2010 októberi babák (beszélgetés)
A leendő kismamiknak pedig ezerrel megy a drukkolás! Bobbancs 4.-ére, tre ildi pedig 5.-ére nem várja!!
na szóval érkezési sorrendben az eddigi kismamik:
panini
anitakovi
beuska71
seniko
visinka.ildiko
stellina italia
Gofrika
én vagyok a legkisebb:)
Ha valaki csatlakozik,másolja ezt ki,és írja magát a végére:) Aki tudja már mikorra van kiírva, a neve mögé írhatja!
Én is magánhoz járok,de az Uzsokiban "szület"
nekem a bimbóm szurkálódik,és olyan izomlázszerű van a hasamban néha. Sokat pihizek,így nem is görcsöl,vagy ilyesmi. Pisilni csak ma kezdtem gyakrabban. Tegnap volt egy vil.barna pötty,de elmúlt! NEm baj,ha még nem lesz szívhang,de a pötty OTT LESZ! Ki nem hagynám!
Én elvileg a János kórházban fogok szülni, magándokihoz járok, de ott dolgozik!
Nektek milyen nevek tetszenek? Tudom még korai, de kiváncsi vagyok! :)
Igen, és mennyien vagyunk eddig?
szia,itt vagyok,csak gyűjtöm a kismamikat:)
Ja, és a melleim egy hétig majd leszakadtak, mostmár enyhült,és csak egy picit érzékeny! Nektek?
Tünetek? minden reggel hasmenésem van, de csak reggel! Hányiger csak néha jön rám, van amikor reggel, de van amikor napközben, vagy estefele! A kávét nem bírom meginni, egyre sűrűbben pisilek, de ez csak ma kezdődött! Kicsit feszül alul a hasam!
Lehet, hogy még nem lesz szívhang, és vissza fog hívni, de legalább láthatod! Gondolom nagyon várod már! :)
Ja, csüt-ön, már látom! De jó Neked!
Akkor Te is pár nappal előrébb vagy nálam! Jó lenne, ha végig meg tudnánk egymással osztani, hogy hogy vagyunk, milyenek lettek a vizsgálatok, uh-k, méretek! Te mikor mész dokihoz?
szia! hú nem is tudom! meg kell számolni:) Én,ha minden igaz az Uzsokiban fogok.
fog valaki a II.nöi klinikán szülni?
na sziasztok !
hányan vagytok már?
helyesbítenék,6 hetes és 4 napos:)
helló Kismamik, és leendő Kismamik:)! Szia Seniko,itt is hatalmas gratulaaaa!! És neked is Panini:)! Én 10-én megyek dokihoz,akkor leszek 6 hetes és 5 napos...
Én csütörtökön leszek 6 hetes. Felhívtam a dokimat, csütörtökön megyek valószínűleg! :)
Van valamilyen tüneted?
Pont ma vagyok 5 hetes! Két hét múlva megyek nődokihoz, még olyan messze van!! :((
Köszönjük szépen! :)
Bármi van, kérdezünk :)))
Gratulálok nektek! Pont 1 évvel ezelőtt ugyanezt éltem át!
Bármi kérdésetek van bátran gyertek és tegyétek fel! 2009 októberi babavárók
Boldog babavárást!
Szia Babarózsa84!
Az AVIVA-torna mehozza a menzeszt. Van it ilyen című fórum is. :)
Senikő te hányadik héten is vagy??
DE hülye vaggyok!!! :)))
Azt hittem a másik fórumot nézem!!!:))))
Gofrika!!!Óriási gratula Neked, nagyon örülök, hogy Neked is sikerült!!! Az októberi babavárók fórumában várunk!! :)
Lányok! Barbika,pethoevi! Úgy sajnálom!:(
Ti se adjátok fel, fogunk még találkozni egy újabb fórumban!:)
Nekem még semmi jele menzinek.:( Olyan jó lenne ha már megjönne,mert akkor onnantól lehetne új ciklussal számolni.
Nincs vmi jó módszer arra,hogy meghozzuk a pirit?Egyszer már olvastam vmi tornáról!?
Én továbbra is szedem a folsavat,meg az Elevitet,így legalább fel tud rendesen töltődni a szervezetem ,mert úgyis csak a hónap közepén kezdtem el szedni őket.
Azért majd számoljatok be a jövőben is!:)
Sok puszi!
Szép napot mindenkinek!
Gabi
Jhaj sajnálom az expocakosokat! Én még nem tudom mi a helyzet, majd két hét múlva! De ne kenődjetek el lányok, ahogy barbika mondta minden hónap új remény!
Sziasztok!
Úgy sajnálom, akinek megjött és pozitívat tesztelt :((( Remélem a következő hónap a ti hónapotok lesz!
További ajánlott fórumok: