Főoldal » Fórumok » Babák & Mamák fórumok » 2011 áprilisi babák fórum

2011 áprilisi babák (beszélgetés)

12710. Bar-bee81
2011. jún. 22. 11:07

eszembe jutott hogy van ilyen vény nélküli hormon mentes fogamzásgátló kúp,gél,tabletta,tampon. a kúp 10-12dbos 2300,- PATENTEX PHARMATEX

lehet olcsóbb a gumi,nem mintha álandóan szexelnénk,mert az igazság,hogy még rendesen nem is bírtunk,mert olyan,mintha visszanőtt volna a szűzhártyám,vagy csak nem nedvesedek eléggé.

12709. 55292b4c1a
2011. jún. 22. 09:27

Jó reggelt!

Most Evelin picit megfázott, vagy csak a nagyobbik lányomtól kapta el. Laura viszont délután már belázasodik:((( Lehet ő is megfázott, vagy csak a oltástól van ez, bár nem hiszem akkor nem folyna az orra.

12708. zsezse88
2011. jún. 22. 09:20
Jó reggelt!Jó éjszakánk volt,Zselyke 7órát aludt és nem lázasodott be.:-)Barbi!Ne aggódj!Nagyobb fokozaton sem lesz semmi baja a babának!A naplómba van hintás videó,ha érdekel.Én is szurkolok azoknak akik még a szuri előtt állnak!Szép napot mindenkinek!
12707. Bar-bee81 (válaszként erre: 12704. - Zsezse88)
2011. jún. 22. 08:42
de durva ez a hinta én még csak az elsőn merem,de jót alszik aztán lekapcsolom,mert félek,hogy agyrázkódást kap erre + felébred :-D akkor ugye nem lesz baja a babának,mert apámék szerint agyrázkódást kap.
12706. geby81
2011. jún. 21. 22:37

Sziasztok!

Mi is holnap megyübk szurira.Para,para,para....

nekünk Germicid kúp van itthon.Remélem,egyikőnk babóca sem lesz lázas.

Minden babócnak egy nagy cuppanós a szuriért...:)

Jóéjt!!

12705. felicy87
2011. jún. 21. 22:32

Sziasztok!

Gratulálok mindenkinek,hogy ilyen ügyesen túl vagytok a szurikon! :)

És sok sikert azoknak,akik hozzánk hasonlóan majd csak ezután mennek!Mi csütörtökön megyünk... :/ Van itthon Panadol szirup,szerintem azt fogok beadni Lilinek megelőzésképpen,mert az ugye fájdalomcsillapító is... és van kúp,ha esetleg lázasodna!De remélem,mi is olyan rendben leszünk,mint itt a nagy többség!

Én is olvastam a storyt,miszerint a család nem akarja beadatni a kötelezőket a lányuknak!És apuka nyilatkozta,hogy ha feljelentik őket és mégis kötelezik a beadatásra,akkor egészségügyi menekültként elhagyják az országot! :/ Hatalmas felelőtlenségnek tartom...

Most megyek,hosszú volt a mai nap!Jó éjt Nektek!

12704. zsezse88
2011. jún. 21. 21:22

Sziasztok!

Egyenlőre nekünk sincs lázunk, remélem nem is lesz.

Szoktatom vissza Zsezsét a saját ágyába. Délután meg este már a kiságyban alszik. Jupppííí! :-)

Pamo! Sajna ezt én sem ismerem, de ha a doki írta fel biztos azért hogy ha lázas adhatod neki. Nincs benne tájékoztató?

Barbi! Nekünk mindig a legnagyobb fokozaton megy. Zsezse szereti és sokat alszik benne csak mivel nem hason van sokszor felriad.

Kler! Remélem ti sem lázasodtok... Én sem értem azokat akik nem adatják be a kötelezőket.

Megyek aludni!

Jó éjt!

12703. Erikkka (válaszként erre: 12702. - Csilluskam)
2011. jún. 21. 20:10
Szia! Nekünk is volt hőemelkedésünk, 37,5 de reggelre el is múlt!
12702. Csilluskam (válaszként erre: 12701. - Pamoabf.sze)
2011. jún. 21. 19:38

Szia Pamo!

Kúp? Mert akkor sajna nem ismerem :-(

Nekünk cataflam csepp van lázcsillapitásra a picurinak, meg ampullás algopyrin,de kis hőemelkedéssel mi megúsztuk-kopp-kopp

de szerintem innen senki babája nem volt lázas, csak Laurának és nekünk volt hőemelkedésünk

2011. jún. 21. 18:41

Lányok!!

Holnap kell mennünk a szurira. Nekünk ilyen lázcsillapítónk van: Noraminophenazoni 100mg

Ezt írta fel a doki amikor megszületett. Ez jó lesz holnap ha véletlen belázasodna?!

