2010 szeptemberi babák (beszélgetés)
Sziasztok!
Képzeljétek, ma 2 éve, hogy regisztráltam ide - és milyen jól tettem! :-D - és szintén ma 2 éve, hogy megmozdult a pocakomban Luca. :-)
Szia Évi!
Hasmenés még mindíg?
Ó szegényke:(
Sziasztok!
Remélem jól van mindenki. Mi küzdünk a szokásos hasmenéssel, voltunk doktornéninél, de most szerinte nem a fogzástól van, bár lehet. Kezd az egyik hátsó őrlőfoga készülődni, de hamar is van meg még épp látszik, hogy valami készül. Lehet ilyen érzékeny a fogára.
Ma megtörtént a bölcsibe a jelentkezés, hajnalba mentem sorbaállni, reméljük sikerül.
Szia Szandi!
Jó kint. Nekem azért is jó, mert végre csak négyesben lehetünk egymásra utalva. Másrészt viszont nehéz, mert az esetek 90%-ban egyedül vagyok a két gyerekkel itthon és hát Vera eléggé raplis, nem eszik...stb. Beszélgetni itt kevés lehetőségem van. Idáig max a dokinővel beszéltem amit tudtam. De van Svájci magyar kapcsoltunk és ritkán velük is találkozunk. Vera az ottani kislánnyal szeret játszani, csak ő most már iskolás. De a jövő hét végén meg hívták szülinapi bulira (nagy szó). Vera még nem volt ilyen buliban még kíváncsi leszek hogy fog neki tetszeni.
:-(
sztem zsemléből is lehet...
amugy milyen kint az élet,Ági?
nehéz?tudsz valakivel dumcsizni?gyerekek hogyan élik meg?
talán,mert 3 gyereked van,NEM?:-DDD
én is majd a nyáron,az udin szeretném pelenka nélkül hagyni,hadd fusson.nnyira azért önző vagyok,hogy itt bent nem hagyom,semmi kedvem az extra takarításhoz:-P
Sziasztok.
Tényleg, mákos guba!!! Milyen nagyszerű ötlet! ;) Megyek kifliket hajkurászni......:D
Jaj tényleg! Én is adtam már neki mákos gubából pár falatot! :-)
És abban tej is van, mert ugye cukros tejbe kell a kifliket áztatni. :-S
Jó ez a minden helységben egy bili:)
Én is csináltam már hogy fürdés után lefekvésig hagytam Mátét hagy szellőzön lent és hát volt hogy a szőnyegre kakilt. De volt olyan is hogy ügyesen kibírta baleset nélkül, de a bilire nem ült rá, csak ha bilistül vittem. Nem könnyű.
Várom már a jobb időt hogy amikor bent vagyunk szabadon lehessen Máté, de hol ilyen hol olyan az idő.
Kitartás Viki! Nők lapjában olvastam talán hogy ha kitartó vagy 3 nap alatt meg lehet értetni a gyerekkel hogy mit vársz el tőle. Igaz ott azt ajánlják hogy minden helységben legyen egy bili :)
Hajrá!!! Nálunk is ez lesz a következő lépés vmikor... most már erre nincs energiám, ha sikerülne legalábba reggel ráültetni akkor lehet egyáltalán abban gondolkozni hogy egész napos akcó legyen belőle, de a mostani állapotomban ezt nem vállalom be :)))
Sziasztok. :)
Nem nagyon érek rá mostanában, valahogy annyi időm sincs, mint eddig úgy általánosan, és fogalmam sincs, hogy miért...?! :S Na mindegy is, úgysem jövök rá.....:D
Doncsiról ma levettem délelőtt a pelust - olyan régóta mondom már neki, hogy egyszer nem lesz már pelus és majd a bilibe vagy wc-be kell pisilni, de mindig csak rávágta, hogy nem! :D Na ma aztán úgy levettem róla a pelust, hogy nem is kapott vissza egyet sem, csak még az ebéd utáni alvásra, de mondtam neki szépen - persze tudom, hogy valójában felesleges - , hogy ha lehet ne pisiljen már bele, mert alvás után rögtön rá fogom ültetni a bilire.....Terveim szerint leszoktatnám a pelusról - milyen gonosz Anya vagyok.....hmmmmm.....;) De a gyerek sem hagyja ám magát: nem lett a lakásnak olyan 10 centije, ami nem lett vagy pisis, vagy kakás! :O És volt hiszti is töméntelen mennyiségben, Tibi már nem bírta, folyton csak azt mondta nekem, hogy agyjam már vissza rá a pelust! :D Még a nagyágyat is lepisilte kajakra, Tibi ott súrolta morogva...:) Persze megérdemli, mert tegnap jól beivott.....Na de alényeg, hogy estére már elkezdett üngetni, szólongatni minekt, hogy menjünk a bilire, hogy legalább a fele belecsurogjon - és akkor meg már úgy örült neki...! :) Holnap is reggel leveszem róla a pelust, és meglátjuk, milyen lesz a holnapi nap.....
Zoli költöztetni ment barátokat, de úgy volt, hogy fél 2-re hazaér. Mentem volna a városba, tök sokféle program van itt Pécsett.
Erre még mindig nincs itthon. :-( Reggel 8-ra ment.
Persze valószínű el sem jött volna velünk, mert ha velünk kell programot csinálnia, akkor ahhoz mindig fáradt, de még ahhoz is, hogy a ház körül sétáljunk babakocsival. :-(
Na, mindegy, de az autó nagyon kellett volna, így kettesben Lucával sem tudunk mosz sehová menni. :-(
Hát most csak a nagyobb lurkókat vittük ki a kertbe anyumékhoz játszani, anyumék már kiköltöztek a héten (anyu, apu, nagynéném, mamám). Ők egész nyáron kint szoktak lakni. Este megyünk értük, de holnap egész nap kint leszünk, meg jönnek majd tesómék is.....:)
De most már egyébként nagyon meleg van kint......:)
Sziasztok!
Viki! 1 falatot kapott a karácsonyi bejgliből, de úgy igazából nem.
Remélem nagyon jó időnk lesz ma! ;)
szia Hajni!
örülök hogy jelentkeztél.
puszi, köszönöm!!!!
Sziasztok!!Élünk és virulunk....van netüüüüüüünk!!!ha lesz időm vissza olvasok...addig is pussszantás mindenkinek
Lorenda!!!Boldog szülinapot!!!!!!!!!!!!!!
Márknak utolag boldog névnapot!!
(ha esetleg valaki kimaradt bocsi)De neki is boldogot!! :D
Márk, boldog névnapot! :-)