Főoldal » Fórumok » Babák & Mamák fórumok » 2010 áprilisban született babák és anyukáik fórum

2010 áprilisban született babák és anyukáik (beszélgetős fórum)


❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
2010. júl. 27. 14:39

Ti készítettetek valamit saját kezűleg csemetéiteknek?

Én nemrég álltam neki egy takarónak.

Vagyis:

Szétvágtam egy fehér nyári takarót egy kistakaróra és 3 kispárnára. Azt beszegettem kék szaténszallaggal. A rokonaim kilyukadt állatos ruhából kivágtam azállatokat és azokat varrom rá.

Most az egyik hálóruhám lyukadt ki a kutyám jóvoltából. A Micimackóból volt rajta a füles (kb. 40 cm-s) és azt szeretném rávarrni valamelyik nap kézzel.

201. 25eed67283 (válaszként erre: 200. - 031a5a7233)
2010. júl. 27. 14:06
Lehetséges, mert Lizi sem olyan, mint szokott lenni, bár az átlag babáktól sokkal jobb a viselkedése. Most is a játszószőnyegen van, de szerintem lassan alszik.
200. 031a5a7233 (válaszként erre: 199. - 25eed67283)
2010. júl. 27. 13:56

Szia!


Nálunk az este volt nehéz. Ádám egész este ordított, nem tudom mi volt a baj. Még a cici sem kellett neki. Majd kidőlt olyan fél 10 körül, aludt fél 11ig, majd felébredt, szopizott, és szerencsére egyből visszaaludt. Reggel olyan 6 körül volt fenn enni, és utána 8ig aludt még. Ma is hisztisebb napja van. Szerintem ez a bolond idő viseli meg ennyire.

2010. júl. 27. 12:33

Sziasztok!


Nagyon rosszul aludt a lányom. Evett 1-kor és fél 6-kor. Este adtunk neki kúpot, hogy legyen neki széklete. Hát fél 9-kor sikerült neki alkotni. Pont peluscsere közben. 2 pelus tele lett. Apja hazajött valami szerszámért, de alig tudott elmenni, mert Lizi egész végig beszélt hozzá és vigyorgott. Nagyon édesek együtt.


Nektek hogy telt az éjszakátok?

2010. júl. 25. 19:43
Tényleg, nektek, hogy tápszeresek vagytok, egy hónapban mennyibe kerül a tápi? Drága?
2010. júl. 25. 19:28

Sziasztok!


Ádám ma alig eszik. Nem tudom mi van vele. De jó kedve van, meg játékos, csak keveseket szopizik. Lehet ez a szuritól van?

196. 25eed67283 (válaszként erre: 193. - Fuoco)
2010. júl. 25. 11:03

Szia sziasztok!

Sajnálom, hogy császáros letteél, de egyben irigellek is, hogy láthattad a lányod.

195. Fuoco (válaszként erre: 194. - 031a5a7233)
2010. júl. 24. 20:46
Jajj de nagyon irigyellek, Dóri összesen 2 órát aludt egész nap. :(
194. 031a5a7233 (válaszként erre: 193. - Fuoco)
2010. júl. 24. 19:10

Nagyon aranyos a történeted. :) sajnálom, hogy császáros lettél, de a lényeg, hogy mindkettőtökkel rendben volt minden.

Ádám ma szinte egész nap aludt. :) Néha jó is az ilyen, mert van időm így mindenre, hogy utolérjem magam. :)))

193. Fuoco
2010. júl. 24. 13:07

Sziasztok


Szépek a történetek, bemásolom én is az enyémet.



Lehet, hogy kacifántos lesz, és lehet hogy csak több részletben tudom leírni, de neki kezdek!


2010. 04.23.


Reggel elhatároztam, hogy egy utolsó kádas fürdôt veszek, megmosom a hajam, szépen beszárítom, hisz fontos az elsô benyomás. :)

A kádban Dóri ugrabugrált, szeret most is fürdeni!


Miután megfürödtem indult a hajszárítás, ami nálam kb 1 óra, közben üvölt a zene, tánc nagy hassal a tükör elôtt, még egy utolsót buliztunk Dórival!

Úgy 12 lehetett, mikor úgy éreztem hirtelen, hogy nagyon fáradt vagyok, ettem egy tányér levest, és lefeküdtem aludni!

14:23-kor ébredtem az elsô fájásra, ami teljesen egyértelmûen az volt.

14:30-kor már jött is a következô, ami épp pisilés közben ért, így nem tudtam, hogy távozott egy nagy adag magzatvíz is, csak annyit láttam, hogy valami barnás valami is jön, én azt hittem esetleg a nyákdugó!

Aztán tankönyvbe illôen még a hasmars is elkapott.

10 perc múlva már hívtam is Gerit, hogy jöjjön haza, mert kétségek között voltam, hogy magzatvíz-e az ami folyik belôlem, a kórházban pedig azt mondták ha elmegy a víz, be kell menni 1 órán belül, és igazság szerint nem akartam kihagyni a vajúdás folyamatából, tudtam, hogy szeretne mellettem lenni!

Mikor felhívtam, a köszönésembôl tudta, hogy jönnie kell, kb 12 perc múlva már itthon is volt!

A fájásaim nagyon gyorsan rendszerezôttek, sûrûsödtek és erôsödtek. 16:30-kor már 3-4 perces fájásaim voltak, úgy döntöttünk bemegyünk. Ekkortájt gyors helyzetjelentés Annának, Apunak, és Geri Anyujának, még pakolásztunk itthon valamit, meg átöltöztem, aztán bementünk.

A kocsiban már 2-3 perces fájásokkal ültem, az utolsó amit felírtam 17:43-kor a kórház elôtt ért. Néhányszor még meg kellett állnunk, míg felértünk, de felértünk, és ez a lényeg! :D


A szülészet elôtt ácsorgunk és azon tanakodunk, hogy ki csöngessen, majd gálánsan átadom Gerinek a megtisztelô feladatot, aki a csengetésre jelentkezô szülésznônek csak annyit mond, jöttünk szülni! :)

Engem behívtak, átöltöztem hálóingbe, bementem a vizsgálóba, ahol egy tündéri szülésznô fogadott. Mire beértem, már felfedezték, hogy a nagybátyám az orvosom, de szerintem amúgy is nagyon kedvesek lettek volna!

Megkérdezték, hogy elment-e a magzatvíz, mondtam hogy nem tudom, folyik valami, de nem tudom mi az. Megmutattam a betétem, erre a válasz: masszív meconiumos. Bakker, pipa voltam magamra, hogy miért nem mentünk hamarabb, de nem volt mit tenni, nem tudtam, hogy az az!

Erre megérkezett az ügyeletes dokinô, külföldi volt, erôsen törte a magyart, kis töpszli nô, aki csak úgy beviharzott, és köszönés minden nélkül belém nyomta a kezét!

Na, jött a következô arconcsapás: a méhszáj állapota nagyon rossz. Nagyon magasan volt, és csak 1 ujjnyira tágultam. Ezzel az infóval hívták a Gyurit, aki erre persze azt válaszolta, hogy császár!

Csak sodródtam az árral, fel sem fogtam, mit mondtak!

Ezután az elôkészítôbe mentünk, ahol megkaptam a beöntést, ami egyáltalán nem gáz, tudom, sokan tartanak tôle, de semmi extra.

Majd lezuhanyoztam, és végre találkozhattam Gerivel, aki ezalatt a 20 perc alatt kint ült a szülôszoba elôtti társalgóban.

Bejöhetett a cuki zöld steril ruhában, jó volt látni a mosolygós szemeit, nagy erôt adott abban a kiszolgáltatott helyzetben, mert hiába az irtó kedves személyzet, ez akkor is egy kiszolgáltatott helyzet.

Besétáltunk ctg-re, ahol 1.5 órát feküdtem, még mindig 2-3 perces fájásokkal, de inkább a Geri szorította a kezem, mint én az övét. :)

Majd bejött az én szórakozott professzor nagybátyám, és elmondta, hogy azért kell a császár mert ilyen méhszájjal akár 2-3 nap vajúdás is várhat rám, ami jelen esetben veszélyes is lehet, mivel nem tudni milyen a lepény állapota!

Szóval ezt is tudjuk, hurrá!

Aztán mûszakváltás, a szuperkedves szülésznô hazamegy, jön helyette másik, szintén nagyon aranyos, nincs vele gond!

Megkapom a katétert, na ez annyire nem volt, kellemes, persze ki lehet bírni, csak nem kellemes. És ami utána jön, az a fura érzés, és nem tudsz tenni ellene, gondolom ürült a hólyagom, nem tudom, de nagyon fura volt!

Közben éreztem hogy folyik valami, de nagyon rossz volt, hogy nem tudtam, mi! A magzatvíz, vagy rosszul tették fel a katétert? Persze a magzatvíz volt, 5 órával az elsô löket után is még mindig jött!

Geri végig velem volt, láttam rajta, hogy nagyon rossz neki, hogy semmit nem tehet, de nekem éppen elég volt, hogy fogta a kezem.

Majd megérkezett az anesztes, aki elmondta mit kell tudni a spinális érzéstelenítésrôl. Olyan megnyugtató volt a jelenléte, kisugárzása, rég találkoztam ilyen emberrel.

Aztán jött értem egy fickó, aki átrakott a mûtôágyra, Geri adott egy utolsó puszit, és betoltak a mûtôbe!

Ott második nekifutásra meg is kaptam az érzéstelenítést, mert az elsônél belecsúsztunk egy fájásba, és nem tudtam magam eléggé ellazítani. Utána gyorsan le kellett feküdnöm, majd jött a tesztelgetés hogy hol mit érzek, hol meleg, hol hideg, aztán egyszer végre kielégítô választ adtam, úgyhogy belevágtak! Nagyon izgultam, hogy valóban jó válaszokat adjak, és jókor kezdjük, féltem hogy érezni fogom. Olyan érzés volt, mintha végig húztam volna az ujjamat a hasamon. Fel is néztem az anesztesre, látta a kérdôjelet a fejem felett, így megadta a választ, igen, most vágta fel a hasát!

Aztán szerencsére valamennyire tudhattam, mikor hol tartunk, mondta, hogy most emelték ki a fejét, a vállát, a fenekét, én ezidô alatt éreztem a jobbra-balra ráncigálást, ami nagyon fura de egyben nagyon érdekes is volt.

Majd szól az anesztes, hogy figyeljek, most mutatják a kicsit. Persze olyan Anitásan megint beégtem, mert pont mikor ezt mondták, valaki babrált az elôttem levô zöld lepedôvel - alul, a hasamnál, én meg azt hittem ott fog felbukkanni! :)) Az anesztes meg mosolyogva mondja, ne ne ott nézze, fent!!!! Hát azt az arcot, azt a tekintetet soha nem fogom elfelejteni! A leggyûröttebb, legcsodásabb arc, amit valaha láttam. Ez volt életem legmegnyugtatóbb pillanata, mikor végre láthattam, és hallhattam, hogy minden rendben. És Dóri nem sírt, csak nézett rám! :) Nem is hallottam az elsô sírását, mert az 2-3 perccel a kiemelés után történt már a fürdésnél! Ezt Geri hallhatta, azt mondja, ahogy meghallotta, tudta, hogy a lánya sír! :)

Közben engem elkezdtek rendbe tenni, összevarrni, fejemnél még mindig az anesztes és a csecsemôs. Majd egyszercsak átnéz a lepedô fölött hogy hol tartanak, és elkezd rohanni mint az ôrült, hogy úristen, mindjárt végeznek, nekem meg még nem hozták be a kicsit!

