,mert pl.anyukáméknak lefagyott otthon mind,pedg most elég jó áron vásárolják föl-gondolom,pont ezért.

A picit próbáltad már áttenni a másik cickóra mikor sír??Bocsi,nem okoskodni akarok,csak Máté is produkált ilyeneket és próbálok tippelni.Ha igen,akkor,lehet,akor tényleg a pocakja.Remélem,hamar elmúlik.

Cumi:Tegnapelőtt kapta az új MAM cumiját,masszírozós,ami csupán annyi,hogy az egyik"oldalán" pici gömbök,a másikon barázdák vannak.Eddig bevált,szereti.Csak baromi nagy-szerintem.

Még nekem se jött meg.Az főleg annak fontos,aki spirált akar,mert anélkül nem lehet fölteteni.

12826. 55292b4c1a
2011. jún. 30. 14:23

Itt jó idő van kérdés meddig....

Neten azt írják, hogy itt közepesen felhős, majd kiderül fog-e esni vagy sem.

12825. sorlyke (válaszként erre: 12821. - Bar-bee81)
2011. jún. 30. 14:14
nekem meg van a számod a szülésnél meg adtad majd rád csörgök ha megyünk!:-)
12824. sorlyke
2011. jún. 30. 14:13
Itt akkora vihar van nem lehet ki látni!
12823. 55292b4c1a
2011. jún. 30. 14:11

Sziasztok!

Geby: Evelin ha büfizett is azután sír néha.

Barbi: Ne foglalkozz ilyen beteg emberekkel nem hiányzik nektek az, hogy elapadjon, vagy kevesebb tejed legyen! Neked ott van a pici babád és a szerető férjed!

Ma kint voltunk a telken meggyet szedni, Laura is segített nagyon ügye nagy lány már 1.5 évesen, büszke vagyok rá:))) Ki is fáradt szegénykém most alszik:)))

Evelin is jól érezte magát, rengeteget beszélgetett, és aludt a friss levegőn:)

12822. v.kler
2011. jún. 30. 13:57

Sziasztok!!

Huh, Barbi! Nem semmi milyen emberek vannak...:-( Próbálj meg nem törödni vele!! Ott van Neked a kicsi Manó, és a férjed, aki nagyon szeret benneteket! :-)) Ez a lányeg, más nem számít! :-)

Amikor Klárim 5 hetes volt, akkor el kezdtem vérezni, de most nem tudom, hogy az a mensi volt-e vagy sem?? Nagyon sokáig tartott, több mint 2 hétig, de nem volt erős. Annak idején Lalám 6 hónapos volt, amikor először megjött, de ez olyan változó! Egy embernél se ugyanógy jelentkezik két terhesség után...

Geby! Akkoris nehezen alszanak el, ha nagyon fáradtak, lehet tegnap etse Máténál is ez volt a baj. Bá ahogy írod, nem számít, hogy mennyit alszik... Na de minden baba más,nem mindenki lehet olyan szerencsés, mint Csillus! :-)) Nekem Lalám is ilyen volt, és úgy látszik Klárinál se lesz másképp!

12821. Bar-bee81 (válaszként erre: 12820. - Sorlyke)
2011. jún. 30. 13:14

oké akkor majd érted megyünk és felhozunk hozzánk úgy jó lesz?

de azt se tudom hogy hívnak pontosan? sorlyke? számom iwiwen fenn van,ha majd +csörgetsz,vagy hogy beszéljük + a pontos találkát?

12820. sorlyke (válaszként erre: 12819. - Bar-bee81)
2011. jún. 30. 13:10

igen ott megyünk majd mert buszal megyünk vagy most vagy jövö hétvégén:-)de csak én megyek majd Laurával talira:-)

Nekem még nem jött meg nem is várom kicsinél 1év volt mire meg jött meg 6honaposan volt 2napos és ennyi:-)

én már vettem uj cumikat hiába nem volt el használva meg ki van fözve ugy láttam jobbnak veszek nehogy penészes legyen a szája

12819. Bar-bee81 (válaszként erre: 12818. - Sorlyke)
2011. jún. 30. 13:03

mindenképp!!!!!!!!!!

mikor jöttök? beugrotok hozzánk? gondolom beremenden át jöttök mi itt lakunk a falu elején,vannak lovak,póni,bocik :-D a fiúk élveznék.nem?

ti már vettetek új cumit a babótoknak.mi már lassan 3 hónapja ugyanazt szívjuk,még nem látnám,hogy oda lenne,hetente sterilizálom.de lehet már nagyobb kéne neki 3-6igos.

valakinek +jött már a mensije aki szoptat?nekem 2 napja görcsölget. unokatesómnak mindjárt+jött. kíváncsi leszek, most majd rendszeres lesz-e.

12818. sorlyke (válaszként erre: 12817. - Bar-bee81)
2011. jún. 30. 11:25
Szis hu ez a csaj tényleg beteg!Ne is idegeskedj nem hiányzik neked most ez a lényeg hogy tudjál szoptatni!Max ne menj fel az oldalra pár napig!Jut eszembe megyünk haza van kedved velünk talizni???
12817. Bar-bee81
2011. jún. 30. 11:13

mától van már a hellobaby! magazin,amibe benne vagyok-állítólag ma adnak fel nekem 1 ingyen példányt. de 3at kell vennem a 3 barátnőmnek akik még nem is tudják.

ma voltunk babakötvényt csináltatni de sokan voltak így csak lefénymásolták a papírokat és majd rámcsörögnek akkor kell aláírnom.havi 5ezret fizetünk be a k&h-nál.azt mondták lehet később többet is de max 10ezret,és majd bármire felhasználhatja.

a rendőrségen is voltunk,ugyanis feljelentettem 1 csajt,aki iwiwen zaklatott,tök idegen.először azzal kezdte,hogy a férjemmel 1ütt van,tudja,hogy lombik babánk van,és én olyan ronda vagyok,szemüveges pápaszem,a férjem a guruló krumplit is +ba.....a +ilyenek.mivel van nyomozó barátunk így ő ajánlotta hogy jelentsem fel zaklatásért,mert akkor beviszik és elveszik a gépét is.ha becsületsértésért jelentem fel,amiért mindennek elhord akkor csak szembesítés lesz és bocsánatot kell kérnie.

képzelhetitek!én+majdnem kidobtam a férjemet,mert úgy kezdte a levelét,hogy szia luk sógornőm! tök ki voltam sírtam. erre+szegényem nem is ismeri nem is látta. beteg a csaj. a férjemmel van közös ismerősük és így talált+minket. be is vallotta,hogy szeret barátokat+családokat szétszedni,mert ő nem kell senkinek és már valaki öngyilkos is lett miatta. de ilyen hülye névvel,képpel,címmel irogatni-nagy merészség volt!hát ez van! veszélyes ez a net!de nem hagyom. itt vagyok 1 csecsemővel,szoptatok,nem hiányzik a cirkusz +hogy elmenjen a tejem.

12816. geby81
2011. jún. 30. 10:51

Sziasztok!

Kler:Máté detto.Tegnap este 7:30-kor fürcsi és csak 11-kor aludt el nehezen,pedig egész nap semmit se aludt!!!!!De ha alszik is,este nem akar aludni.Aztán vannak napok,amikor pikk-pakk már 9-kor beájul.Változó...az is,hogy nappal mennyit alszik.

Csillus:jó utat nektek Debibe,és jobbulást a leányzónak,remélem,elkerülitek a műtétet.És MI A TITKOTOK,hogy ilyen kis "mintababy" lett Áron??:)))

Képzeljétek,nem jött össze a csoport a babamasszázsra,így a védőnéni ki fog jönni hétfőn,szóval csak nekünk lesz maszázs és itthon,remélem,élvezni fogja a manóm.Ennek azért örülök.

Lola2009:Ha Máté nyűg evés közben,nálunk az a büfi miatt van.

12815. felicy87
2011. jún. 30. 09:35

Sziasztok!

Ditti,írtam privit! :)

Zsezse: Jó utat nektek!Érezzétek jól magatokat!!! :)

Kler: Nekem elég jónak tűnik az az 5óra alvás! :) Szerintem Lili egész nap nem alszik 3órát sem! :( Mondjuk nincs vele "baj",elvan,nézelődik,beszélget...csak én úgy gondolnám,2hónaposan azért ennél egy kicsit több alvásra lenne szüksége...

12814. sorlyke
2011. jún. 30. 08:00
Jo reggelt mi ugy vagyunk hogy én hiradokor fürdetek bár tegnap féltem mert 11töl aludt 4ig szopi el mentünk apus elé majd haza kajált aztán 5után ki mentünk pékségbe boltba és megint el aludt 6után kellt itthon 7elött fürdés szopi és aludt 8-3.30ig szopi majd most kellt 7elött pár percel...
12813. zsezse88
2011. jún. 30. 07:26

Sziasztok!

Nemsokára indulunk.

Kler! Zsezse is ezt játszotta az első pár hétben. A védőnő azt javasolta, hogy rakjuk előrébb a fürcsit. Nekünk nem jött be, de nektek hátha. Amúgy Zsezse pár hét alatt kinőtte. Azóta arra szokott rá, hogy a szoptatós székben ringatom el. :-) Amúgy a kisasszony is sokat alszik velünk, de este mindig a kiságyba kell elaludnia. Nálunk is kicsit nehézkes, de azért mindig sikerül.

Csillus! Nekünk is Angelcare van csak másik fajta, de passzolom, hogy mi lehet a baj.

Majd szombaton jövök a beszámolóval, hogy hogy sikerült a túránk.

Szép napot mindenkinek!

12812. v.kler (válaszként erre: 12819. - Lola2009)
2011. jún. 30. 06:46

Szia, Lola!

Nem lehet, hogy Evelinnek a pocija fáj evés közben?? Legalábbis Klárim akkor szokta ezt csinálni..

Úgy látszik a mi kislányaink összebeszéltek, és ezért nem alszanak este! :-)

12811. v.kler (válaszként erre: 12807. - Zsezse88)
2011. jún. 30. 06:44
Jó kirándulást Nektek!! :-)
12810. v.kler (válaszként erre: 12818. - Csilluskam)
2011. jún. 30. 06:44

Csillus!

Legközelbb 3 hét múlva megyünk Debrecenbe, akor kell visszamennünk kicsi Klárim csipője miatt. Szivesen mennék Debrecenbe csak úgy, hogy találkozzunk, de nekem nincs jogsim, Apa meg dolgozik...:-(

Sajnálom, hogy a lányoddal ilyen problémák vannak...:-( Drukkolok érte!!

Nagyon ügyi Áron, hogy ilyen szépen elalszik egyedül! :-)

12809. v.kler
2011. jún. 30. 06:40

Sziasztok!!!

Remélem mindenki jól van!

Mi igen, csakaz én drága Tündérhercegnőm esténként sztrájkba lép, és nem akar aludni. Nem sír, csak Ő éppen ébren szeretne lenni, pedig sokszor látom rajta, hogy nagyon álmos. Pedig 5 után nem is hagyom elaludni a 8 órási fürdésig, de ez is nehezen megy. Este is már fél8kor megfürdettem, mert nagyon ragadtak le a szemei, de akkor felélénkült, utánna megint nem akart aludni. Betettem a kiságyba, cumi szájba, de ha nem akar aludni köpi is ki. Egy ideig el is nézelődik így, de aztán megunja, és szóvá teszi...Ilyenkor az a baj, hogy soksor feladom,hisz én nagyon álmos vagyok, és magam mellé veszem, így nagy nehezen elalszik..na és ezt szépen lassan megszokja. Na de nem baj, Lalám is pont ilyen volt! :-)

Arra is gondoltam, hogy hátha sokat alszik napközben. de ha álmos úgysemtudok vele mit kezdeni, met akkor meg tiszta nyügös lesz, így hagyom aludni. Kb.5óát alszik nap közben ezt 3 részletben..

Nektek mennyit alszik nap közben a kicsi????

Bocsi egy kicsit hosszú voltam...

12808. Csilluskam
2011. jún. 29. 22:15

Csajok, van valakinek angelcare AC401R légzésfigyelője?

A szülői egységem egyfolytában csipog :-(

Elem jó, Tik funkció ki van kapcsolva , nem tudjátok mi lehet???

Használatiban semmit nem találtam :-(

12807. zsezse88
2011. jún. 29. 20:32

Sziasztok!

Tegnap nálunk kimaradt a fürcsi, mert Zsezse 5 körül úgy bealudt, hogy legközelebb csak éjfélkor kelt. A mai nap kicsit nyügi és csak én kellek neki, apa nem jó... Holnap megyünk kirándulni. Remélem majd jól viseli a kisasszony.

Jó éjszakát!

12806. zsezse88
2011. jún. 28. 17:51

Sziasztok!

Ma nagyot sétáltunk. Zsezse most jó kislány. Este is jó volt, hamar elaludt a kiságyban és csak 1x kelt 2-kor. Ma nálunk is nagyon fúj a szél, de jó idő van.

Pamo! Nem tudom mi volt Zselykével hajnalban, de most nem volt vele gond. Domi megnyugodott? Amúgy a frontokat szerintem minden baba megérzi.

Csillus! Nekünk sajna nincs kádunk, pedig néha én is belefeküdnék... :-) Jobbulást apának!

Kler! Én is gratulálok az évfordulótokhoz!

Sucev! 20 év... az nem semmi!

Mi is most ünnepeltük a 4. évfordulónkat, pont amikor Zsezse 2 hónapos volt.

Puszi

12805. sorlyke
2011. jún. 28. 16:23
Lányok ujra alszik a lányom igy jövök mert olyan mérges vagyok fel hivtuk a cirkuszt és ott mondjáka gyerek jegy 1800 a felnött 2500most számoljátok ki a 2gyerek +apa hát mondanom se kell igy ho végén pláne nem..jo mert apa kap tulorát csütörtökön de akkor is még van pofájuk ennyit el kérni?És akkor még vegyél popcornt meg stb..
12804. sorlyke
2011. jún. 28. 15:15
Ma vagyunk 12hetesek lányok:-)))mi apával 6éve vagyunk együtt és most 6honapja hogy házasok:-)
12803. 55292b4c1a
2011. jún. 28. 14:50
Mi sem házasodtunk össze.
12802. 48bf8c027e
2011. jún. 28. 14:27

Sziasztok!!

Mi beléptünk a 20-dik évbe hogy együtt vagyunk. :))

Igaz mi még nem házasodtunk össze de augusztus 14-én lesz 19 éves évfordulója az eljegyzésünknek. :)))

12801. 55292b4c1a
2011. jún. 28. 14:13

Sziasztok!

Mi is három évesek vagyunk mi Márciusban töltöttük az évfordulónkat párommal:)))

Csilluskam: Jobbulást a férjednek!!!

Már Evelin is végig éri a kis kádat, már gondolkoztam azon, hogy Ő is a nagy kádban fürödjön.

Kler: Sok boldogságot nektek!

Július 23-án megyünk nyaralni, már nagyon várom egy kis pihi jól fog jönni:)))

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook