2010 októberi babák (beszélgetés)
Na igen :)))
Próbálok nyugis maradni. Nem lesz semmi gond!!! :)
:)hát igen. Már alig várom,hogy lássam, mégha csak egy kis folt is, akkor is.:)
Tudtok vmi jó oldalt,ahol a méhen belüli fejlődésről hétről hétre lehet olvasni?
hát ez most egy darabig ilyen lesz... Várjuk, hogy sz@rabbul legyünk, de ha elérjük, akkor rimánkodunk, hogy kicsit könnyebb legyen :D
Aztán ha az bejön, megint parázunk, hogy miért nem érzünk semmit...??
Még semmi ilyesmi nincs.
Amikor meg kellett volna jönnie, akkor voltak mensis fájdalmak, de már az sincs.
Teljesen jól vagyok :)))
A gyomorégés nálam is előfordul,meg sokat korog a hasam,mintha üresség lenne a gyomrom helyén.:)
Biztos nem lesz semmi baj,csak pozitívan!
az első tünetem nekem is az aluszékonyság volt, most kezdek már kicsit éberebb lenni :)
A másik az erős gyomorégés..
Mivel már van egy "nagyfiam" 18 hónapos - sejtettem, hogy mi az oka ezeknek, mert Vele is pontosan így startoltam.
Előtte volt egy babó, akiből sajnos "angyal lett", így azért parázom is rendesen, de remélem a legjobbakat :))
Én is dolgozom, de szerencsére nem fizikai munka.
A takarítással tényleg nagyon vigyázz, nehogy megerőltesd magad!
De jóóóó! Akkor ti még ügyesebbek vagytok,mert mi azért akcióztunk rendesen!:P
Október nagyon jó hónap...a kedvencem.:)
Mesélj magadról!Vannak tüneteid?
Igen,szombatonként Ausztriában, hétköznap meg kijárok takarítani,de nem minden nap,heti 1-szer,2-szer.Szerintem a takarítás hanyagolni fogom,viszont szombatonként szeretnék dolgozni mindenképpen.
Te?
Nekem is a baloldalamon húzódik jobban.
Délután mindenképpen felhívom, ilyenkor még nem nagyon lehet elérni.
Dolgozol egyébként?
sziasztok,
Én is pozitívat teszteltem múlt héten :), és egy hónap próbálkozás után... SZóval valami lehet a levegőben :))
Nekem dec. 18 volt a mensim, de mivel 2 alkalommal voltunk párommal együtt, tudom hogy nem szept végi baba készült, hanem inkább okt. eleji :)
Nekem leginkább a bal oldali petefészkem körül húzódik.Neked?
Hívd fel nyugodtan,mondd el mi a helyzet,ő úgyis fogja mondani,hogy mikor érdemes menned.
Nekem is így volt.Kérdezte mikor volt az utolsó menzi stb.Mondta,hogy szedjek folsavat,vitamint,ne végezzek fizikai munkát...ennyi, s jövő hét csüt.találkozunk.
Nagyon szurkolunk neked is!
Mikorra nem várod?