2010 júniusi babák (beszélgetés)
Ügyes volt a kis úszóbajnoknő? :)
Igen :) Borzasztó tud lenni, mikor a legmélyebb álmodból erre a csipogásra ébredsz...
Ez a "medence-járóka" tetszik nekem :) Szeret ott lenni Nóri?
A zenélő forgót már mi is lerángattuk párszor, ezért átkerült az ágy másik végébe.
Zsófi napközben egyáltalán nem hajlandó az ágyában aludni. Kizárólag babakocsiban az udvaron (vagy esetleg nyitott ablak mellett). Erről sajnos nem tudom leszoktatni.
na egyszerre gondoltuk, és írtuk...:))
az az elem, alá is van írva talán... én is ijedtem meg tple már egy párszor...:)))
Igen, azt jelenti. Én is így jártam, tegnap hajnalban kezdett el csipogni, mert már gyenge volt benne az elem... Nagyon örültem neki:)
Katushi az úszást bármikor elkezdheted, megkérdeztem,csak azt mondta a csaj,minél előbb annál jobb.
Na sziasztok.Kislányom megkímélt ma az úszáson,csak pár percig sírdogált:) Valami csak lesz már velünk.
Nóri sincs napközben sokat az ágyában, csak ha Janka bent akar játszani a kisszobában, vagy valamiért beteszem. Ö napközben egy 150x200cm-es felfújható medencében van. Abban lehet „mászkálni”, bár most jobban kezdi érdekelni a függőleges. Hogy ezek a játékok, miért nem fogadnak szót :)
Nekünk nincs. Nem írja a használati útmutató? Ha utána rendbejött, reméljük az elem volt.
Hű, milyen ügyesek a csajok! A fiam napközben nem sokat van a kiságyban, lehet azért nem próbélkozik ilyen "gaztettel". :)
Tegnap este a forgó-zenélőjét próbálta megfogni, amikor majdnem elérte, az a ronda mackó elkezdett távolodni, úgy megsajnáltam... :)
Lányok, jártatok már úgy a légzésfigyelővel, hogy pirosan is és zölden is villog egyszerre? Arra jutottunk, hogy biztos merült benne az elem. Tegnap este lefektettük a leányzót és bekapcsoltam, elkezdett csipogni, de közben zölden is villogott. Kicseréltem benne az elemet, utána nem ismétlődött.
Nem is rossz ötlet ;) Na megyek fürdetni.
Nekünk 3 állásba lehet tenni az ágyat, már a középsőnél tartunk. Nóri már próbálkozik a felüléssel és a felállással is. Ülni úgy tud, hogy elől támaszkodik, felállni térden már sikerült neki. Szerintem már nem sokára lekerül a legalsóra. A fejvédő kikötése neki is nagy kedvence.:)
De ügyes, kis Hudini! :D Nézz körül a háztartásban, hoyg nincs-e csomó, amit nem tudsz kibogozni, hátha segít! :)
Szerintem, én csak akkor fogom lejjebb tenni, ha már felül magától.
Zsófinak az a legújabb szórakozása a kiságyában, hogy folyton leszereli a rácsvédőt, pedig már csomót kötök rá, de így is sikerül neki :)) Fogalmam sincs, hogy csinálja :)
Lányok, Ti letettétek már a kiságy alját? Csongi nagyon nyúlkál a pelenkázólapra, nekünk merev van a kiságyon keresztben, és azt tapizza, félek, hoyg lerántja. Gondoltam ráér, ha majd ülni fog, vagy állni próbál.
A kórházban? Ez nagyon komoly :)
Nálunk vacsira szalonna volt hagymával! :D Szülés után sok kedvem nem volt hozzá, de Apának ízlett. :D
Amikor beteg voltam, én is mézzel ittam a teát, mert ugye szoptatás alatt a gyógyszerek is kerülendők... De ha a kórházban azt kaptál, akkor kicsit megnyugodtam, annyira nem lehet gáz belőle.
Az nálunk is, meg lencsefőzelék is :)
A kórházi kaját inkább hagyjuk. Mindkét gyerekkel volt borsófőzelék.
Ez jó :) Amíg a kórházban voltam szülés után Zsófival (2 hétig), mindennap mézes kenyeret kaptam reggelire (fő a változatosság). Emellett természetesen szoptattam.
Unokatesóm kisfia 10 hónapos és kizárólag virslit hajlandó vacsizni... Erről ennyit.
Áááá nem. Babázni jön. Bár néha az is nagy segítség...
:DD
Na igen, azt is hallottam, hogy szoptatás alatt az anyukának sem lehet mézet enni.
Na igen, de a sajt, túró és a joghurt is tejből van. :P
Mézet sem. :-D
Te nem az én védőnőmről írtál? :-D Detto
További ajánlott fórumok: