2010-es babaprojektben reménykedők (beszélgetés)
Köszi:)
Drukkolok, hogy ott is baba legyen.
És van köztetek már kismama?
vagy itt még csak tervezgettek?
Akkor neki futok még egyszer....kb 45 napra jött meg...tartott 2 napig....lehetséges, hogy terhes vagyok?
Hallottam olyan esetről, hogy a nő terhes volt de megjött neki csak 1-2 napig tartott....és egyébbként dohányzok...de pár napja még a cigizési szokásom is megváltozott...és sokszor nagyon álmos, bágyadt vagyok....
Sziasztok!
Csatlakozhatok hozzátok?
Persze, tudom, mondjuk hétfőig van még két nap. Megjöhet, s ha nem , akkor csinálok egy 3. tesztet. Vérvételre is elküldhet, vagy csinálhat egy UH-ot, ott látja a cisztát, ha van.
Igazából a Babáról lemondtam, csak nem tartom normálisnak a magas hőt, s ezt a fajta pecsételő vérzést.
Szia Mgagi!
Pár dolognak Én is utána néztem. A magas hő sajnos lehet cisztától is. Ez megmagyarázhatja, hogy miért 37,1 a hőm.
A tüszők közül CSAK a nagyokat írták fel. Lehetett szuper ovulációm, visszanéztem a diagramot, elvileg lehetett az inszemináció után is szombaton (két hete egy tüszőérés), na ha ez termékenyült meg, akkor még a teszt ezt nem mutatja ki.
De az is lehet, hogy Utrogestan gyógyszer miatt van furcsa színe a vérzésnek.
Szerintem hétfőn soron kívül elmegyek a Dokihoz.
Szia Viki!
Szerintem beszélj a dokiddal. Mert én gondolhatok terhességre is. Attól függetlenül, hogy van egy kis vérzés.
Sziasztok Lányok! Teljesen tanácstalan vagyok. 37,09 a hőm. (reggel 7:05) Teszteltem, megint negatív. Vérzésem enyhe, nagyon kevés, s nem a megszokott színe van, hanem átlátszóan barnás.
Diagramom:
Sziasztok!
Viki, lehet a beágyazódásnál is barnázás. Remélem az lesz! Indítottam naplót.