Főoldal » Fórumok » Babák & Mamák fórumok » 2011 áprilisi babák fórum

2011 áprilisi babák (beszélgetés)

12770. Csilluskam
2011. jún. 25. 20:56

Sziasztok!

Geby, őszinte részvétem, bár ilyenkor, olyan bután érzem magam, hisz hogyan lehet a más fájdalmával együtt érezni :-( ???

Barbi!

Na hogy telt Patrik napja, nyügi lett estésre?

Ditti!

Sajnálom, hogy nem tetszett a babmasszázs, Kloé már nagy(mihez képest...)és este még mindig hozza az olajat :-)

Remélem megszeretitek!!!

Zsezse!

Na????

Hogy telt a napotok, kisasszony megnyugodott?

kialudta magát???

Sorle!

Én nagyon szeretem a Fisher price összes termékét a hinták külön hatalmas találmányok, de nem kevésbé jók az Adamo-k sem

Én jobban szeretem a papasan változatot, ha veszel, akkor inkább azt,de a sima crudle-lel sincs semmi probléma, egyszerüen nekem a másik szimpatikusabb :-)

nyugodtan vegyél, de olyat,ami két irányba hintáztat, előre-hátra és jobbra-balra.

Más esetleg ami érdekel róla?

Jó tanács, ha tudsz adaptereset vegyél , mert ha napi használatba lesz,akkor az elemet hetente cserélni kell, vagy akksit tegyetek bele, és egy éjszaka alatt feltöltődik.

Puszantás jó éjt mindenkinek!!!!!!!!!!!!

12769. 55292b4c1a (válaszként erre: 12768. - Geby81)
2011. jún. 25. 18:10
Akkor itt laktál, vagy csak a környéken?
12768. geby81
2011. jún. 25. 18:03

Sziasztok!

Nagyon szépen köszönöm mindenkinek a részvétnyilvánítást és a jeleket is,nagyon aranyosak vagytok!

Nos tegnap este elég későn 23:00-kötül aludt el,nahezen,de aztán csak 5-kor ébredt,2x,3x szopi kicsiket aztán elaludt,kivittem babakocsiba,nos 5-kor ébredt nagy nehezen.Most picit nyűgös,szerintem túlaludta magát.Remélem,estére jó kedve lesz.

Itt bolond egy idő van:esett is,sütött a nap is,a szél egész nap fúj.

Lola2009:igen,a Besibe jártam gimibe:)))

ditti:igen,Sanyi megy ,az ő nagymamája volt:(((De szerencsés,mert pl.nekem már nagyon rég óta nincsenek nagyszüleim és ritka,aki a dédunokáját még megéli.

Mennem kell.....Még egyszer köszönet mindenkinek:))

12767. Bar-bee81
2011. jún. 25. 13:38
nálunk nagy szél van,de Patrikom csak eszik játszik alszik-még nem nyűgösködött. biztos majd este akkor szokott.
12766. ditti12
2011. jún. 25. 13:00

geby: beállok a sorba...őszinte részvétem !

gondolom akkor csak a Sanyi megy, ti nem...tényleg hosszú út lenne .... a vihart mi is átaludtuk, mi lett a zenélő forgóval? sikerült beszerezni?

babamasszázs második óra has- fájós pocak, na hát ez a része nem jött be a Hannának, elég nyügi volt, az oktató meg csak mondta a magáét, mondta, én meg nem tudtam figyelni :(

12765. 48bf8c027e (válaszként erre: 12754. - Geby81)
2011. jún. 25. 10:45
Őszinte részvétem a dédid miatt!!
12764. gicus83 (válaszként erre: 12757. - V.kler)
2011. jún. 25. 10:45

Húú jó kis napod volt!!Remélem azóta sikerült egy kicsit pihened!!

Mostanában Flóra megint 2-3óránként kel,pedig már majd 1hétig csak 3kor kelt először.Úgyhogy én is a friss vagyok:))

12763. gicus83 (válaszként erre: 12754. - Geby81)
2011. jún. 25. 10:42
Őszinte részvétem!!!
12762. felicy87
2011. jún. 25. 09:38

Sziasztok!

Geby: Őszinte részvétem! :(

Nekünk tegnap nagyon jó napunk volt!Mórahalmon voltunk a fürdőben és Lili végig aludt vagy nézelődött kicsit! :) Aztán fürdéskor pici sírás,majd 1óra cicin,utána alvás!És az éjszaka is tűrhető volt!

Most reggel fél8kor cici,azóta nevetgélt.beszélgetett,most aludt el! :)

Mi frontot még nem érzünk...mondjuk erre tegnap volt egy kis eső...de se vihar,se jég,se nagy szél!Remélem,nem is ér el idáig!

12761. zsezse88
2011. jún. 24. 21:17

Sziasztok!

Geby! Részvétem!

Ma nincs jó napunk. Zsezse fél órákat-órákat alszik. Nem tudom mi van vele, pedig majd leragadnak a szemei és mégis mindig felébred.

Megyek is, mert megint nyüsszög...

Jó éjt!

12760. sorlyke
2011. jún. 24. 20:52
Nekem Laura már hirado alatt fürdött pedig elötte kellt fel és most már fél orája megen alszik:-)jo éjt lányok!!!
12759. 55292b4c1a
2011. jún. 24. 19:35

geby81: Őszinte részvétem!:(

Ismerős vagy Várdán???:)))

12758. v.kler (válaszként erre: 12754. - Geby81)
2011. jún. 24. 17:56
Őszinte részvétem! :-(
12757. v.kler
2011. jún. 24. 17:55

Sziasztok!!

Ma még csak akkor ültem, amikor szoptattam kicsi Klárimat, meg amikor én ettem! Délelőtt főztem-sütöttem(húsleves, rántott hal, krumplipüré, kevert mákos süti). A délutánt is a konyhában töltöttem, sütöttem sonkás-sajtos kifliket, mert vendéket várunk. Hulla vagyok, éjszaka se aludtam jól. 1kor kellt kicsi Klári szopizni, de hamar elaludt, 2kor jött egy nagy eső, folyamatosan zengett villámlott, egyik gyerek sem ébredt fel rá, aztán fél4kor Klárim ismét ébredt, telerakta a pelust, mire kicseréltem, teljesen felébredt, és nemvolt hajlandó visszaaludni, még mellettem is csak szenvedett. 5kor végre elaludt, utánna már meg én nem aludtam...nem mondható el, hogy friss és kipihent vagyok!! :-)

12756. sorlyke
2011. jún. 24. 17:34

geby:részvétem a mamád miatt!

nekem ma Laura egész délután kint aludt nem rég be hoztam cicin el aludt megen...Ö is át aludta a vihart éjjel..

12755. Bar-bee81 (válaszként erre: 12754. - Geby81)
2011. jún. 24. 16:42

részvétem a dédid miatt.

tudom,hogy szar idő van a balcsin folyamatosan nézem az időkép honlapját.párom még itthon,holnap reggel indul.

Patrik még mindig nyüglődik,én már nem tudom,hogy időjárás baja van,szuri miatt-mert állítólag akár napokig is piszkálhatja őket az oltás,foga miatt.?????

aludtunk együtt 1,5órát.lassan cicizni fog.

én is imádom amikor zsiványan vigyorog a cici közben-én mindig +nyavarom kicsikét. most már annyi mindent gőgicsél,van hogy sikít is,hihetetlen,hogy ma 2,5hónaposan mikre képes!

12754. geby81
2011. jún. 24. 16:35

Sziasztok!

Nem jó a mai napunk:(((Rossz hírt kaptunk:meghalt a dédimamink:(((83 éves volt.Sajna mi nem tudjuk utolsó útjára elkísérni,mert hosszú az út és nem merem még Mátét több száz km-re vinni.

A vihart szokás szerint átaludta.Ma csak alvás előtt volt picit nyűgösebb,de a mamit felvidította a mosolygásával.Engem pedig azzal,hogy ma először nevetett a cicizés közben,tudjátok,olyan kis zsiványan.Majdnem megzabáltam.Most alszik...

Lola2009:A Besit remélem,nem verte el a jég:)))Remélem,ma jobb éjszakátok lesz.

Bar-bee81:csak hogy megnyugodj....:pocsék idő van most itt a Balcsin is,esik,fúj 21 fok:(((

felicy87:örülök,hogy megnyugodtál és hogy minden ok!

12753. 55292b4c1a
2011. jún. 24. 11:10

Sziasztok!

Nálunk tegnap volt jégeső is, hajnalban is esett.

Eszméletlenül rossz éjszakánk volt. Laura már 10 előtt elaludt és éjfél után 2 percen-te nyűszögött, Volt olyan is, hogy fel sírt. Szerencsére akkor még nem keltette fel Evelint, de hallottam, hogy Ő is mocorog, de nem ébredt fel. Evelin csak 4kor kelt, de akkor nem volt hajlandó rendesen enni.Hiába tartottam a cumisüveget a szájában csak forgatta a fejét. Amint kivettem a keze a szájában volt.

Reggel 7 körül Laura újra kezdte a nyűszögést. Most alszik a pici meg beszélget.

12752. felicy87
2011. jún. 24. 10:20

Jó reggelt! :)

Estére sajnos belázasodtunk...39fokos lett! :( De kúp után szerencsére gyorsan lement és az éjszaka folyamán már minden rendben is volt!Remélem,így is marad!Ma már szépen evett,alszik és ha ébren van,nevetgél,beszélget...hátha túl vagyunk már rajta!

Köszönöm mindenkinek a nyugtató,bíztató szavakat!Aranyosak vagytok! :)

Kellemes hétvégét mindenkinek!Hátha a frontok nem nehezítik meg a napjainkat!

12751. Bar-bee81
2011. jún. 24. 08:35
hozzánk csak a hideg érkezett+ eső semmi. picúrom este nyügis volt +fürdettem 7kor adtam neki chamomilla bogyót aztán cicit és aludt éjfélig,aztán 3kor 6kor és gondolom lassan 9kor kel.párom most megy fel a balcsira tetőt csinálni,mi itthon maradunk :-( nem érte volna+neki,hogy külön szállást béreljünk+átkocsikázzon,mert 15kmre lett volna szállás.szóval most majd idegeskedek,hogy mi lesz vele. bár vasárnap jön barátnőm +csinálja a körmeimet mert 7főn mennek nyaralni.ilyenkor én is úgy mennék! tavaly se voltunk,mert terhes voltam nem mertem elmenni,idén a pici miatt,de jövőre úgy elmegyünk mint a sicc.már sokat beszélünk róla apácskával
12750. zsezse88
2011. jún. 23. 20:27

Sziasztok!

Mi egész jól szokunk vissza a kiságyba, bár a mai nap ezalól kivétel, mert ma sok hiszti volt és kevés alvás. Ennek az lett az eredménye, hogy már 7- kor fürcsi volt, majd evés és fél8-kor már aludt is. Az éjszakáink mostanában kicsit furcsák, mert Zsezse 8:30 körül szokott elaludni és alszik olyan 6-7 órát, de amikor hajnalban felkel enni utánna nem hajlandó visszaaludni. Valami ötlet?

Na megyek én is fürcsizni!

Jó éjt!

12749. v.kler
2011. jún. 23. 18:31

Sziasztok!!

Szerencsére mi jól vagyunk, sokat aludt ma is a kis drágám! Este is volt pocifájás, de csak 15-20 percig tartott. Remélem beválik ez a görcsoldó! :-)

Látom voltak utóhatások a szuriknak! Remélem már holnapra mindenki elfelejti! :-)

Felicy! Nyugi, lehet ilyen mellékhatása a szirinak, hogy sokat alszik a baba! Biztos nics semmi baj!

12748. 48bf8c027e
2011. jún. 23. 18:00

Túl vagyunk a szuri okozta bajokon. :))

Most is ébren van és "beszélget" a bátyával:))

Felicy: Ha úgy gondolod hogy tényleg keveset eszik és túl sokat alszik akkor etesd sűrűbben. Még ha alszik is nem kell feltétlenül felkelteni , de ha fel is kel tuti hamar vissza fog alszik.

12747. felicy87
2011. jún. 23. 16:48

Sziasztok!

Olvasgatom a szuris "élményeket",mert totál paramami lettem már én is! :( Lili csak alszik és alszik és alszik,enni is alig eszik... Épp csak kortyol párat és már alszik is!Ez tényleg normális?Olyan,mint egy kis rongybaba... :( Nem éhezik?Tudok segíteni neki valahogy,hogy ne szenvedjen???

Remélem,nem néztek hülyének...de ez engem most nagyon megvisel...és nem tudom,mi a teendő!?

12746. sorlyke (válaszként erre: 12744. - Bar-bee81)
2011. jún. 23. 16:33
A viburcol 2ezer felett van 12db jonak jo de ha nem muszály ne add neki Barbi!Én is csak a foga miatt vettem ha majd kell mert nem lehet vele birni akkor kap belöle..
12745. sorlyke
2011. jún. 23. 16:32
Csillus:irnál véleményt az esöerdö hintárol mert én most vennék egyet csak kivi vagyok a véleményedre
12744. Bar-bee81
2011. jún. 23. 16:18

végre elaludt a drága

most apa hoz homeos bogyókat a fogára

citrovital-t+rendeltem neten-így legalább holnap itt lesz,nem kell a patikába könyörögni,mert nem tudtak róla.legközelebb mindent neten fogok rendelni,nem érdekel,hogy ezer a kiszállítás.kész vagyok ezektől a patikáktól!!!!!!!

viburcol-t még hozatok apával holnap,remélem kap!nem akartam ezt a sima kúpot beadni neki,mert nem lázas, erre +direkt azt írták,hogy nyugtalanságra való.

12743. Csilluskam
2011. jún. 23. 14:17

Sziasztok!

Látom mindenkinél nagy a zűrzavar :-(

A nagy meleg, a hirtelen hőmérséklet változás, oltások, mind mind megzavarják szegénykéket :-(

Én átvertem Áront, dél körül szokott "ebédelni", utána megfürdetem, és alszik fél 6-ig mintha éjszaka lenne :-)akkor eszik fenn van fél 8-ig megint megfürdetem , szopi, büfi, kiságy és alszik hajnal 2-3 ig :-)

fogzási fájdalomra próbáljátok ki a citrovital gélt, nekünk bevált :-)

puszi mindenkinek

12742. geby81 (válaszként erre: 12741. - 48bf8c027e)
2011. jún. 23. 13:55

Remélem,hogy nem lázasodik már be.Aluszékony ma ő is,pedig felkészültem a front előtti nyugtalanságra.Fölébredt,szopizott,most megint alszik...

Holnap már jobb idő lesz,biztos jobb lesz a kedvetek is.))))

12741. 48bf8c027e (válaszként erre: 12736. - Geby81)
2011. jún. 23. 13:47

Szia!

A 2 hónapos szurinál nekünk is csak egy enyhe hőemelkedésünk volt és nyugis volt.

Most viszont igen csak aluszékony és ha ébred akkor nyügősen.

Szerencsére reggel lement teljesen a láza.

remélem holnapra már nyűgős sem lesz.

Ha eddig nem volt lázatok akkor valószínű hogy nem is lesz. :))

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook