Főoldal » Fórumok » Babák & Mamák fórumok » 2011 áprilisi babák fórum

2011 áprilisi babák (beszélgetés)

12920. Bar-bee81 (válaszként erre: 12919. - Csilluskam)
2011. júl. 8. 20:37

majdnem nem jelöltelek vissza f......book-on,mert azóta óvatos vagyok,amióta az a csaj írt nekem.eddig az derült ki,hogy flúgos és nincs is gépe-szóval valaki más írt nevében-lehet nyomozni.

igen a liberós melltartóbetét szuper de drága

ma is láttam 1 jó pár kismamát és szó szerint bizsergett a méhem :-D,pedig aztán minden bajom volt:hányás,lábgörcs,gyomorégés.azért kíváncsi leszek nekünk a következő mennyi idő alatt sikerül!+int 8év :-D,mert akkor már most nekiállunk

ja! és mielött beértünk pécsre a férjem majdnem elaludt a volánnál még jó hogy néztem a tükörbe én piszkáltam+ mondom álljunk+vegyél energia italt -ma már 2t ivott,akkor hideg vizet!én masszíroztam a nyakát,mert fényérzékeny és lidlbe vett napszemüveget de rászorul a fejére beizzad és nem jó neki,drágára+sajnálja a pénzt,na jól lecsesztem,hogy eszénél legyen leszarom ha 20ezerért vesz napszemüveget,de itt már 1 családról van szó akár velünk is megy akár egyedül.mert ő már nem 1*elbóbiskolt-hát gondolhatjátok,hogy milyen gyomoridegem van azóta,amióta ezt mondta. hétfőn is megy be pécsre,megtiltottam,hogy még 1*egyedül menjen,inkább fizesse a munkását az alatt is,hogy csak utaznak.

akkor a másik: neki soha nem lehet venni semmilyen ruhát,de még zoknit se,mert neki nem kell,úgy hozatom mostohaanyámmal,mert ha mi megyünk képes és cirkuszol ott mindenki elött.én vehetek magamnak 2 szatyorral is de neki nem kell.és persze csak 2db 3/4es gatyája van amikbe izzad,mint állat,mert 120kg alapba és 40fokba nem mindegy! most már belátta tényleg kéne rövid nadrág-nem azt mondom,hogy forró nadrágot vegyen de ne 3/4eset,mert ,múltkor is azt vett nagy nehezen-azt is úgy próbálta fel,hogy a picúr rajta volt a kenguruba.

szóval ki van akadva,hogy mindenért cirkuszolok vele,amikor ő állandóan dolgozik és mindent+vesz nekünk.sajnálom,de amikor nekem van igazam! az autóbalesetről+hallani sem akarok,mert így halt+az anyukám 18éve és azóta heges az arcom.ISTEN ŐRIZZEN,HOGY VELE IS BAJ LEGYEN-én éhen halnék nélküle!sajnos,de így van!

12919. Csilluskam (válaszként erre: 12918. - Bar-bee81)
2011. júl. 8. 20:03

Azta Barbi, ti aztán tényleg edzitek azt a kislegényt :-)

Érdekes módon,nekem melltartóbetét a liberós jött be, pedig kiváncsi voltam, majd mit mondasz erre a szilikonosra :-( hát elkeseredtem,pedig ebben a melegben még az a "vattabuci" is melegit,én pedig nonstop hordom

Én még Áronnak vizet sem adtam,ha szomjs is szopizik,szerintem meg sem inná, annyira rám van kattanva , elég ha már meglát, tátogatja is a kis száját

Teszek ma képeket a naplómba, cukibékákról csináltam képeket

A főzéssel én is rettenet tanácstalan vagyok...

Nem válogatós senki, még a vasszöget is megrágják,mégis olyan nehéz kitalálni minden napra valamit....

"én már úgy várom,hogy megint terhes legyek" uhh,ilyet előttem ne is irj...:-) :-) :-)

tudom mit érzel...

