2010 októberi babák (beszélgetés)
igen,én még júniusban szedem,de júliusban jön a zöldség gyümölcs szezon,akkor abbahagyom,majd szeptember október végén újból elkezdem szedni a szoptatás miatt.
jövő hétvégére állítólag már kánikula lesz,33 fok.
Én is nagyon várom...
Aztán meg majd a nagy melegtől szenvedünk... :DDD
Igen, kijött reggel belőlem minden, nem tudom miért, valószínű, hogy már nem kell a vitamin...
Te még szeded?
köszi jól.
nagyon várom hogy jobb idő legyen már.
szegényke hánytál reggel...
Sziaaa!!! Nagy-nagy gratula a kiskrapekhoz!!! :)))
Na milyen az ottani 4D? Mesélj!
Kép van?
Szia! Én is nagyon remélem, hogy nem lesz több, az tuti, hogy a vitamint elteszem, inkább nem szedem, úgyis jön a gyümiszezon...
Szép napot! Puszika!
Sziasztok!
Szegény Manó, remélem azért ez csak egyszeri "kivételes" alkalom volt...
Én meg hamarosan indulok franciára, szóval csak beköszöntem szép napot kívánni Nektek!
Puszi!
Nem hánytam eddig egyszer se, illetve kétszer majdnem, meg egyszer, amikor elájultam, de én inkább csak öklendeztem az elején. Mostanában már nagyon szuperul voltam, se öklendezés, se semmi.
Ma viszont sugárban jött ki még a nemlétező is, már bocsi. Azon gondolkodom, hogy lehet a vitamintól. Két hete elfogyott, így nem szedtem, aztán végre beszereztem, és már vasárnap is hányingerem volt, miután bevettem, ma meg már nem volt visszaút... :-SSS
Szia! Itt meg nem áll még egy percre sem... :(
Épp most jöttem a wc-ről, kijött minden belőlem... Fincsi volt itt a munkahelyemen... :-SSS
Húúú, gratula!!!! :))) Nekem még 2 nap :)
Itt is szakad... folyamatosan... :(((
Jó reggelt! Néha kigúvad a szemem, mire visszaolvasom a mondandótokat... :)
Ki hogy van ma?