2010 szeptemberi babák (beszélgetés)
Nálunk még talán. Apa pedzegeti néha esténként és azt mondta örülne ha jövő nyáron bele is vághatnánk.
Ha ebben az évben sikerülne Máténak az oviba kerülés és nekem munka akkor utána talán még lehetne róla szó. De sajna a papírjaim elvesztek. Egyenlőre még nem érkezett meg a csomag amit nyósomék küldtek még karácsony előtt és addig én itt bejelentett munkásként nem tudnék dolgozni :(
Most folyamatban van a csomag utáni nyomozás az otthoni postán. Remélem lesz eredmény és megkerül a csomag.
Sziasztok lányok...nagyon rég nem jártam erre:( Remélem mindenki jól van:)
SZANDI...jön a második babuci:) Gratulálok Nektek, és minden jót kívánok:)
Valakinek úton van még a második?
Sziasztok csajok!
B.Ú.É.K.!
Sziasztok anyukák és babócák!
Mindenkinek Áldott karácsonyt kívánunk!
Betti és Luca
Szia Szandi!
Nektek is nagyon boldog karácsonyt!
Boldog karácsonyt!!!!
Nálunk minden rendben,pocaklakóval is,már nagyon ficereg odabent:-D
Sziasztok!
Szandi! Gratulálok kistesóhoz! Mesélj hogy bírod? Nóri várja már? Hogy vagytok?
Nekem is kevesebb időm van. De ahogy olvasgatom a naplókat igen csak kevesebb az ideje már mindenkinek, de azt hiszem ez így van jól:)
Néha csak felnézek egy párszor írt e vki a naplójába de van hogy el sem olvasom csak amikor tényleg már nincs semmi más dolgom.
Mi most egy csöppet meg vagyunk fázva. Vera pénteken nem is ment oviba. Mondjuk szerencsére a péntek az oviban laza nap így nem lett volna olyan hogy esetleg vmi fontos eseményről lemarad le (pl iskolaelőkészítő). Volt egy pár nehéz éjszakánk emiatt. Máténak meg fölül bújik két hátsó foga. Be is volt lázasodva napközben hőemelkedés estére ismét láz. Ez csütörtökön volt.
Van 1-2 szülinap/névnap, de konkrétan a karácsony miatt. :)
Szofit elvittük Tibivel valamelyik nap, egész délután karácsonyi díszek után koslattunk. Ruben pedig megy majd az apjával fát nézni - lehet, hogy ma körbenéznek itt a városban, van-e vödrös fenyő.....Lehet nálunk - ha lesz fa - hamarabb lesz felállítva a karácsonyfa kicsivel....
Szia!
A karácsony miatt? :-)
Vagy szülinapok is vannak?
Sziasztok. :) Húú, de régen írtunk már ide.....! :S
Már december van, számunkra ez egy csodaszép hónap.
:D Pont 1 hónapja!
Mindenki elfoglalt:(
Csajok!
1 hónapja senki??? :-(((((
Nekem nem lesz időm jönni a suli miatt, naplókat se, bocsi mindenkitől...
Puszi!
Sziasztok. :) Olyan keveset írunk már erre a fórumra, hogy néha már elfelejtek ide is nézni......:(
Katapanka! Gratulálok a kisbabátokhoz, remélem minden a legjobban halad veletek! :))
Body: én pelus felé rendesen adom a kombidresszt - még a lurkó nem reklamált, hogy bántanák a patentok...:D De egyébként meg tényleg igazad van abban , hogy a derekuk miatt még azért eléggé ajánlatos egy ekkorka lurkónak - én is azért adom rá, mióta lehűvösült az idő......
Szia!
Gratulálunk a kislányodhoz!
De 1 hónappal előb jöt, szeptemberre voltál kiírva Vele is, jól emlékszem?
Sok örömöt és kitartást!
Sziasztok!
Lányok, akiknek szobatiszta vagy szobatisztul a gyermeke adtok rá még bodyt?
Mert én nyáron nem adtam, de most jó, hogy védi a derekát. Viszont nem tudom, hogy mennyire zavarhatják alul a patentok?
Helló!
Minden fórumos kis lurkónak boldog szülinapot kívánok!!!