12918. Bar-bee81
2011. júl. 8. 19:12

jaj ma szörnyű meleg volt és csak du1kor tudtunk elindulni pécsre kész voltunk babó semmit nem aludt,mert húztuk-vonytuk csak hazafelé a kocsiba fél órát aztán mielött hazaértünk jól betojt,mert ez volt a 4.kaki nélküli nap.hazaértünk +fürdettük+etettem és lefektettem de nem aludt persze spongyabobjának magyarázott-biztos elmondta merre jártunk mennyi mindent látott. most kiraktam a konyhába ott sötétebb van+hűvösebb a hintába betakartam és szépen elaludt.

az árkádba mentünk a c@a-ba beváltottam az egyik dm-es kuponomat babaruhára 2db 74es rugit vettem 1250,-ért,a másik kuponomon,mert 2*küldtek ,-D bundazsákot veszek úgy számoltam télen már jó lesz neki a 80as.remélem!ha így nől heti1cm-t és elméletileg 6hónapos koráig ilyen ütembe nőlnek.

aztán ettünk tésztát ilyen olaszosnál sonka-szalonna jó borsos volt. lementünk a h@m-be jó kis akció van 2öt fizet 3at kap,de nyűgös volt ,szóval nem vettem semmit. +szoptattam a pelenkázó helységbe,átöltöztettük,mert beizzadt. mentünk tovább. páromnak kellett faanyag.aztán mentünk a bababoltba csináltattunk a kocsira matricát olyan kis baby van szarva+farka kis ördög és PATRIK lesz alá írva.olyan szerda környékén kész lesz.1500,- párom látott jobbat amin pillangók+fűcsomók is voltak 1 másik boltba. mindegy ilyen lesz!pont volt 1 kész angyalkásba-mondtam is,hogy a másik ilyen lesz PATRÍCIA felirattal :-D jaj!én már úgy várom,hogy megint terhes legyek,de most még védekezünk szeretném,ha menne oviba és szeretnék még vele foglalkozni tanítgatni menni vele nyaralni,állatkertbe,szállodába-szóval élvezni az életet és szeretni nagyon!!!!

aztán elmentünk a müllerbe most csak 400,-a saját márkás melltartó betétjük ugyan olyan,mint a dm-es szóval hozatok még párommal 1pár dobozzal,mert csak 2-t vettem.ez a szilikonos drága nem jött be,mert ugyanúgy kifolyt alul a tejem,hiába tapadt rám.érdekes!lehet nappalra kibírja csak éjszakára nem. vettem még febreze illatosító sprayt ezt hirdetik a németeknél kíváncsi vagyok rá-bútorokra,szőnyegre.

volt baby rágóka gyógynövényes 3ezerért+borostyánlánc is szintúgy 3ért-szóval lehet amit vettem 1800,-gagyi,már nem is hordjuk.

a kik-be is átugrottunk de szegénykém nem bírta már a kiképzést egész délután megivott vagy 3dl babavizet,de izzadt is szegénykém.ezért nem akartam menni vele ebbe a hülye melegbe,de a párom mondta,hogy de menjünk,mert most ér rá.szóval a kikbe kinéztem baby fürdő játékot kacsa+még2db valami nem tudtam+nézni,mert eljöttünk 600,-volt míg a müllerbe 1 kacsa volt1100.- szóval ezt is apa fogja +venni jövő 7en.

aztán a deichmann most akciós volt a klumpa 3000,- 6000,-ről belebújtam a 36osba,mert akkora a lábam,de nem fért bele.kistrampli lettem,úgy látszik már a lábamra is :-D ez az árkádba volt.de csak 38as volt még az+nagy volt. szóval ahol van a kik+müller ott is van deichmann úgyhogy mondtam apának nézzen be hátha itt lesz ilyen klumpa.mert még mútkor kinéztem a kínaiba de sajnáltam már érte a pénzt.

12917. Erikkka (válaszként erre: 12916. - Zsezse88)
2011. júl. 8. 16:35
Szia! Réka is átalussza az éjjelt, leteszem fél 10 fele és reggel fél 8ig alszik! Nem semmi a csaj. Mi is így vagyunk, hogy evés után boldogan nevetgél, elvan, de egy vagy 2 óra eltelte után nyafog és el kell altatnom! Egyenlőre jól bírja ezt a meleget, remélem így is marad. Más baba hogy viseli ezt a forróságot?
12916. zsezse88
2011. júl. 8. 12:59

Sziasztok!

Mi most megint visszaálltunk arra, hogy Zsezse 3óránként kel éjjel-nappal, pedig hozzá tudtam volna szokni, hogy éjjel átaludta a 6-7-8 órát. Na mindegy, nem panaszkodom. :-) Amúgy nyugisak a napjaink. Zsezse nappal minden alvás után másfél-2 órát fennt van és játszik, beszélget, nevetgél. Mindig van egy kis nyügi is, mert amikor álmos nem alszik el magától, csak ha elringatom. Viszont én már csak akkor veszem észre, hogy álmos amikor már nyügi. Az örök körforgás. :-)

Én ma meggylevest csináltam meg darás tésztát.

Szép napot mindenkinek!

12915. 55292b4c1a
2011. júl. 8. 10:33

Sziasztok!

Ezzel én is így vagyok sorlyke, már komolyan mondom fogalmam sincs mit főzzek.

Ti mit csináltok ebédre???

12914. sorlyke
2011. júl. 8. 09:53
Jo reggelt lányok mi megen 4.30kor keltünk aztán 7.30ig vissza aludtunk..lassan megyünk fözni bár szinte nem tudom mit kéne minden nap ma rakott tészta lesz meg paradicsom leves...
12913. 55292b4c1a
2011. júl. 7. 15:40

Sziasztok!

Nem sokat írok mostanában, ne haragudjatok csak a két lányom lefoglal teljesen. Annyit ülök gép elé, hogy elolvassam, mit írtok, meg a naplókat.

További szép napot!

12912. andi-bebi
2011. júl. 7. 15:28
nálunk az este 6-tol 8-ig időszak a gázos,ilyenkor semmi nemjo neki csak a kezemben van el!!!
12911. sorlyke (válaszként erre: 12910. - Andi-bebi)
2011. júl. 7. 15:26
Nem tudom mi baja de ha el is altatom ha cicin ha kézben már épp hogy le teszem 5perc és sir most is a konyhába raktam a hordozoba igy tudtam csak meg sütni a sütit de ugy sirt le van görbülve a szája..
12910. andi-bebi (válaszként erre: 12909. - Sorlyke)
2011. júl. 7. 15:01

biztos ez a meleg nemtetszik neki!!!

az én lánykám reggel 7-kor kelt evett aztán 9-kor már ujra aludt délig,megszoptattam és 2-kor leraktam aludni a hüs szobába!!!

számittásaim szerint 5 1/2 6-ig alszik

12909. sorlyke
2011. júl. 7. 13:54
Nálam ma dili van Laura reggel ota hisztizik...
12908. sorlyke
2011. júl. 7. 07:28
Jo reggelt nekünk jol telt a tegnapi nap csak hajnalba apa telojára fel kellt Laura(4.30)és csak 6kor tudtam vissza altatni ma szolni is fogok neki ezért..aztán most kellt megen..
12907. felicy87
2011. júl. 6. 22:47

Sziasztok!

Ma vagyunk 11hetesek!Pontos méretekről nem tudok beszámolni,mert már nem mérem itthon se,de ha minden igaz,átléptük mi is az 5kilót! :)

Doktornénihez soká megyünk,mert szabin lesz,a 3hós szurit is 2hetes késéssel kapjuk majd meg aug.4-én.

Zsezse: Remélem,már jobban vagytok és minden rendben!?

Ja,törlőkendő nálunk sincs a Tescóban! :( Mondjuk én a Johnsons termékeket nem szeretem,viszont a Gaga popsitörlő 4db 1000Ft!Imáááádom...és Lili popsija is szereti...de sajnos ez a fajta kendő is elfogyott! :(

Csillus: Nagyon ügyes a kicsi fiad! :)

Na,megyek,elálmosodtam!Jó éjt mindenkinek!!! :)

12906. geby81
2011. júl. 6. 22:05

Én is gulyáslevest főztem meg volt még tegnapról sült husi+k.püré.Holnap sütök fincsi palacsintát.

Ébredésmentes éjszakát mindenkinek!:)

12905. geby81 (válaszként erre: 12897. - Bar-bee81)
2011. júl. 6. 21:56
Örülök,hogy sikerült.Igen,elég hosszú,míg feltölt.A youtube átméretezi a filmeket és úgy tölti fel.
12904. KAnna26
2011. júl. 6. 21:19

Sziasztok!

Mi is megvagyunk. Növögetünk, már 5090g-sak vagyunk. < D

Ahogy olvasgatom,szerencsére mindenki jól van!

(zseze88: Remélem nálatok is rendben van Zsezse.)

Szépen gyarapodnak a porontyok és van aki már az éjszakát is átalussza! < ) (Nálunk kb. egy hete, hogy Mátém beiktatott egy újabb ébredést éjfél és egy óra körül...)

Ma egy kicsit visszafogottabb volt, remélem nem kapta el tölem a náthát.

Fözés: hát... bevallom én ritkán fözök... de legutóbb édes-savanyús csirkét készítettem barna rizzsel. = )

Szép estét mindenkinek!

12903. zsezse88
2011. júl. 6. 21:04

Sziasztok!

Sajna reggelre belázasodott Zsezse. 9 körül adtam neki kúpot és aztán el is aludt délig. Utána már mosolygósan ébredt. Amúgy jól telnek a napjaink. Ma voltunk vásárolni, Zsezse kapott új cumit. Nálunk ma a férjem pizzát evett, én pedig rántott tököt.

Remélem mindenki jól van!

Jó éjszakát!

12902. andi-bebi (válaszként erre: 12895. - Sorlyke)
2011. júl. 6. 20:41

kb 2 hete raktam képeket de azok már 1 hónaposak de azért megnézheted!

szépek apos csinálta őkett!!!

12901. Bar-bee81 (válaszként erre: 12899. - 48bf8c027e)
2011. júl. 6. 20:37

ezek a ruhák össze vissza vannak méretezve,mi 60cm-ek vagyunk de a 68rugi is jó. szerintem kg-tól is függ.

valaki jár MÜLLER-be? ott milyenek a babacuccok? ismim mondta,hogy ott vegyek babakaját,mert ott a legolcsóbb a hipp+stb.

persze a pécsen sincs a tescoba johnsons popsitörlő.én mondtam,hogy CSILLUSKA felvásárolta az egész országba :-D

vasárnap vásárba akartunk menni,de kánikula lesz így pénteken megyünk 1 kicsit csavarogni

holnap +jön 2db lenkei-s könyvem-akciós volt a hellobaby! magazinba 1db féláron ezerért+ajándék méltósággal+születni-igazából erre vagyok kíváncsi.

12900. Bar-bee81 (válaszként erre: 12898. - Ditti12)
2011. júl. 6. 20:13
cukorborsó: mersz enni? múltkor ettem franciasaliba-nem volt gond,tegnap ettem rizibizibe engem is felfújt+babót is adtam is neki espumisant.
12899. 48bf8c027e
2011. júl. 6. 15:42

Sziasztok!

Voltunk ma a védőnőnél. 1 kilót hízott a kisasszony 1 hónap alatt. És elértük a 62 cm-t. Még jó hogy 68-as napozókat is vettem mert már van egy-két 62-es amit kinőttünk. :)))

Én ma tarhonyás krumplit csinálok de maradt még petrezselymes krumpli és lábas csirke tegnapról.

12898. ditti12
2011. júl. 6. 14:49

Sziasztok !

Hanna tegnap este fürdés után csak keveset evett mert bealudt, de úgy hogy hét ágyúval sem tudtam volna felkelteni...így hagytam és 10 kor felébresztettem hogy egyen, mert csak forgolódott szegényke, de aztán reggel 5 ig aludt is...

"friss cukorborsó leves, és túró gombóc"

12897. Bar-bee81 (válaszként erre: 12881. - Geby81)
2011. júl. 6. 13:40

köszi,nagyjából sikerült

az lehet,hogy 1órát tölti a pár perces felvételt? át tudom ezt is méretezni,mint a fényképet? köszi,ha írtok!

2011. júl. 6. 13:29

Sziasztok!!

Én ma sajtos tésztát csináltam Apinak meg Édesapámnak, mert ők nem eszik a spenótot főtt tojással. Így az marad nekünk Anyukámmal. :)

Jól vagyunk, 2. éjszakát aludta át Domi :)

Puszi mindenkinek!! :)

12895. sorlyke (válaszként erre: 12894. - Andi-bebi)
2011. júl. 6. 13:27
teszel uj képet Bogirol?:-)
12894. andi-bebi
2011. júl. 6. 13:25

nálunk ma krumpli leves,grizestészta,uborkasaláta vagy befött,

énis vettem tegnap egy kupac gyümölcsöt meg dinnyét.

holnap pörkölt lesz meg galuska a levest még nemtudom!

pénteken megyünk a balcsira ,szombaton családinap lesz apa munkahelyén

12893. sorlyke
2011. júl. 6. 11:29
Csillus:igy is nagyon ügyi Áron!!!!Én ma bensösöégböl pörit sziv máj lép vese meg tarhonya tészta és van dinnye is..
12892. v.kler
2011. júl. 6. 09:45

Sziasztok!!

Nincs nagy forgalom, igaz nekem sincs nagyon időm jönni...

Csillus! Nekünk tegnapról maradt gyümölcs leves, és rakott krumplit csinálok utánna!

Nagyon ügyes Áron, hogy ilyen szépen alszik...megtaníthatná Klárimat is erre... Drukolok Nektek pénteken!!! Biztos minden rendben lesz! :-)

12891. 55292b4c1a
2011. júl. 6. 09:04

Sziasztok!

Nagyim most kapott egy kis kutyát, ma fogjuk megnézni!

Anyósom, meg perzsa kiscicát akar adni nekünk, de nem tudom, hogy elfogadjam mert lakásba nem szívesen hozzám. Ha viszont nagyim elfogadná akkor elhoznám!

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook