2010 októberi babák (beszélgetés)
én úgy oldom meg,hogy itt van mellettem és automatikusan nyúlok érte:d ha látom eszek/iszok ha nem meg felejtős:)
:):):)
de azért az könnyen helyettesíthető
amúgy én már nem is látok itthon ilyet, vagy csak nem figyelem :P
jó bevallom:))
egyébként nem vicc hogy kb. tiz kilósokat szoktunk venni egy két szelet kivételével én eszem egyedül.......azé na:D aztán van mit kipisilni:D
Ilyet még nem csinált a lábam ... amúgy igyekszem, de ha nem kell, nem erőltetem
az:D
itt is lehet kapni már egy ideje,dani imádja:) csak nincs hozzá az a pálcika,amivel fagyinak lehet megcsinálni:P
Valljuk be, főleg dinnye :D:D:D
pedig most nagyon muszáj a viz!
egyébként tegnap bedagadt a lábam/bokám...és picit vizes volt ,jól meg is ijedtem...
A danone ... nekem is néha
ismerős...én próbálom a napi három litert tartani...de ez nem csak viz hanem leves meg dinnye:D
Változó, ha melegebb van lecsúszik egy 3 liter tutira, de ilyenkor meg a másféllel is küzdök
hát mert igy kezdted el:) egyébként nekem mindig az a joghurt jut eszembe a Pötiről:) -de csak véletlenül:)-
változó, de igyekszem iszogatni, de néha elfelejtem a munkaidő alatt, aztán este iszok, de akkor meg folyton pisi-pisi-pisi.
Látom már mindenki Pötizi :P:P:P
Csak meg ne tudja :D
mennyi folyadékot isztok naponta?
még meg sem született :D:D:D jah vagy Pötike??
én is akörül tervezem. lehet be kéne jelentkeznem..
CSak megérdekldtem, hogy itthoni mércével mit rakott bele
de jóó:))
Ati nem akar menni olyanra,pedig én meg igen:)
Sebaj ... akkor magánszám következik :P
de miért nem úgy csinálod ahogy mondtam??
először beleteszel mit tom három kanállal,aztán meg ahogy érzed akeménységét?:))
Aha, szóval akkor jó, hogy vettem egy kicsit meg egy nagyot is a biztonság kedvéért :P:P:P
Milyen ügyes vagyok :):):)
én igazándiból nem kefirrel csináltam,hanem iróval ,mert nem volt itthon kefir,de nekem meg kellett az a süti:D
További ajánlott fórumok: