2010 szeptemberi babák (beszélgetés)
Viki!
Néztem a képeidet!
Tényleg Doncsi takargatta be a Tigrist? :-)
Megzabálom! :-D
Ilyenkor már jócskán benne a tavszban sokkal másabb a levegő, mint télen - na meg persze az idő is sokkal jobb! :D Friss levegőn játszizva a gyerekek jobbakat szundiznak......;)
Voltatok esetleg valahol a délelőtt?
Hahó!
Luca már több, mint 2 és fél órája alszik...
Máshol is ilyet nyomott idő van?
Sziasztok! :)
Katapanka: szép név az Inez! :) Járt egyszer egy Inez kislány az oviba, de az arca már nem ugrik be, azt tudom, hogy aranyos kis hosszú copfos lányka volt és mindig mosolygott.......:D
Szia Katapanka!
Nagyon jó hír hogy kislány, és nekem kifejezetten tetszik az Inez. Gondolkoztam én is ezen a neven is Inez= Ágnes spanyol megfelelője:)
Jó estét! Csak beköszönök! Sajnos nem sok időm van mostanság...
Hétfőn voltunk Pesten s hál istennek minden rendben. Valószínűleg a januári vérzésem adta az emelkedett AFP értéket. Még májusban 1x vissza kell menni de csak azért hogy tuti legyen a tuti. Jaa! 100% hogy kislányunk lesz. Márknak tehát hugica érkezik szeptemberben. :DDDDDD Örülök neki. :DDDD Lányos anyuka is leszek..... Apa ha minden igaz rám bízza a névkeresést de majdnem 100 hogy Inez lesz.. Na most lépek, minden jót mindenkinek amíg nem jövök újra. Jó éjt, szép álmokat! Pusszantás
Sziasztok. :)
Na megjött már a gyerek fogfájóssága is - már nyígolódik éjszaka meg az ebéd utáni alvás közben is....:S Ma este hagyta hogy hozzáérjek az ínyéhez, kicsit megmasszírozgattam neki, egyébként tök puha az ínye, csak valahogy akkor biztos lassan bújik elő az a kínlódós fogacska. Az előbb adtam már neki panadol babyt is, mert már majdnem egy órája altattam semmi eredménnyel - csak nyígott, forgolódott szegényke, nekem meg már teljesen elhűlt a fürdővizem......:S
Máté próbálgatja azt mondani, hogy "gyerekdalok"
Ezt hallgatjuk youtube-on. :)))
Szép napot mindenkinek! Úgy látom nem az én kicsi fiam az egyetlen aki rögtön feladja a dolgokat amint nemsikerül vagy ami rosszabb dühbe gurul s néha elég nehéz megfékezni..... A fejbeveregetés ismerős állítólag több gyerkőc is csinálja de én megijedtem amikor megláttam először. Mondjuk nálunk nem akkor csinálja maikor nem jönnek össze a dolgok hanem imád a franciaágy végében a falnál ácsorogni s véletlenül beverte a kobakját. Erre legnagyobb meglepetésemre elkezdte ütögetni újra s újra a falba. Na nem nagy erővel de rácsodálkoztam. A védőnő azt mondta erre hogy hagyjam szó nélkül hátha elmarad ez a hüle dolga s higgyem el nem buta mert biztos hogy csak olyan erővel üti hogy ne fájjon neki...
Remélem mindenki jól van egészség fronton. A mi napjaink átlagosak, nem sok minden történik. Egyszerre jön a drágám 3 rágó foga úgyhogy kezdünk megint rosszabbul állni az evéshez de majd csak kiböjtöljük ezt is. Tegnap voltunk UH-on (hétfőn megyünk Pestre a genetikai vizsgálatra) s úgy néz ki hogy kislány nevekben gondolkodhatunk :DDDDDD Megint változott az időpont: jelenleg szeptember 2. a nagy nap s hihetetlen de vasárnap már félidős kismami leszek :DDDD Most lépek mert lassan ébredezik a kislegény. Pusszantás mindenkinek
Egyébként én most tapasztalom meg milyen amikor egyáltalán nem számíthatok senki másra csak a páromra amikor éppen nem dolgozik. Egyébként pedig én itthon vagyok a két gyerekkel egyedül (ovodai férőhely ugye nincs).
Most 1200km-re vannak tőlünk a szüleink.
Sziasztok!
Máté is szokott fejbeverősen hisztizni. Van is egy kis foltocska a homlokán amiért hisztiből beverte a fejét a padlóba:)
Egyébként pedig az én leánykám ilyen, ha vmi nem egy neki akkor egyből bedobja a durcát. Gyorsan feladja, pedig szoktam neki mondani, hogy próbálja meg újra, és higgadjon le, mert duzzogva nem fog menni. De sajnos ezt tőlem örökölte, szóval rájöttem hiába magyarázok neki, mert magamat látom ilyenkor benne (pl amikor a torta nem úgy sikerült ahogy elképzeltem akkor én is dühöngtem, sírtam)na de próbálok ezen rajta csiszolgatni, hogy ő ne essen bele ebbe a hibába.
Igen, otthon az oviba is mondta már az ovó néni, hogy nincs elég kitartása dolgokhoz és könnyen feladja. A kitartását kell erősíteni, hogy később ebből ne legyen gondja (pl: tanulásnál)
Szia!
Az én Luca lányom nagyon sokat sikonyál, és sokszor ok nélkül, vagyis mondjuk azért, hogy felhívja magára a figyelmet - gondolom én, pedig állandóan vele van foglalkozva, de szeret a középpontban lenni.
Ha nem sikerül neki valami (pl. tolja a kis játékbabakocsiját, és megakad valamiben), rángatja ezerrel, dühöng, kiabál, és volt már, hogy mérgében (ha nincs megengedve neki valami) beleveri a fejét a padlóba. Letérdel, lehajol, mint aki imádkozik, és veri a fejét. :-D Először nagyon megijedtem, hogy úristen mit csinál, de mostmár ráhagyom, megvárom, míg befejezi. Így viccesnek tűnik (néha az is), de azért komolyan aggódom, hogy ez majd hová vezet?!
Remélem nem tart örökké ez a korszak, már csak attól félek, hogy jön majd rosszabb... :-(