És 1 perc múlva ott volt egy szuszogó nyöszörgô kis csoda az arcom mellett, olyan jó illata volt, és olyan finom volt a bôre! :)

Majd elvitték, rá pár percre engem is kitoltak, a folyosón találkoztam Gerivel, a drága büszke apukával, aki végre megfoghatta élete elsô újszülött babáját!

Bevittek a szobába, utána beengedték hozzám pár percre, ami utólag azért furcsa, mert másnak még azt sem engedik meg, hogy a csomagot bevigye a férje, nekem pedig behozta a csomagot, bejöhetett pár percre hozzám, aztán még 2 táskát is felhozhatott a szobába! Szóval ez nagyon érdekes, fôleg azért, mert nem ô kérdezte meg hogy bejöhet-e, hanem mikor áttettek az ágyra és bekötötték az infúziót kimentek és szóltak neki hogy bejöhet, ha akar! Gondolom Gyuri hatására... :)

Majd Geri hazament, és én ott maradtam, üres pocakkal, baba nélkül! Volt viszont 2 szobatársam, akik közül az egyiket nagyon megszerettem, rengeteget beszélgettünk, aztán én egész éjjel fent voltam természetesen. Járt az agyam, hogy mi is történt, remegtem mint a kocsonya, és a nôvérke is elég sokszor bejött hozzám. Az a hasnyomogatás nem volt a kedvenc részem, de ezt is egy hang nélkül tûrtem, mint minden pillanatot az elsô fájástól kezdve. Majd végre eljött az idô, és hajnali 5-kor felkelhettem, és elmentünk lezuhanyozni. Nagyon jó volt, aztán végre kivették a katétert is, így újra a magam ura lehettem.

Kaptam egy adag méhösszehúzót és algpopyrint, majd maradtam ülve az ágy szélén segítve a szerveim visszarendezôdését. Nôvérke ott hagyott azzal a kijelentéssel, hogy ha bármi gond van használjam a hívót. OK

Hát, használtam volna, mert egyszercsak olyan hányinger és szédülés jött rám... Nyomogattam azt a nyamvadt gombot, de semmi. Én persz úgy hirtelen még ledôlni sem tudtam a friss sebemmel, meg nem is igazán akartam, hisz mi van ha hányok??? Aztán pár perc múlva elmúlt, de tényleg attól féltem, hogy lefordulok az ágy szélérôl.

Ez úgy 5:15 körül lehetett, rá 1 órára szóltak hogy elmehetünk a babákért, de vigyük vissza ôket 7-re. Persze mint akit kilôttek, mentem is érte! És ott volt, végre ott volt az én 3400 grammos nagyon nagy hangú gyönyörû pici lányom.

Olyan nagyon jó volt, de még kellett egy kis idô, hogy felfogjam. A felismerés egyik este ért a folyosón, mikor az esti fürdetés után toltam be a szobába a kicsit, hogy az akit én tolok, az az én gyermekem. Aki annyiszor tette be a lábát a bordáim alá, és állt el tôle a lélegzetem, aki annyit csuklott esténként a pocakomban, most itt van. könnyek között toltam be a szobába a kis porontyomat.


Amióta van, azóta teljes az életünk. Azóta tudjuk, milyen is igazán, feltétel nélkül valakit szeretni, imádni. Most hív az édes kötelesség, megfürdetjük a mazsolát! :)



Dóri nem szereti a hidegrontot, 8-13-ig csak 45 percet aludt, most sikerült pár percre letennem.

Úgy sajnálom ilyenkor szegénykémet.

2010. júl. 24. 11:44

Sziasztok!


Nira olyan szép a szüléstörténeted. :) Örülök, hogy rendben volt minden a kis Lizivel.

Fuoco az én szüléstörténetemet elolvashatod itt a Hoxán, itt a link:

[link]


Ádám ma nagyon jókat alszik. Így hat rá a hidegfront, ilyenkor mindig ki van ütve szegénykém. :) A szurit átvészelte, semmi baja nem volt tőle, tegnap már a lábát sem kellett borogatni.

2010. júl. 23. 23:00

Fülbevaló. Minnél előbb, annál jobb. Hidd el. 2 hetes volt Lizi, amikor a kozmetikusom megcsinálta neki. Nem mondom, hogy nem üvöltött, de megérte. Ha nem bírja a füle, azt úgyis észreveszed és akkor ki kell venni. Ritka az ilyen.


Ha nem gond bemásolom a születését. Sokan kérdezték és inkább elmentettem. Ekkor volt 2 hetes kb.



Április 22-én életet adtam kislányunknak Alexa Lizának (Liza), aki 3070 gramm, 51 centivel született.

21-én 00:10-kor arra ébredtem fel, hogy enyhén görcsöl a pocakom. Nem tulajdonítottam neki nagy jelentőséget. Aztán rá 5 percre még 1, és még 1. Gyorsan főztem a páromnak 0,75 liter kávét és elmentem zuhanyozni. Kb 10 percig áztattam magam, ami nagyon jól esett. Felébresztettem a párom, aki nem nagyon akarta felfogni, hogy mi is vár rá az éjszaka során.

1 előtt nem sokkal beértünk a kórházba. Addigra 4 percesek voltak a fájásaim, de nem nagyon fájt, csak mosolyogtam rajta.

Felvettek a szülészetre és kivizsgált az ügyeletes doki. Aznap Péterfi István volt, aki nagyon aranyos, fiatal.... orvos. Csak 28 éves XD.

A vizsgálat folyamán megállapította, hogy még mindig csak 2 ujjnyira vagyok kitágulva. Véletlenül megsértette a magzatburkot és elfolyt a magzatvizem, amit nem is bánok. Abszolút nem fájt, mintha direktbe csinálta volna, mert állítólag az kellemetlen.

Megkaptam a beöntést, és kiengedtek a folyosóra. Fél órára rá befektettek az ágyra és rátettek az NST-re. Addigra 3 perceseim voltak.

Bekötötték az infúziót, erősödtek a fájások. Nyögtem, de nem tudom minek, amikor abszolút nem fájt a szülés. Maximum azért, mert a fájásoknál nevetettet a párom, na meg jó volt nézni, hogy ő izzad és holt sápadt.

Kértem fájdalomcsillapítót, ami nem kellett volna, csak éltem a lehetőségeimmel. Ekkor lassultak és gyengültek a fájások és kettő között majdnem elaludtam, de szó szerint.

A tolófájások borzasztóak voltak, mert vissza kellett tartanom a nyomást. Mondtam a páromnak, hogy ha már nincs akadálya a kitolási szakasznak, miért nem nyomhatok.

Szólt a dokinak és a szülésznőnek, akik azt mondták, ha gondolom nyomhatok. Én nyomtam is minden egyes adandó pillanatba, de nekik el kellett menniük, mert aznap 4-en voltunk nők.

07:20 körül odajött a Horváth doki, a Péterfi, a szülésznő, a segéd... Akkor örültem és elkezdtem poénkodni a dokikkal és 2 fájás között csak mosolyogtam és beszélgettem velük tök nyugodtan.

Kérdezte a Horváth, hogy mit szólnék, ha megnyomná a hasam. Mondtam, hogy oké, mert így előbb meglesz a kicsi. 07:40-re meglett a kislányunk, sajnos vákummal, mert elég rövidek voltak a fájásaim.

Gyorsan odanéztem a lábam közé és amikor megláttam... Csodálatos érzés volt. Nagyon tele volt a pici orra, szája és nehezen sírt fel, de tudtam ez nem gond, mert nem sír egyből minden gyerek. Az orvos szerint meglett volna 3 óra alatt, ha nem kérem azt a fránya szurit a popómba. A varrás... Uhhh!! Soha többet. A gátnál nagyon fájt, meg belül is.

