2010 júniusi babák (beszélgetés)
Mennem kell, kiugrik már az ölemből is... :(
Pusz
:)) Egy kis piros popó miatt parázol, de ha víz alá nyomod a buksiját, akkor nem? :))
Viccelek! :) Én bizti tök ideg lennék, h vízt nyel. Gondolom kell kis idő, mire megtanulja a vezényszót.
Sziasztok!
Volt már rá precedens, hogy olyat adtam neki, amiben cukor volt, de azért igyekszem elkerülni. Tegnap a Tesziben akciósan vettem egy csomó Univert. Na abban tuti, hogy nincs cukor. Remélem, bejön majd neki..
A Lilit akkor választottuk közösen Apájával, amikor összejöttünk 2006-ban, akkor még nem volt ilyen gyakori. Én meg leragadtam ott... :)
De a 2 névhez én is ragasszkodtam, tudjon választani, ha nagyon nem tetszik az első.
Így ugye merülni se tudott,nem parázok,csak tudja az oktató mit csinál:)
Dehogynem,ordított mint állat:D Úgyhohy ma is próbálkozunk.Szóval tegnap a nagy stresszben elfelejtettem megkérdezni mennyi idős korig lehet elkezdeni,ma remélem nem megy ki a fejemből:d
Sajtot, még nem. Mi almát, banánt, barackot, sütőtököt, répát, krumplit, olajat és csirkehusit eszünk.
Felvágottat még én se adnék abban ki tudja mi van,de mondjuk pár hónap múlva csirkesonkát sztem már igen.Én is cukros teát ittam gyerekkoromban,és itt vagyok:)Nem azt mondom,hogy nagykanállal tömni a gyerekbe a cukrot meg az édességet,de ne igyon már ízetlent szegény:)
Panni nem sírt a nagy szünet után? Merültetek, vagy azért vissza kell szokni? És nem parázol a merülés miatt? :)
Nálunk mindkettőnek két neve van: Janka Szimóna és Nóra Csenge. Nekem nagyon bejött volna a Nóra Lili, de sok Lili van a környékünkön. Igaz, hogy Nóra is, de azt apja választotta. „Lemeséztük”, meg némi győzködés, persze nagy sírással kombinálva.:)
És pl. saJTOT ADTOK a piciknek? Nekünk 7 hónapos kortól mondták, de azt is hallottam, h nagyon megterheli a szervezetet, nehezen lehet emészteni...
Igen, emlékszem, a dokid azt mondta, hoyg nyugodtan adjál, ettől nem hízik... Az én dokimat egyszer kérdeztem hozzátáplálásról, átirányított a védőnőhöz. Aki szerint 2 éves korig cukrot ne! És még egy rakás dolgot felsorolt a tiltólistán, közöttük pl. a felvágottakat is...
Igyekszem kerülni, de a kecskemétiben van. az Un@verben és a H@ppben nincs. Többnyire Nóri azokat eszi.
De szupi neve van!! Ha lány lett volna a fiam, akkor Lili Janka lett volna!!!
Eh, az SP kicsit brutál, 18+! :)
És lekenyerezted vmivel? :)
Na ez engem is érdekelne.Én adok cukrosat is igen,nem gondolom,hogy annyira sok lenne benne,baja nem lesz tőle.A babateában is van cukor,és azt is issza.
Nálunk a nagy (Jankának hívják) nyüzügült meg. Este semmi pénzért nem akart aludni menni. Fél 11 kor még alkudozott. Kijött a nagyszobába meglátta a South Park-ot és azt akarta nézni.:)
Évcsi, milyen volt az úszás? :)
Hát igen, most is jó pár oldalt írtatok 1 nap alatt... :)
Akkor be kell szereznem vmi orrcsipeszt Apának... :) Vagy rózsával kell etetni a babót. :P
Üvegesből adtok olyat a babáknak, amiben cukor van?
Timcsi, és ugyanúgy főzöd a húslevest, amikor kap belőle, sóval, borssal, hagymával, karalábéval, stb? :)
Az én lánykám, meg nem hajlandó megenni a főztömet. Az üveges bezzeg bemegy.
Én is jelenkezem, a „hülye vagyok” csapatba :D. Azért nem írtam, mert nem tudom egész nap követni, ma is most kapcsoltam be a gépet, este pedig megint nincs rá idő. Megpróbálom utolérni magam.
Adtam pipihusit a répájához, nagyon fini volt, ette rendesen. Viszont másnap reggel rettenetes büdi volt a kakija! Apája néha azért segített, de ha ezt megérzi, elmenekül itthonról... :) Mostantól mindig ilyen büdi lesz? :)
Jajj, lányok, elromlott a gyerekem! Tegnap óta olyan kis nyüszüge, ha leteszem, egy perc múlva sír... Hogy lehet gyerekkel a kezünkben porszívózni?!
További ajánlott fórumok: