2009 szeptemberére várt babák (beszélgetés)
Szia!
Tényleg rohan az idő!
Remélem minden gyorsan és rendben zajlik majd!
Tesók már biztos nagyon várják.
:)
Sziasztok!
Előrehozott császárral fogok szülni 26 helyett 15-én. Rohan az idő.
Kellemes Télapózást mindenkinek!
A gyerkőceitek is biztos élvezik már az ajándékokat:-)
Most olvasom a jó hírt!
Gratulálok!
Köszi. Apa oda van, meg vissza. Képzelheted 3 lány után.
Jó éjt, kivagyok.
Sziasztok!
Emlékeztek rám?
Most jöttem az UH-ról. kisfiú lesz a 3 lány után.
Úgy örülök!!!!
Puszi mindenkinek.
Szia kedves Fannino!
Olyan jó hallani felőletek. Nagyon örülök, hogy Bori jól van. Olyan rég nem olvastunk. Gyere a klubba. Jelentkezz be és akkor beengedünk. Nagyon örülnénk Neked! Várunk!
Drága kis Pözümink! Olyan sokat emlegettünk!!! De jó, hogy felbukkantál! Az a helyzet, hogy klubba vonultunk-2009 szeptemberi babázók klubja név alatt-ezen a fórumon már nemnagyon szoktunk csevegni.
Jelentkezz be és akkor ott is tudsz olvasni minket. Mi újság? Jól vagy? Mikor születik a picid? Jaj, nagyon örülök, hogy visszaköltözött hozzátok Bori!!! Írj magadról sokat-sokat mert mi nem tudunk rólad semmit!!
Sziasztok :)
Ma jutott az eszembe a régi csapat... és milyen érdekes, anitramnak is most jutottam eszébe én is :)
Gratulálok a sok sok tündér 1 évesnek, követem a fotók alapján meg a naplók alapján az életeteket.
Én nemsokára készülök szülni, Bori visszatért, remélem most már minden rendben lesz vele :)!!!!
De jó!!! Gratulálunk! :-)))) Jó egészséget és sok boldogságot!
Most már biztos kisfiú lesz! :-D
Azt, hogy fiad lesz csak 50 %-ban tudom mondani
:)
Húúúúúúú!
Gratulálok!Nem is tudtam.
Minden rendben? Meg is nézm a naplódat.
Sziasztok!
Csak néha nézek be, eléggé lefoglal az új pocaklakó. Tegnap voltunk 12 hetes UH-on, minden oké, remélem a vérvétel se mutat eltérést.
Ugye most már fiam lesz?!?!
Látom mindenkinél megvolt az a bizonyos 1. szülinapi buli. Sok boldogságot!
Isten éltesse a fórum legfiatalabb babáját Sárut!
Már mindenki egy éves!
Nem is olyan rég inditotta Pözümi a fórumot, lám repül az idő!
Vajon mi van vele- velük?
Minden szeptemberi babának boldog 1. szülinapot! Aki még nincs ott irány a klub!