A méhlepényem is megnéztem és utána gyorsba (2 másodperc) megmutatták a lányt. Sokat nem fogtam fel belőle, mert tényleg csak egy pillanat volt.

2 órán keresztül kellett feküdnöm a szülőágyon. Megkaptam a reggelit is. Nagyon jól esett a száraz kenyér, a vaj és a méz.

Utána el akartam menni pisilni, mert ugyebár azt kell. A mosdóig nem jutottam el, csak annak az előteréig, ahol kaptam a beöntést is. Le kellett feküdnöm az ágyra, mert nagyon megszédültem (gondolom a sok vérveszteségtől). Kiabáltam, de senki nem hallotta meg. Gondoltam akkor kimegyek szólni, hogy nem érzem jól magam. A folyosón ott volt anyu, aki szólt a segédnek. Mondtam, hogy szerettem volna pisilni, bár nem bizti, hogy sikerülne. Hozott hideg ásványvizet. Ittam belőle 1 litert kb és ittam Sió levet is. Nem használt. Kértem inkább a katétert. Nem is éreztem, amikor felhelyezték. Egyből jött a vizelet és ki is vették a csövet. Ha én ezt tudom, tuti nem iszok annyit. XD. Bekerültem egy 4 ágyas szobába. Az osztályos szülésznő segített elmenni lezuhanyozni, de nem jött be velem, csak 2 percenként kérdezte, hogy jól vagyok e. Persze mindent vittem magammal csak törölközőt nem, mert azt minek XD.

Rá egy fél órára megkaptam a lányom. Szoptatni tudtam 2 napig, de kisebesedett mindkét bimbóm. Fejtem amennyit tudtam neki és kértem hozzá tápszert. Kicsit besárgult, de nem volt vészes, így nem került kék fény alá.

Hétfőn tudtam, hogy ki fogják venni a varratokat, ezért elmentem reggel 4.kor, 6-kor és 7kor áztatni azokat, hogy felpuhuljon a környéke. 8-kor jött a Péterfi kiszedni a varratokat. Előtte hüvelyen keresztül ujjal megvizsgált. Kiderült, hogy tele vagyok alvadt vérrel. Amire azt kinyomta a hasamból, meg nem tudom mit csinált az nekem odabent. Inkább még egy szülés varratok nélkül. A varratszedés nem volt szörnyű. 1 volt belül és 3 kint. A gátnál fájt kicsit. 1 órakor megkaptuk a zárójelentéseket, a pici lakcímkártyáját és anyakönyvi kivonatát is.

Nappal elég jó baba volt a mi kis Lizácskánk. Éjjel sokszor fent volt és megevett 80ml tápszert. Most, hogy nappal van ismét alszik. Nagyon jó kisbaba. Képes aludni pelenkázás közben és öltöztetéskor is.

A párom valósággal oda van érte.

190. Fuoco
2010. júl. 23. 22:38

Sziasztok, köszönöm.


A hôséget sokkal jobban bírjuk mint a hideget, akkor nagyon kis nyugtalan, sírós, ilyenkor viszont kis kiegyensúlyozott.


Volt minimális hasfájás, de szerencsére nem volt komoly, és már elmúlt.


50 centis és 3400 grammos volt születéskor, ma reggel pedig 5300 gramm, centit nem tudok, de a 62-es épp jó.


Sajnos tápszeresek vagyunk, a hülye gyerekorvos le akart állítani a szoptatásról, egy ideig hittem neki hogy a tejem miatt volt hasmenése, aztán visszatértem a szopira de már késô volt, abszurd módon ellustult, és csak üvöltött cicivel a szájában. Aztán fejtem egy hónapig, de akkor is üvöltött mert unatkozott, végül nem maradt idôm a fejésre. Pedig gyönyörûen indult, nem fájt a szoptatás, aztán bekavart a dokink. :(


A nyála Dórinak is folyik, mindent a szájába vesz, és a kis öklét is dörzsöli az ínyéhez. Ma megdörzsöltem az alsó ínyét és éreztem valami kis szúrás félét, elképzelhetô hogy kezd utat törni a fogacska.


Nem bánnám ha a kistesó még nem jönne, mert sajnos császárosok lettünk, és nagyon szeretném a tesót természetes úton világra hozni.


Nektek milyen szülésetek volt, könnyen ment?


Hozzátáplálás: Egyre inkább gondolkodom én is, hogy kéne, mivel full tápszeres, szerintem nincs akadálya, de elôtte megvárom a jövô hét csütörtököt, akkor megyünk oltásra.


Fülbevalóról mit gondoltok? Még nincs nekünk, de egyre inkább szeretnék, csak félek, hogy nem jól teszem....

2010. júl. 23. 22:21

Üdv köztünk Fuoco.

Tényleg szép a kislányotok. 1 nappal idősebb Liza nála.


Ma képzeljétek adtam Lizinek almát kajszibarackkal. Megevett fél üveggel. A tápszerből 3-4 óránként 40-50 millit evett meg és kellett valami más megoldás.

Holnap megkapja a másikfelét.


Megyünk ki anyuékhoz hétvégére. A babakocsi, a bőrönd tele ruhákkal és a játszószőnyeg már kint van. Elvitték autval. Mi korán reggel fél 8-kor buszozunk fél órát.


Fouco mesélsz egy kicsit a kislányotokról?

Mennyivel született? Volt e hasfájás? ...


Lizinek folyik a nyála, de nem is kicsit. Merő egy nyál vagyok minden nap. Lassan rászoktatom az előke használatára. Mindenki azzal jön, ha korán jön a fogacska, akkor a kistesó is :S

188. 031a5a7233 (válaszként erre: 187. - Fuoco)
2010. júl. 23. 21:41

Szia!


Persze, hogy csatlakozhatsz. :) Üdv köztünk. Nagyon szép kislányod van.

Hogy viselitek ezt a nagy hőséget?

187. Fuoco
2010. júl. 23. 21:04

Sziasztok.


Látom igazából csak ketten írogattok ide, talán könnyebben is nyomonkövethetô ez a fórum. Csatlakozhatok hozzátok?

Dóri lányom ma 3 hónapos, április 23-án született.

2010. júl. 22. 23:19
Örülj neki. Lizi nehezen aludt el. Lassan megetetem és ha nem alszik vissza, akkor jön mellém.
2010. júl. 22. 22:11
Ádámnak szerencsére nem lett láza. De azért éjszakára adtam neki még egy fél kúpot. Nemrég aludt el. Jókat játszott apával, nagyon jó kedve volt ma este.
184. 25eed67283 (válaszként erre: 183. - 031a5a7233)
2010. júl. 22. 18:04
Férfias méret az biztos. Lizi is alszik már 1,5 órája. El sem hiszem. Ebbe az injekciókba talán ez a legjobb része.
2010. júl. 22. 17:52
Hát derekasan bírta az biztos. :) Képzeld, még mindig alszik, már 3 órája. Szegényt nagyon kiütötte a szuri. Ja, amúgy őt is mérték, 6650 gramm. :) Szép nagy fiú.
2010. júl. 22. 16:51
Irigyellek titeket. Lizi 10 perceket alszik és nyűgős. Ügyes fickó ez az Ádám.
2010. júl. 22. 16:05

Mi is túl vagyunk a szurin. Ádám nagyon jól viselte, nem is sírt még egy kicsit sem. Hazafelé is tiszta jó kedve volt. Itthon viszont kidőlt szopi közben, és már több mint 1 órája alszik. Adtam neki egy kúpot, meg beborogattam a kis lábát. Remélem nem lesz lázas.

Nekem is vannak ilyen napjaim, hogy semmihez sincs kedvem, és úgy érzem, erőm sem. De ezeken mindig hamar átesek, úgyhogy nem gáz. Néha jól esik egy kis lustizás. :)

2010. júl. 22. 15:45

Lizi nagyon nyűgős. Rá sem ismernél. Most van egy kis idm "reggelizni". Puncskockát. :)


Nagyon fáradt vagyok. Andris hazajött 9 órakor és ő nyomta ki az ébresztőt a telómon. Állítólag már vagy 1 perce ébresztett. A csajszi sem ébredt fel rá. Pedig mi ketten vagyunk azok, akik minden szösszenésre felriadunk, ha csend van. Nem ártana hajatmosni, de nincs aki Lizire figyeljen. Apa ismét hazahozza a melót úgy, mint tegnap is.

Épp úgy érzem magam, mint amikor nem akartam suliba menni reggel és győzködnöm kellett magam. A végén meg az lett, hogy a következő busszal bemegyek a 2. órára, de inkább a 3. -ra vagy inkább be sem megyek. Pedig vár a gyógyszertár. Mese nincs

2010. júl. 22. 13:16
Hazajöttünk szuriról. Jó, hogy anyu eljött velem, mert a babakocsiba üvöltött a lány. Kézbe kellett hazahoznom ebbe a nagy melegbe. Persze ott meg vigyorgott. 5630g és 62cm. Amíg alszik gyorsan kihasználom az időt és lecserélem a medencébe a vizet meg nagytakarítok.
178. 031a5a7233 (válaszként erre: 177. - 25eed67283)
2010. júl. 22. 09:42
Nincs gond, ne aggódj. Ádám is szokott ilyet csinálni. Lehet a meleg nyomja el ennyire.
177. 25eed67283 (válaszként erre: 176. - 031a5a7233)
2010. júl. 22. 09:19
Ma mi is kapunk szurit. Lizi azóta is alszik. Már félek, hogy valami gond van.
176. 031a5a7233 (válaszként erre: 175. - 25eed67283)
2010. júl. 22. 08:14

Szia!


Nagyon örülök neki. :) Lehet beáll ám majd így, hogy átalussza. Ádámnál 6 hetesen ez egyik napról a másikra ment. Először azt hittem ez csak átmeneti lesz nála, de hát azóta minden éjjel alszik.

Ádám nagyon hisztis volt este, mostanában nem szenvedtem vele ennyit mint tegnap. Nem tudom mi volt vele, csak kézben maradt el, ha le akartam tenni ordított. Nehezen is aludt el, de szerencsére éjjel rendesen aludt.

Ma kap szurit, remélem nem lesz láza tőle. Bár a védőnő mondta, hogy ahogy hazaérünk adjak neki rögtön egy kúpot, így talán nem megy fel estére a láza.

2010. júl. 22. 06:58

Szia!



Lizi végigaludta az éjszakát. 9-től fél 7-ig aludt. Hát ilyen sem volt mostanába. Lehet többet kellene irigykednem másokra és akkor az én csemetém is aludna.

2010. júl. 21. 14:45

Szia!


Lizi most anyu húgánál van és egész nap takarítok, utána meg elmegyünk anyuékhoz a párommal és csobbanunk egyet a medencébe. 25 km-re van innen.

Lizinek már van széklete. Egyszerre túl sok is, de nem baj.

2010. júl. 21. 09:37

Szia!


Megoldódott a széklet gond Lizinél?

Ádám tegnap nagyon jó fiú volt, jókat evett, és aludt egész nap. Én meg főztem, mostam, takarítottam, végre mindenre volt időm.

Ma már reggel voltunk lenn sétálni, mert olyan jó levegő volt kinn. Inkább így reggelente fogom levinni ezekben a melegekben.

❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

További ajánlott fórumok:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook