2010 szeptember - párommal most kezdünk neki a babaprojektnek. Aki szintén most tervez babát, beszélgessünk! (beszélgetés)
Szia:)Én is tudom már a baba nevét:)
Sok név tetszik lány név:Viven,Roxána,Dzsenifer,Rebeca,Nina,Szonja,Cintia,Nelli,Fanni,
Fiuú nevek:Márkó,Patrik,Nicolas,Franciscó,Patrik,Benett(ha fiú név)
Ha lány Viven ha fiú lesz Márkó lesz:))
Szia,velem minden a régi nincs semmi gond hála égnek.
Annyi még a változás,hogy van egy pár pattanásom,ami a terhesség miatt van,és az h nagyon nagyon fáradt vagyok a nap végére.
Na de én már nagyon várom rólad a fejleményeket,el se tudod hinni,hogy mennyire.nagyon örülnék ha csak pár hét különbség lenne köztünk.
De addigis ne gondolj mindeig arra a napra,felejtsd el és majd meglátod h akkor fog érkezni a kis babybogyó:)
Sziasztok!
Ha babával álmodtok annak üzenete van,én hiszek abban, hogy az álmok előre vetitik a jövönket.Néhány napja azt álmodtam .hogy szoptatom a kisfiamat és hiszek benne hamarosan meg is történik.
Na, nekem álmomban megint babám volt. :)
Kislányom.
Számításaim szerint a 8 hetet betöltöttem,de az uh szerint csak 6 hetes.
Nagyon fáj a mellem majd le szakad,de amugy minden rendben van,nincs semmi rosszullétem.Várom a jövőhét szerdát h lássam a kis babybogyót és azt is h a párom is lássa.
De ne is gondolj már arra h meg fog e jönni mert ugy nem fog összejönni,teljesen felejtsd el a dolgot és sikerülni fog.
Puszika
Nem egyszerű a várakozás, de most pozitívan fogom fel. :) Ráadásul eldöntöttem, ha ott tartunk, semmit nem fogok figyelni. Se pé-t, se fiú-lány nézetet, semmit. Mindent a sorsra bízok majd. ;)
Persze, jó lenne. :) Jó nagyokat tudnánk sétálni... :) Meg megbeszélni dolgokat. Hátha összejön. :P Vagy pár hónap különbséggel...
Hogy vagy? Bizakodsz ebben a hónapban?
Szia! :)
Hát változott egy pár dolog, úgy néz ki nem mi megyünk el, hanem anyukám költözik össze a párjával a nyáron.
Szóval most beszélgetjük át a dolgokat, hogy merre meddig. :) Ha ez a végleges döntés és már minden biztos, nálam semmi akadálya a bébinek! :) Remélem miharabb rendeződnek a dolgok, de már májusban kiderül vagy még előbb. :)
Remélem ha neked születik hamarabb babód, néha átnézhetünk babázni. :)
Nekem megjött, bár számítottam is rá. :)
De mindenkinek megy a drukk.
Szia,16-án megyek dokihoz,szerintem kb akkor amikor neked nem kell megjönnie:)
Amugy mizu,jól vagy?
Szerintem mar az 5 kg minusz is eredmeny,csak igy tovabb,remelem sikerul.Es tenyleg jobban fogod erezni magad,meglatod.En anyukamon latom,hogy ha fogyizik,sokkal jobb a kedelyallapota is.Es olyankor minden jobban es konnyebben is megy neki:)
Tovabbi sok sikert es drukkolok nektek!!!
Sikerulni fog ;)
További ajánlott fórumok:
- 2009 áprilisi babát várók beszélgessünk
- Harmincas Bagoly Anyukák ! Beszélgessünk!:)
- 2010 szeptemberi babák
- 2009 február - párommal most kezdünk neki a babaprojektnek. Aki szintén most tervez babát, beszélgessünk!
- 2012. júniustól babaproject - Beszélgessünk, amíg összejön!
- 2008 szeptemberében született babácskák anyukái beszélgessünk!