2009 augusztusban születendő babák... (beszélgetés)
Szia!100 ft-os boltban:D
Tényleg!
Sziasztok!
Csajok Grétim már 3.napja lázas,már nagyon aggódok!
Szerintetek ez lehet még mindig az oltástól?
De fog is jön megint az biztos!Vagy a 2 együtt?!
írok a clubba valamit..
ott megtaláljatok..
sziasztok..
én nem ölném meg,előbb azt csinálnám vele,amit ok csináltak,utána belökném egy gödörbe és tennék rá egy kocsi földet...
Szia!
Na ne is mondd! Annyira felment az agyvizem...az ilyeneket simán lepuffantanám!
Hát embernek sem nevezném az ilyen egyedeket, nemhogy anyának meg apának! Más mit meg nem tesz azért, hogy gyereke lehessen, és egészséges legyen, ezek meg...ahelyett, hogy örülnének, hogy egészséges gyerekük van! Agyatlan idióták!
remélem egy darabig a sitten csücsülnek majd, hogy el lehessen gondolkodni azon, amit műveltek.
Ja, és az ilyen inkább húzzon gumit, mert nem kellene több gyerek életét megnyomorítani!
Na inkább nem folytatom, mert felrobbanok!
Pápá!
még szerdán hallottam...borzasztó!!! az ilyen embereket korbáccsal ütném Kecskemét főterén!!!!
remélem nem kerül vissza a pici baba ezekhez az emberekhez!!!!
A mai szingli nő története
Volt egyszer messzi földön egy önálló, magabiztos hercegnő, aki egy szép napon a kastélya melletti zöldellő mezőn, a kristálytiszta tó partján, környezeti kérdésekről elmélkedve egyszer csak meglátott egy békát.
A béka ráugrott a hercegnő térdére, és azt mondta: Ó, csodálatos hölgy, valamikor daliás herceg voltam, amíg el nem átkoztak. Ha megcsókolnál, ismét jóvágású fiatal herceg lehetnék, és akkor drágám, összeházasodhatnánk, beköltözhetnék a kastélyodba az anyámmal együtt, ahol főzhetnél, moshatnál ránk, nevelhetnéd a gyerekeinket, és emiatt örökké hálás és boldog lehetnél!
Aznap este, miközben a hercegnő könnyű vacsoraként, enyhén fehérboros hagymamártásban megfuttatott fenséges békacombot szopogatott, magában elmosolyodva így szólt: Én ezt kurvára másképp gondolom...
hallottatok a híradóban,hogy a "szülei" össze vertek egy 6 hetes babát,sőt,meg is harapdálták..csak azért,mert sírt..és ha ez nem lett volna elég,akkor a lábát is eltörték...
én nem tom,lehet maradi vagyok,de aki tudja esetleg hogy hol kell megharapni egy gyereket,hogy elhallgasson,az árulja már el,nem?????????most ez milyen,nem???megharapom és megruházom,mert attól elhallgat???válságos állapotban vittek szegény kislányt a kórházba..
aki a világra hozta szegényt(a legnagyobb jóindulattal sem neveznem anyának és apának)18 és 21 évesek...szegény baba,remélem sosem latja őket viszont...biztos valami disco baleset volt szegény,remélhetőleg soha senki nem mesél majd neki az átélt borzalmakról és a balfékéről,akik a világra csinálták...
Köszi!
Napközben jól elvolt!Kíváncsi leszek az estére....
Szia!Az én lányom nagyon megszenvedte az oltást,minden baja volt szegénynek,1-2 napig hőemelkedés,bágyattság,utánna 3 napig láz,rosszul aludt,alig evett.A szemei felére összementek,nagyon bágyatt volt szegény.
Jobbulást Grétinek!!!!
Köszi csajok,átadtam Grétinek!:)
Egyébként jobban van kicsit,remélem holnapra nyoma sem lesz ennek!
Kiscsiri!
Ők könnyen mondják ott,hogy ne aggódjál,nem ők élnek ilyen kevés pénzből!
Egyébként én úgy tudom 10-ig kell megkapjuk!
Remélem holnap itt lesz!!
Szia!
Én mindig csak tizedikén, vagy pár nappal később kapom meg a GYED-et. Betelefonáltam egyszer a TB-hez, hogy hogy lehet, azt mondták ne aggódjak, max 13.-án odaér...pff
Amúgy az e havit (ilyen még nem volt) már tegnap hozta a postás.
Szia! Először is jobbulást nektek!
Nálunk is borzalmas a idő, eszméletlen szélvihar és hóesés (vagy inkább havas eső) van.
Gyed már megjött 3-án.
Csajok ti kaptatok már gyest/gyedet?
Mert én még nem,csak családit!Pedig holnap már 10.!
Remélem holnap már hozza a postás!
Nálatok milyen idő van?
Délelőtt még sétálni is tudtunk jó idő volt,de most már tombol a szél!
jaj,és tartozom nektek..
múlt hétről..
beszeltem Andikával..
mindenkit puszil..
részletek a naplójában..
van benne helyes írási hiba,de nézzetek el,meg mindig lopkodom a betűket..
illetve be van állítva a helyes írás ellenőrző,de sajna nem minden ír ki...
nem tom mikor lesz kész a gép teljesen de a faxom mar ki van az ígérgetésekkel...
akkor jöjjön..
azért vagyok igazan bajban,mert én nem mericskélek,csak érzésre mindent borítok,de azért megpróbálok arányokat írni...
naaaaaaaaaaaa.........
hv..
60 dkg liszt
5 dkg élesztő
1 kis dobozos tejföl
15dkg disznó zsír
1 ek só
az élesztő félfuttatásához 1 dl tej
kávés kanál cukor
aki szereti ha kicsit esetleg csípős,egy kis borsot is tehet bele..
ek...
az élesztőt felfuttatom a cukros langyos tejben...
egz tálba teszem a liszt háromnegyed részét,hozzá a sót,a puha zsírt,tejfölt,a felfuttatott élesztőt,és egy puha,omlós tésztát dagasztok belőle..
ha kész,megszórom a tetejét lisztel és megkelesztem meleg helyen...
ha megkelt,ki öntőm gyúródeszkára,kissé kinyújtom,a tetejét ,megvagdosom,hogy kockás legyen,ek kiszaggatom,a kívánt méretre..
tojás sárgát kikeverem sóval,tehetünk bele sajtot is,és ezzel a masszával megkenem a pogik tetejét..
arany sárgára sütöm..
én előmelegített sütőbe teszem a sütő legmagasabb pontjára...
sziasztok..
jaj,sajnálom..
jobbulást Gréti...