Hát én megnéztem a Rubint Réka terhestornáját és meg is csináltam azt amit az első trimeszterben lehet és igazából tök jó.Egyáltalán nem megterhelő,de mégis átmozgat.
sajna nem mer bejonni elég parázos még a vér vételtol is fél én a barátnommel szulok.o most szult 2 hete és én voltam bent még a koldokzsinort is én vágtam el nagyon nehéz volt szegénynek 4500gr-mal 56cm-el szuletett HULITKA BALÁZS BENDEGUZ mi leszunk a kereszt szulok a két fiu kint izgultak
jo meg nevetettél de jo hát az a baj hogy este 7-kor bealszok éjszaka sokat járok pisilni reggel meg mikor a férjem 5-kor megy dolgozni én is kellek gondolom tiszta zizinek nézel
nem lesz semmi gond mikor másodjára elvettéltem 10 hetesen iszonyu gorcseim voltak meg darabos vérzés.hidd el amit mi érzunk az természetes tudod poz hozzáálás
sziasztok csajok!!!!! nekem is utban van a pocaklakom aminek nagyon nagyon örülünk!!!!!!!!!! bár még korai mert 5 hetes vagyok 1 hét mulva kell mennem megint uh-ra igy hivott vissza a dokim. ez második terheségem és nagyon rosszul érzem magam állandoan émelygek és undorodok az édestől... mindenkinek szép napot és mindenki vigyázzon magára!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!