2010 szeptember - párommal most kezdünk neki a babaprojektnek. Aki szintén most tervez babát, beszélgessünk! (beszélgetés)
Sziasztok!!!
Tegnap este megjött:(nagyon szomorú vagyok már azt hittem babát várok:(
Sok minden változik 9 hónap alatt. :)
Nyugi, én is nézelődöm, mindenről van már elképzelésem. Még a baba szobáról is. :)
Ohhh, nekem rengeteg tetszik. :)
Nem is tudom, hogy fogok majd egyet választani. :D
Betoltottuk a 12.hetet,pont aznap volt az eskuvonk,es ott mar meg tudtam enni mindent:)Masnaptol kezdve meg tenyleg mintha mas idoszamitas kezdodott volna:)
Semmi bajom azota,csak hebe-hoba egy kis fejfajas,de az mar kibirhato.
Hát remélem sikerült Nektek! :)
Naná, hogy tudat alatt vágyom rá. De ezt nem tudom befolyásolni, pedig már mindennel próbáltam...
Fene tudja... Nem gondolkodtam rajta komolyabban, csak minden mensi közelettével bízom benne, hátha baba folytán nem jön meg. :D
Sok sikert! Hátha! Együtt voltatok pé-kor?
Reggelt. :) Miújság kismamák?
Lizzy, nagyon aranyos az ultrahang kép. :) Tünemény a baba!
Niki, mikorra nem várod? Oké, mi semmit nem tettünk a dologért, csak megszakításosan védekeztünk, de azért 6-ra nem várom. :) Bár megjön, mert az étvágyam nagyobb lett, mint minden mesni előtt másfél héttel...
en annyira keveset tudtam enni,hogy 6 kg-ot fogytam...Ha meg jo napom volt,es ehes voltam,akkor altalaban tobbet ettem,es attol is rosszul tudtam lenni...hat igy alakult.De megerte:)
Ugy tudom,inkabb igy zajlik a terhesseg eleje,mint rosszulletek nelkul..de tenyleg megeri,mert ilyenkor mar csak mulo rossz elmenynek tunik:)
Sziasztok!
Nem voltam fent mostanában,képzeljétek el 26.-án kellett volna,hogy megjöjjön görcsöltem és semmi nem történt.A görcsölés elmúlt viszont a mellem és a derekem.Ha a párommal vagyok meg idönként van alhasi fájdalmam, nem tudom mire gondoljak orvoshoz menni korai még...
En is koszonom:)
Meg mindig hihetetlen szamomra,meg mintha csak most lett volna szeptember.Alig hiszem,hogy ilyen szerencsesek vagyunk,hogy rogton elso honapban sikerult,es egybol kisfiu,ahogy mindketten szerettuk volna.Azt mar hallottam nehany helyen,hogy ha egeszseges mindket leendo szulo,a leendo anyukanal dol el agyban az egesz.Es ha felkeszult ra lelekben is,es nem gorcsosen akarja,akkor biztosan osszejon a baba.Nem kell parazni es ragorcsolni,akkor nem lesz gond.Lehet most mindenki azt gondolja,konnyen beszelek,de tenyleg csak ennyi a titka.Csak jol kell erezni magunkat kozben,es arra is gondolni,milyen jo egyutt lenni a parunkkal,es hogy ebbol bizony babo lesz:)En az egesz 2 heti probalkozasbol egy ilyen alkalomra emlekszem(mert mar mi is szinte kenyszerbol voltunk egyutt minden nap),nem tudom melyik nap volt az,de erzem,hogy aznap fogant a Picur:) ;)
Szia!Emelyegtem,fajt a fejem,de az nagyon,es ha emelyegtem,akkor utana mar biztos hanytam is.Sajnos ha ilyen hanyos napom volt(kb minden 2.nap),akkor egesz nap csak fekudtem es semmit nem tudtam enni.Sajnos mivel nem voltam otthon,Magyarorszagon,idekint nem kaptam semmi vitamint vagy tanacsot.B6 vitamint es D-dalont(remelem jol irtam le) ugy tudom szedhet barki terhesseg alatt,az neha segitett.Amit meg tudok ajanlani:a rendszeres apro etkezesek,ragcsalasok(ebredes utan egybol kell enni),es a gyombersor vagy gyomber tea.
A terhesseg 6-12.hete nagyon rossz volt szamomra,de betoltottuk a 12.hetet,es masnaptol mar semmi bajom nem volt,azota mindent meg tudok enni.Most mar csak neha van fejfajas,arra meg lehet Ibuprofent bevenni,annyi meg nem art meg a Picinek.Remelem tudtam segiteni valamit:)
További ajánlott fórumok:
- 2009 áprilisi babát várók beszélgessünk
- Harmincas Bagoly Anyukák ! Beszélgessünk!:)
- 2010 szeptemberi babák
- 2009 február - párommal most kezdünk neki a babaprojektnek. Aki szintén most tervez babát, beszélgessünk!
- 2012. júniustól babaproject - Beszélgessünk, amíg összejön!
- 2008 szeptemberében született babácskák anyukái beszélgessünk!