12700. Bar-bee81 (válaszként erre: 12698. - Csilluskam)
2011. jún. 21. 16:28

az tök jó,ha valaki ilyen gazdag és annyi gyereket vállalnak amennyit akarnak. mi is jól éltünk,de tényleg rengeteg pénz elmegy a gyerekre és úgy vagyunk,hogy mindenből a legjobbat.szeretnénk még egyet de ki tudja,hogy anyagilag hogy lehet bírni? amit lehet +tartok.

most olyan édes cici után alá raktam a játszóhídhoz és elaludt,ilyet még nem csinált,mert hason alvó.

de! a hintába is elalszik,amint +áll felébred,pedig durva,hogy 1es fokozaton mennyire lóbálja! ti járattátok a legnagyobbon,vagy csak nehezebb gyereket lehet? még így is sajnálom nehogy agyrázkódást kapjon :-O

12699. Bar-bee81 (válaszként erre: 12695. - V.kler)
2011. jún. 21. 16:23

én se bocsátanám meg magamnak,ha baja esne.de nem feljelentik,aki nem adatja be?

mienk nagyon nyügi volt azért kapott kúpot,pedig én se akartam neki adni.

12698. Csilluskam
2011. jún. 21. 14:36

Jajj,képzeljétek!

Van egy ismerős család,szintén 4 gyerekkel, a kicsi akkora mint Kloém(2éves) , voltak itt babalátogatóba, mikor Áronnal hazajöttünk.

Mondta is az Apuci, hogy annyira tetszik nekik, hogy hazamennek, csinálnak egy ötöskét, basszus, ma hivott az anyuci, hogy 5 hetes terhes :-) :-) :-)

Teszem hozzá, kőgazdagok, X5 BMW, kis 280 nm-es családiház...Anyuci egyetlen percet nem dolgozott még életében sem...

Kicsit irigylem őket azért, nem kell gondolkozniuk rajta,mennyi gyereknek tudnak mindent megadni

12697. Csilluskam (válaszként erre: 12696. - V.kler)
2011. jún. 21. 14:19

Szia!

ezért volnánk itt egymásnak, nemde???

Protexin?

vagy a Bonolact-ot?

ez most új :-)

meg a lactiv baby van még,de az azt hiszem szirupos...

majd ird meg javult-e a helyzet

bár mondjuk szerintem inkább csak a külvilági ingerek megszokása nehéz a bébiknek, sokszor ezért nyűgösebbek,dehát ezen nem lehet segiteni, át kell állniuk maguktól,annyi a max, amit tehetünk, hogy mellettük vagyunk

12696. v.kler (válaszként erre: 12676. - Csilluskam)
2011. jún. 21. 14:01

Köszi, Csillus! Aranyos vagy, hogy segítesz! :-)

Ma én is kiírattam a Papaverint a dokival...hátha!

Na meg a védőnő ajánlott olyant, hogy van a Normaflorhoz hasonló készítmény! sajnos nem jegyeztem meg a nevét. Ez por alakban kapható, és ugyanúgy lehet ilyen pici babának adni...

12695. v.kler
2011. jún. 21. 13:57

Sziasztok!!

Úgy látszik ma ilye szuris nap van! Mi is a voltunk! Amikor a doki vizsgáta végig mosolygott, na de aztán..úgy sírt..a szivem szakadt meg. Na de ami muszáj, az muszáj! AZtán voltunk a munkahelyemen is, persze körberajongták, ami nem igazán hatotta meg kis Tündéremet, mert elaludt. Hazajöttünk, evett, és ismét alszik... Nagyon remélem nem lázasodik be. Én előre nem adok neki kúpot, ha majd esetleg tényleg lázas lesz...

Tényleg! Mit szóltok ahhoz, hogy van olyan aki nem engedi a kötelező oiltást beadatni a gyerekének??? Én sohasem bocsátanám meg magamnak, ha nem adatnám be, aztán meg beteg lenne...

12694. sorlyke (válaszként erre: 12692. - Andi-bebi)
2011. jún. 21. 13:44
irtam nemrég a naplomba..
12693. Bar-bee81
2011. jún. 21. 13:30

10 hetesen

5150g és 58cm :-D szépen növögetünk

+kaptuk a 2 szurit kicsit sírkáltunk,de apa felvette és mindjárt jobb lett. a doktornéni nézett is,hogy az apja veszi fel? igen,nálunk sokszor apa ringatja-nyugtatgatja. mi ketten neveljük. aztán +jegyezte jól is áll a kezébe-de tiszta anyja. eddig apára hasonlított,most ijesztően rám kezd-hiába a fiúk az anyjukra hasonlítanak-elméletileg.

+kérdeztem miért szédülök szoptatás alatt-leszív a gyerek. hiába eszek-iszok vitamint zabálok úgy látszik nem elég.

-K vitamin nálunk tényleg hetente kell,mert elméletileg tényleg havonta de akkor néha véreset hánynak és ettől +ijednek az anyukák.szóval tényleg ahány hely annyi szokás.

a rotát azért nem ajánlotta a doktornőnk,mert szerinte csak kampány,sokat gyártottak le, a gyerekek úgyis elkapják.

-laktózmentes tejből lehet többet inni,mint a simából,mert én szeretem a tejet,sokszor vacsizok nagy adag műzlit,reggel a jeges kávét is tejjel csinálom. de eddig még nem csapta ki.

-espumisant 3hónapos korig akkor elméletileg nem lesz hasfájós.de kaja elött adjam,eddig utána kapta és jó volt így is,kijött a büfi.

-a fogacskája tényleg kezd,fel van kicsikét duzzadva.mivel nálunk egészségház van egybe van a fogorvos,védőnő,2háziorvos. erre valami új pécsi fogorvos van,nagyon laza kiült cigizni az udvarra,bejött a védőnőhöz udvarolgatott,nagyon közvetlen volt mindenkivel. védőnő kérdezi,miért nem a fogorvosnak mutatom+a babát?-mondom:mert az elöbb cigizett kint,nem fog a gyerekem szájába turkálni.meséli az egyik csaj a kislányát vitte és ő szólt rá,hogy mosson kezet.nagyon durva!remélem nem lesz itt sokáig,mert mi ehhez tuti nem megyünk.inkább elmegyek maszekba.

megszoptattam kapott egy fél kúpot és most alszik a hűss szobába.na ez a kúpbeadás se volt semmi,apa csinálta én nem mertem,persze 3*kinyomta és úgy kellett újjal befogni hiába zártuk össze a kis popsiját,pedig még jól be is krémeztük.kiakadtunk,mert ki volt bontva a kúp a 6ból 1 hiányzott,durva mi? és nem is az hogy a szélén levágtak egyet a közepe ki volt bontva.mondja a férjem tuti visszavitte valaki a gyógyszertárba.hát nem tudom ilyen van,hogy visszaviszik?akkor mindjárt a hulladékba kerül.nem?

12692. andi-bebi (válaszként erre: 12688. - Sorlyke)
2011. jún. 21. 13:04
neharagudj de az a kup az mirevalo?
12691. 55292b4c1a
2011. jún. 21. 12:43
Szépen fejlődnek a babák:))
12690. 55292b4c1a (válaszként erre: 12688. - Sorlyke)
2011. jún. 21. 12:43

Evelint tegnap mérték meg 5100g 58cm:))

6-án volt 4900g és 55cm:))

12689. zsezse88
2011. jún. 21. 12:40

Sziasztok!

Túl vagyunk a szurin. Remélem minden ok lesz. Zsezse 5470 gramm és 62 cm.

Megyek is!

Szép napot mindenkinek!

12688. sorlyke
2011. jún. 21. 12:08
Voltunk méretni 5080g 57 cm vagyunk nem nött csak hizot 25dkg...-ot:-)ma megen hiszti volt anyira hogy sehogy nem tudtam meg nyugtatni igy adtam neki egy viburcol kupot most el is aludt én enm tudom megen mi lelte de nagyon nyálzik szegénykém
12687. 48bf8c027e (válaszként erre: 12685. - Bar-bee81)
2011. jún. 21. 09:19

Én sem szeretem az oltásokat.

Annyira sajnálom ilyekor őket.

Ráadásul ha bedurran a kis combjuk nem tud az ember nekik segíteni és ez a legrosszabb az egészben.

De elméletileg az elsőtől legfeljebb egy kis hőemelkedése lesz ezért nem kell annyira pánikolnod.

Szorítok nektek! :)))

12686. 48bf8c027e (válaszként erre: 12684. - Sorlyke)
2011. jún. 21. 09:13
Nem tudom mi volt az éjjel Alexával is. Csak cicin nyugodott meg. Ennek az lett az eredménye hogy érzékeny és szétdurran a tejtől a mellem.
12685. Bar-bee81
2011. jún. 21. 08:32

mi 10 hetesek vagyunk,ma megyünk oltásra+méretni

már előre félek ki fog jobban sírni én vagy Patrik-apácska leizzadni szokott az idegességtől-kezdő szülők :-D

12684. sorlyke
2011. jún. 21. 08:07
sucev:gratulálok mi meg 11hetesek:-)hogy el ment az idö..Laura is nagyon nyálzik este át kellett huznom a tiszta badyt neki éjjel meg kellt 2.30kor 3ra aludt de 4kor fent volt majd cicin nyugszik csak meg és sokszor fel sirt nyöszögöt aztán az öklét is be kapta éjjel..nekem Alexnak 3honaposan kint volt a foga hegye már...ma megyünk méretni..
12683. 48bf8c027e
2011. jún. 21. 06:18

Sziasztok!

Ma vagyunk 3 hónaposak! :))

Holnap kapjuk a szurit:((

Nagyon folyik Alexa nyála és sokszor tömködi a kis öklét a szájába. Meg is néztem a száját, igen csak fel van duzzadva az ínye. Kíváncsi leszek ebből mikorra lesznek fogacskák.

Anyum mondta hogy nekem is kb 4 hónaposan már jöttek a fogak.

12682. 48bf8c027e

Sziasztok!

Nagyon folyik Alexa nyála és sokszor tömködi a kis öklét a szájába. Meg is néztem a száját, igen csak fel van duzzadva az ínye. Kíváncsi leszek ebből mikorra lesznek fogacskák.

12681. 48bf8c027e

Sziasztok!

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook