2010 szeptember - párommal most kezdünk neki a babaprojektnek. Aki szintén most tervez babát, beszélgessünk! (beszélgetés)
[link]
itt van az összes név amik bejegyezhetőek:))
Még jól megnőtt:)
Nemsokára jövök vissza,eszek egy kicsit,puszi
Amugy szerintem én most kezdem felfogni ezt az egészet h kisbabánk lesz.Biztos nagy már:)van vagy 2 cm:)
Akkor jó:)Te manókád már a képen biztos nagy lehet majd
Meg van és tök jó,nem nevetlek ki,miért tenném.
Ki ne nevess én már raktam fel 2 db-ot:)Ez erőt ad hogy biztos baba van a pocakban és remélem így lesz:)Láttad az enyémeimet??
Amúgy tegnap este fürdésnél mind a két mellbimbómon mintha sárgád pöttyöt vettem volna észre,szerinted?
Rájöttem közben és csinálom:)
értem akkor csak bizakodom hátha:)
Lehet vicces de még nem is hallottam róla.
Szia,nekem nem fájt a mellem,akkor kezdett el fájni kb amikor voltam uh-on,tehát úgy 2 hete.
Nem akarsz felrakni ilyen terhesség mutató vonalzót?
Sziasztok.Jucuska neked a nemvárt napon fájt a melled már?mert nekem nem fáj
Na az jó :))akkor a pici is renden lehet:D
Hááát nem is tudom,szerintem nem nőtt még a hasam,legalábbis én nem vettem észre.Persze a mellem nagyon fáj még mindig:(
Hát várom ám a picúr képet:)És esetleg nőt már a hasad vagy nem:)mellfájás az megvan még ugye?
Szerdán 14 óra körül megyünk a párommal,mert azt mondta az uh-os h ha du megyünk akkor bemehet az apuka is.Remélem minden rendben lesz!
Mindent intézni kell,mert lassan itt az esküvő is és még szinte semmit se intéztünk.
Hát gondolom később foganhatott.Gondolom, hogy csak petezsákot látott ezért.Én mikor 5 hetes voltam kb.nekem is csak petezsák volt de a 7.hétre már volt szívhang is:))Minden rendben biztos:))Szerdán reggel mész majd?
Rendesen eszek,iszok meg minden,de vannak olyan napok amikor szinte alig eszek de ezek a terhesség előtt is megvoltak.
Amikor voltam uh-on azt mondta a dokinő h 5 hetes terhességnek felel meg,pedig az utolsó mensihez képest én 7 hetest számoltam,ő miért mondta akkor mégis azt h csak 5 hetes terhességnek felel meg?Elvileg a rendszertelen mensire fogta,szerinted?Mert a 7mm viszont 7 hetes körülinek felel meg.
Elhiszem biztos már óriás lehet:D Állítólag már a 9 hét körül lehet látni a monitoron ahogy fickándoznak:))És rendes tudsz enni is nem fáj a gyomrod vagy ilyesmi?
Igen nagy szerencsém van,ezért néha kezdem azt hinni h nem is vok terhes,de az uh. szerint igen:)
Már alig várom a szerdát:)
Szia:)Semmi különös görcsölget a hasam csak ennyi:)Hát nagy mázlista vagy, hogy hányinger nélkül élsz:))
Velem annyi h annyi pattanás kijött rajtam,hogy szerintem az életbe nem fognak elmúlni,a hátamon van egy pár,az arcomon csak 2,de akkora mint a fejem:)
Niki,mizu van hogy vagy??
Nagyon köszi :)! Én is Nektek ezerrel:) Biztos sikerülni fog!
Drukkolok a baba projekthez:))Mindent bele:D
Az internetről történő névválasztás praktikus. Állandóan frissülnek. Én is szeretem a nem éppen szokványos neveket, mert úgy a viselője, hogy is mondjam, "különleges", nem annyira gyakori a neve, mint mondjuk a Katalin (nekem is és mindkét volt szomszédomban a feleség neve is az, és még sorolhatnám, hány ismerősömnek és rokonomnak ez a keresztneve).
További ajánlott fórumok: