2010 novemberi babát várók (beszélgetés)
Sziasztok..ujbol udv az ujaknak:-) Gyulunk, gyulunk:-)
En szemely szerint jol vagyok....azonkivul, hogy legalabb 99-et asitottam 2 ora alatt....almos vagyok..aludnek non stop!
Bejelentkeztem a dokihoz is...hetfon megcsekkoljuk a dolgokat odabenn...:-)Nagyon varom mar.
Sziasztok!
Mizu? Hogy vagytok? Remélem jobban, mint én! 5 óra óta majd szét durran a fejem! Hmmm... Jön a hó???
Sziasztok! Fejlesztő vagy lengőbölcsőről hallottatok már? Az én gyerkőceim kinőtték, eladó! Képeim közt megtekinthető!
Priviben megbeszéljük, ha valakit érdekel!
grat Timi! Mikor lesz a Nagy Nap?
Nekem annnnnyira elegem van már a télből, hogy nagyon
Sziasztok!
Üdv az újaknak és nagy-nagy gratula mellé!!!
Remélem mindenki jól van!
Nem tudom, mi lesz ebből a havazásból..
Sziasztok:)
Gondoltam csatlakozok hozzátok mert március 6-án teszteltem és + lett, illetve elmaradt a nem várt is:)A kalkulátor szerint nov. 13án születiik a babó:)Az esküvőmre már akkora leszek mint egy kis bálna:):)De megéri:)Viszont még annyira nem merem beleélni magam mert nagyon az elején vok, de remélem minden rendben lesz:)
Mindenkinek grat és sok sikert:)
Sziasztok leendő Anyukák!
Én is a 2009. nov-i fórumról pofátlankodom ide. Örülök, hogy megnyilt a fórum, már nagyon vártam!
Végigolvastam amit eddig írtatok, olyan jó érzés fogott el. Eszembe jutottak az emlékek mintha csak most lett volna, és már 1 év eltelt... jaj de nagyon szép volt..
én kicsi lányom nov. 18-ra volt kiírva, és 15-én született.
Kívánok, mindenkinek szép, és gyönyörű várandós időszakot, és egészséges babákat!!
szóval majd minden megyeszékhelyen van babaruha börze, csak a gugliban kell rákeresni. baba-expo az oldalon pedig a rendezvénynaptárban van.
félévente van általában
Elevitet szedek.Szedjek mag.b6-ot?
Erről nem beszéltem dokimmal.Ha veszek be ártok a kicsimnek?
Néha kicsi szurkákat érzek lent a hasamban,és hasonlót mint mikor meg akar jönni,de nem görcsöt csak olyn fura érzést.Nem fáj csak úgy bizseg vagy nem is tudom.
Nállatok van valami hasnló?
Sziasztok!!!
Én is babát várok :)
Jan 25-én pozítívat teszteltem :)
Jajj, nagyon kedves vagy!
Igen, látom, mennyire drágák a cuccok. 3 legjobb barátnőm egy hónapon belül fog szülni és hát meséltek az árakról!!!!
Hat a pocakossagrol annyit...hogy en majdnem vegig hanytam..es a szulesem se volt egy leanyalom...ha nem lett volna bent a ferjem nem tom, hogy birtam volna.O adott erot.
Remelem most mas lessz...es ha megse...hat akkor evvan:-)