Főoldal » Fórumok » Babák & Mamák fórumok » 2011 áprilisi babák fórum

2011 áprilisi babák (beszélgetés)

12950. ditti12
2011. júl. 10. 21:30

sziasztok

kérdésem lenne a cumisüveg téma

a védőnőm szerint a szopós babának nem szabad cumisüvegből inni adni, mert elrontom vele és nem fog szopni.... hát pohárból itatom, de ha úton vagyunk akkor az elég macerás..nővérem szerint nyugodtan adjak neki cumisüvegből, mert ő is adott a lányának... tartok tőle , hogy mi van ha tényleg nem fogadja el a cicit utána...

Ti cumis üvegeztek ???

jaj meg azt is tömi a védőnőm hogy nem kell semmi plusz csak a tejci....de nem hallgatok rá

12949. sorlyke
2011. júl. 10. 21:11
Mi 2szor be vágunk egy üveg teát 160ml..most aludt el pedig ma korán volt fürdés de anyira szenved a melegtöl meg izzad..szopizni szopizik rendesen..és utána még meg kinálom teával is..
12948. 55292b4c1a
2011. júl. 10. 18:58
Evelin csak a rágókát hajlandó megfogni még, de azt püföli is:D Gondolom tetszik neki, hogy csörög:D
12947. zsezse88
2011. júl. 10. 18:04
Ja! Már Zsezse is ütögeti a játékait meg belekapaszkodik, megmarkolja, de még nem tudatosan. :-)
12946. zsezse88
2011. júl. 10. 18:02

Sziasztok!

Zsezse is nehezen viseli ezt a meleget. Tegnap egész nap cicin volt és délután már csak rángatta. Este vettem elő egy lefagyasztott anyatejet, mert már nem bírták a cicijeim. Éjjel abból evett 2x. Közben fejtem is, hogy elég lenne-e neki ami a ciciben van, hát nagyon határeset, de még elég... Ma bevetettük a teát. Nem sokat ivott, csak 1x 50-et. Éjjelre megint előveszek egy fagyasztott tejcit, mert iyenkor reggelre jól tele van a cici. Aztán remélem holnaptól csökken a hőmérséklet és visszatérünk a régi kerékvágásba.

Puszi

12945. 55292b4c1a
2011. júl. 10. 14:58

Sziasztok!

Itt is eszméletlen meleg van! Nálunk inkább Laura viseli rosszul, mer még ma nem aludt, máskor ilyenkor szokott aludni....

12944. v.kler
2011. júl. 10. 14:52

Sziasztok!!

Mi sem viseljük jól a meleget, Klárim ma még nem sokat aludt...

12943. andi-bebi
2011. júl. 10. 14:12

sziasztok!

pénteken voltunk a balcsin (lellén)strandolni,drága fiaim nagyon élvezték a vizet.

kislányom lábát megmeritettem a vizben és sokat sétáltunk a vizben!élvezte a helyzetett.

az enyém jolbirja a meleget,délelőtt nyitva az ablak ugy alszik ,délután becsukom az ablakokat és lehuzom az összes redőnyt igy elviselhető a höség!!!

az étvágy változott, ilyen melegben az enyém nemnagyon eszik,monduk alapban 4-5 oránként kajál!

tegnap családi nap volt apa cégénél ott voltunk de csak 5 körül mentünk 9-ig birták a srácok ,hazajöttünk fürdés szopi és alvás reggel 4-ig!!!

12942. sorlyke
2011. júl. 10. 11:50
Én le fürdettem Laurát és most alszik fél orája már:-)
12941. Bar-bee81
2011. júl. 10. 09:18

nálunk is szörnyű meleg van. tegnap este is szenvedett szegény fél8kor nem akart aludni párom levitte a fák alá sétálni kenguruba,de nem aludt.elvittük autóval,mert abba elalszik-hát szse ágába se volt nézte a lámpákat+ütögette a játékait 21:15volt megszoptattam tisztába tettem és elaludt.2kor kelt.itt meg beach party volt a strandon sterbinszki+ilyenek és úgy hupogott a zene!pedig mi több kilóméterre vagyunk a strandtól.most se alszik,játszik +fujjogatja a kis nyálát.

én is törölgetem nedves törlőkendővel,szerintem délbe én is lefürdök+őt is lefürdetem.párom dolgozik,még jó hogy bent.

azt mondta holnap hoz pécsről léghűtőt az csak 16000,-.ilyenkor mindig eszünkbe jut a klíma de azért 200ezert kiadni,mert 2 hétig kánikula van,de én nem is szeretem,mert csak beteg lesz tőle az ember.van ventillátorunk de azt most nem akarom beüzemelni,bár ha nálunk is 30fok lesz lehet csak bekapcsolom.

12940. sorlyke
2011. júl. 10. 09:05
Jo reggelt sietek m ert LAURA szenved a melegtöl mint a kutya..es te is 22.30kor aludt el ilyen még nem volt meg néztem a hömérömet 30fok volt bent....pfiiii na de 7elött kelt reggel igy tudtam pihenni most meg megen alszik de ugy mozgolodik meg izzad..nektek hogy birják????
12939. geby81
2011. júl. 9. 18:01

Sziasztok!

Nagyon meleg van,Máté se viseli jól.Egész nap törölgetem nedves kendővel.Éjszaka aludt,remélem,ma is így lesz.

Tegnap vettünk neki kádat,a legnagyobbat,amit lehetett.Azt a boldog,önfeledt kapálózást,amit tegnap este művelt,nagyon édes volt.Hangosan nevetett és járt a keze,lába,már tartanom se kellett.Már nagyon várom az esti fürcsit,mit produkál majd....:)))

ditti:jól hangzik,majd kipróbálom csak paradicsom nélkül.Máté pocija nem szereti.

12938. ditti12
2011. júl. 9. 15:41

Sziasztok !

hogy bírjátok a nagy meleget? az apa reggel közölte hogy neki ma csavargós kedve van, menjünk el valahová....hát mondtam neki hogy, ez felejtős, mert nem akarok ilyen melegbe kocsikázni a Hannával. csütörtökön voltunk 11 hetesek, olyan cuki ahogy ismerkedik a kezével, nézegeti....stb. és most kezdte el értékelni a zenélő forgót is, ha elhallgat a zene akkor dumál, gagyog... mintha csak azt mondaná , hogy anya kapcsold be megint :) !!!!

aki nem tudja hogy mit főzzön , annak van egy nagyszerű és gyors receptem... tegnap találtam ki, és ma megcsináltam..az apánál nagy sikert aratott !

spagetti tészta rá egy kanál oliva olaj és 3 kanál tejföl, jól összekeverni, koktél paradicsomokat félbe vágtam, szeleteltem hozzá 20 dkg csirkemell sonkát , valamint mozzarella sajtot kockáztam és ezeket a tésztához kevertem, egy csirkemellet nagyon apró kis darabokra vágva szép barnára pirítva még hozzá kevertem...jénai tálba- be a sütőbe 15 percre... ja és a fűszerezés ízlés szerint, én egy csipet oregánó, őrölt bors, delikát. szerintem fini :)

12937. Erikkka (válaszként erre: 12936. - Csilluskam)
2011. júl. 9. 14:43
Köszi! Kérdeztem a gyógyszertárban, hogy melyiket ajánlják konkrétan csecsemőknek, de nem tudtak válaszolni. :)
12936. Csilluskam (válaszként erre: 12935. - Erikkka)
2011. júl. 9. 14:42

szia!

mi babé 50+ faktorosat használunk, nagyon drága, de a legjobb,jó még a bioderma is,de azt babáknak nem nagyon szokták ajánlani,mert az már szinezett

meg uv szűrős kalapot, kendőt veszek nekik minden évben

12935. Erikkka
2011. júl. 9. 14:28
Sziasztok! Ti mivel fogjátok bekenni a babák bőrét? Mivel szabad? Azt tudom ,hogy színezék és illatanyag mentes kémmel, és 50 faktorossal kell!
12934. sorlyke (válaszként erre: 12932. - Csilluskam)
2011. júl. 9. 13:29
aeriust mi is szedtül évekig most másik cseppet kell nekünk helyette..pedig férjes néven vagyok fent
12933. Bar-bee81 (válaszként erre: 12923. - Csilluskam)
2011. júl. 9. 09:27

sorlykétől lestem el a hónapos képeset imikimis

regisztrálni kell és [link] oldalt látod milyenek vannak rá mész ami tetszik clik to add photo arra rá kantitasz és oda tallozoda képet majd save és el mented ugy hogy rá mész a képre kép mentése máskép és ennyi-így írta sorlyke és sikerült :-D

12932. Csilluskam (válaszként erre: 12931. - Pamoabf.sze)
2011. júl. 9. 09:27

Aranyos vagy:-)

Fenistil cseppet kap, Aeriust meg calcimuscot

Meg vénásan di-adresont...

Csak tudnám mitől... Tavaly is pont a 15 hós oltás előtt jött ki neki,azaz majdnem napra pontosan 1 éve volt utoljára neki

Pont egy éve kezdtünk bele az Áron projektbe is :-)

2011. júl. 9. 09:16

Nem jó rá a Fenistil gél? Bár gondolom (hisz tapasztalt anyuka vagy),hogy már kipróbáltátok! :)

De azért leírom!! :)

12930. Csilluskam (válaszként erre: 12929. - Pamoabf.sze)
2011. júl. 9. 09:13

Valami allergia...

de minden teszt negativ neki(bár 3 év alatt nem mutatnak pontos értéket)

Csak elég ijesztő...

és kell vagy 7-8 nap mire visszahúzodik, vénás szteroidot kap ilyenkor

12929. pamoabf.sze (válaszként erre: 12926. - Csilluskam)
2011. júl. 9. 09:01
Úh szegény Kloé! :( De ez mitől van?
12928. zsezse88
2011. júl. 9. 08:17

Sziasztok!

Este megmértük a kisasszonyt, 5800gramm, de sajnos 1 hét alatt csak 80-at hízott. Remélem elég még neki a tejcim. Éjjel megint 2x kelt. Most pedig itt ül az ölemben és nyomogatja a billentyűzetet. :-)

Na megyünk lepihizünk még egy kicsit.

Szép napot mindenkinek!

12927. Csilluskam (válaszként erre: 12925. - Sorlyke)
2011. júl. 9. 07:37
nem talállak...se lánykori se férjes néven :-)
12926. Csilluskam
2011. júl. 9. 07:32

Hulla vagyok, éjszaka semmit nem aludtam, még jó, hogy Áron egyszer sem kelt fel...

Képek a naplómba...

12925. sorlyke
2011. júl. 9. 07:23
Csilluskam:mert tegnap itt voltam anyuék baj van a papámal...aztán este mentek el fürdetés után addig néha fel néztem mert egy csaj meg vette az ágynemü szettem amit nagyon sajnálok szivem szerint mert még Alexnek vette apa a bambinoba 15ért ma meg sz&aré hugyé adják már...az éjjelünk ettöl a melegtöl pocsék volt Lujzim mellettem aludt és oránként féloránként kért szopit meg néztem 28.3at mért a mérönk...pedig csak vékony bady volt rajta...engem is be jelölhetsz fosbokon..
12924. v.kler
2011. júl. 8. 21:57

Sziasztok!!

Nem nagyon van idpm jönni... A napokban kis Töndérem nappal sokat volt ébren, pedig ez nem jellemző rá..na ma viszont rengeteget aludt, csodálkoztam is, hogy most este viszonylag hamar elaludt! :-)

Tegnap éjszaka pedig csak egyszer ébredt fel a szokásos kettő helyett! Csak az a baj ezzel, hogy reggelre nagyon fájt a cicim! :-((

Ma voltunk a barátainknák grillezni, a fiúk mégh nem jöttek haza. Lalám most volt először életében medencében, jajj, de élvezte, ott lett volna egész délután...viszont már így estefele nem engedtük meg neki, hogy belemenjen..hih, nem semmi hisztit le tud vágni ha nem úgy van valami, ahogy Ő szeretné...

Na megyek..Jó éjt mindenkinek, és persze kellemes hétvégét!!!!!

12923. Csilluskam (válaszként erre: 12920. - Bar-bee81)
2011. júl. 8. 20:56

Nagyon sajnálom Anyukádat :-( :-( :-(

Én minden egyes nap megköszönöm neki, hogy van nekem , mert nem tudom mi lesz,ha egyszer már nem lesz...

Remélem nem baj,hogy megkerestelek FB-on :-)nagyon szépek vagytok, Patrik tényleg tiszta apuja...

viszont az a hónapkövetős fotósorozat nagyon jó, hogy csináltad, én is akarok olyat :-D

A liberos melltartóbetétet a club-kódjaimmal rendelem 9 pont egy dobozzal és 40 db van benne, most is rendeltem 2 dobozzal.

Én a brendonban voltam tegnap a két kicsinek vásároltam, Áronnak vettem egy adidas kocsicipőt, nagyon vagány(tök felesleges,de olyan cuki...), Kloénak meg egy sportcipit , adidas-t :-) meg body-kat,együtteseket és vadászom már az akciós őszi cuccokat,mert nagyon szeretem a brendonos ruhákat(sajna a bankkártyám nem annyira...)

Az én párom is utál magának vásárolni, általában célirányosan megyünk...Neten megrendeli, elmegy felpróbálja ha jó fizeti,ha nem akkor rendelünk másikat...kinszenvedés, alapból pedig szeret vásárolni, 6 nő veszett el benne, csak ne magának kelljen :-D

A "kistesó" majd figyi, olyan váratlan fog kopogtatni... ez igy szokott lenni, meg ha bogyót szedsz, elég, ha napi egy szopi kimarad, már 25%-al csökken a hatékonysága :-D

én is nagyon rosszul voltam végig a terhességek alatt,de értük akármikor végig csinálnám bármikor újra, viszont már mégegy babát mi tuti nem vállalunk be, akárhogy is szeretném, talán ha a két nagyot elinditottuk valamerre,de addig biztosan nem...

Sorlyke,nagyon szűkszavú vagy....

12922. sorlyke
2011. júl. 8. 20:47
Nekem kedd ota teázik Laura és benyom 120at is babamosoly teát csináltam neki és ilyen melegben adok....
12921. Bar-bee81
2011. júl. 8. 20:42

én is utálok főzni,de amikor állandóan éhes vagyok,tegnap este még összedobtam 1 gyors spenótot,mert azt kívántam+

nálunk+a férjem az olyan válogatós!pizza,pizza

most amit rendeltem könyvet a vitaminokról,már+van a cenzúrázott egészség ebbe olyanok írnak akiknek problémájuk volt és leírták,hogy +gyógyultak csak a vitaminoktól.és az 1000mgos C vitaminra írja,hogy jó fogyásra,mert csökkenti a szénhidrát éhséget.én ezt szedem már rég óta és tuti azért estem teherbe,mert ezt szedtem+2féle terhesvitamint-mindenki mondta,hogy beteg leszek ennyi vitamintól-de tessék itt a szép egészséges kisfiam!!! szóval most a férjemmel is szedetem a c vitamint,most vettem teszveszen 250db 1000mgosat 5200,-

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook