2010 szeptemberi babák (beszélgetés)
De édes!
Luca is most 4 napja szupereket alszik éjjel, de nem akarom elkiabálni...
:-)
Én most pár napja Anyika vagyok. :-)
És persze Apika, Mamika, Papika, babika, vavika (kutyus). Most ez a menő. :-))
Nálunk is minden "jóó" pár hete. :-)
És a mé vagy mika, ami a még. :-))
Szandi, nálunk is ez megy. Vera is mondja nem, Máté is dettó de ő inkább azt mondja "neeein" :)
Mostanában viszont szt vettem észre, hogy MAMA szó kezd átalakulni ANYA-vá a NEIN NEM-é.
Nálunk is van hiszti,de inkább az egész napos nyavajgás megy:-S
Néha kiborító tud lenni,a hiszti ugy e eltart kb pár percig,de ez az egész napos nyavajgás....uhh néha besokallok!!
Nálunk beköszöntött a NEM korszak.minden NEM.bármit kérdezek,NEM.már nem is kérdezek;-)
Megvolt a vérvétel!
Sírt, de amikor bebökték a tűt, már nem igazán, egy igazi hős volt!
Szerencsére nem szúrkálták agyon, eltalálták elsőre.
Nagyon boldog vagyok! :-)
Nálunk szerencsére nincs (még?!) hiszti (kopp-kopp) Max annyi, hogy az úttesten amíg fogom a kezét, addig kiabál, hogy "engedj el anya"..
Sajnálom Bettus :( Miért mentek orvoshoz?
Voltam ma kozmetikában arckezelésen (végre eljutottam), kb. fél éve voltam.
Holnap dokihoz megyünk Lucával, lehet emiatt sem alszom jól, már teljesen kivagyok tőle idegileg. :-(
Kapros-túrós lepényt sütök éppen, tök kiváncsi vagyok, még nem csináltam ilyet soha (kelttésztából), de sok kapor volt itthon. :-P
Hát, max. 5-6 órát tudok aludni, mert Luca elalszik mondjuk fél 10-kor, én 11-kor, és 5 körül (de volt már, hogy 3-4 között) felsír.
Aztán 2 perc alatt visszaalszik (csak iszik), én meg nem bírok, és ez megy kb. január óta. Azóta nem volt gond az elalvásommal. ste is nehezebben alszom el, régebben lehajtottam a párnára a fejemet, és annyi, most meg...
Most pl. fél 10-től aludt, felsírt fél 5-kor, és 1 percen belül aludt is, én meg 6-ig malmoztam az ágyban. Utána még aludtam 9-ig vele, de azért akkor sem jó ez így. :-(
Nálunk is van hiszti ha vmi nem tetszik, és átvette Verától a kérdőjeles testartást amit akkor szokott csinálni ha vmire azt mondjuk "most nem". Dettó!
Tud veszekedni is ha olyanja van. Nekem is szokott magyarázni mutogatni:D
ÓÓÓ, nálunk már hetek óta tart! :)
Mindent ő akar csinálni egyedül, és ha nem engedem, mert mondjuk a szomszédok is áznak, ha ő egyedül locsolja a virágokat, vagy valami hasonló nagyszerű ötlete van, akkor ezerrel megy a földre borulásos hiszti.
:) Én imádom ezt a dumálást!!
Hiszti?? Ájj..talán csak a hülye idő?!Front?! Még van remény! :D
Képzeljétek, Doncsi elkezdett hisztizni! - az az igazi dackorszakos hiszti, de annyira élesen látszik így hirtelen, hogy eddig ilyet nem csinált - most 2. napja tiszta zizzent, ha nem úgy van, ahogy neki tetszene....:O
Iszonyú tempóban nő a szókincse! És ha nem tudja a szót kimondani, amit gondol, akkor elkezdi darálni a halandzsát, és csak fújja a szöveget, valami hasonlót ahhoz, ami az "eredeti" lenne.....:)
Pakloássza a legódarabokat egymásra, közben meg mondja, hogy erre-arra, ide-oda - de megállás nélkül......:D
De jó ilyeneket hallva nosztalgiázni egy kicsit....! :D
Minden jót nekik! :)
Bettus, aludhatnál kicsit többet is! ;)
Sziasztok!
Ma hajnalban kaptam sms-t, hogy megszületett a barátaink kisfia. 6 éve házasok, és már 4 éve próbálkoztak, volt több inszeminációjuk, és most spontán jött a kis Andris. :-)
Luca is felsírt többször, Zoli éjfél után jött meg egy buliból.
5 órát aludtam, 3 részletben. :-(((
Ma sütök, mert vendégségbe megyünk.
Szép hétvégét mindenkinek!