2009 augusztusban születendő babák... (beszélgetés)
Nem semmi, hogy a csajok bölcsisek lettek.
Hogy szalad az idő...
Sziasztok! Én is itt vagyok néha, de csak bekukkantok, mert tanulnom kell:( Petra még alszik, csak ilyenkor van rá lehetőségem. Remélem jól vagytok:)
Januárban ha minden igaz végzek a sulimmal és akkor többet leszek, mert ráállt Pöttyöm az egyszeri, de hosszú alvásra.
jaj,akkor nekik sem egyszerű...
bölcsisek a csajok..aztaaaaaaa
tényleg régen beszeltünk velük..
Jol vannak,szoktam veluk beszelni - es talalkozni is, m kozel laknak foleg most :)
csajok bolcsisek, volt egy 'kis' hanyos virusuk, de mar annak is vege. Csak akkor tud netezni ha epp elkap egy nyitott wifit, ill most gep problemajuk is volt. Zajlik az elet naluk.
tegnap majdnem lepattintottam neki a csajomat megorzesre,de keson kelt fel Polett,nekem meg olyan fejfajasom volt,h apa egyedul vasarolt,en pihentem....
szolok neki h hianyoljatok,jojjon ha tud :)
lanyok..
kicsit nosztalgia érzésem van..
sokan itt vagyunk most egyszerre,de ide mégsem jön senki..pedig milyen jó lenne megint olyan nagy dumapartikat tartani,mint mikor kismamák voltunk..aaaaaaaaaaa..
bele olvastam a régi naplómba,mikor megcsináltam a tesztet,akkor kezdtem el írni ijedtemben..jókat kuncogtam itt magamban,hogy mennyi zöldséget írtam össze..:)))
Damnedke???
nem tom..
harcolnak az eonnal biztos...
Sziasztok!
Rég nem jártam erre , megpróbálok visszaolvasni. Demkéékkel mi vaN ? Rég járt erre.
Sziasztok, jó reggelt,
micsoda pangás napok óta...
ma is még csak 2 köszönés....
Prri, tedd meg bátran :) hátha felpezsdülünk :)
aztaaaaaaaaaaaaaa........:)))
kreatív babák..
nálunk grafit ceruza volt a mikróban..melegítettem egy pohár vizet,de furán szikrázott és füstölt is..gyanús volt..hát a ceruzát nem nagyon bírta..
most jöttünk be az udvarról..imádta a havat..csak mikor beleesett,az annyira nem volt neki jó,de édes volt...:)))
Sziasztok,
hó nálunk nemigen van, minden fehér volt, de a fűszálak még kilógtak alóla :)
ma olyan alapdolgokra jöttem rá, hogy csak na :):)
ha nincs meg a távirányító, keresd a mosógépben.
ha nincs meg a fél pár kesztyűd, azt is keresd a mosógépben :)
délelőtt muszáj volt egy kidobásra ítélt lyukas kesztyűben babakocsit tolnom, mert nem volt meg az egyik fele a rendes kesztyűmnek, de most megtaláltam :):) - persze h a mosógépben...
no megyek, pihenni, nagyon fáj a fejem dél óta, már hányingerem is van tőle.... nem bírom....
sziasztok...
szakad a hó itt nálunk..
már seggig ér...
reggel 7 óra körül volt egy csúnya baleset a környéken..mentek a tűzoltók,mentők,rendőrök,mint az állat...vissza felé még nem jöttek...
sajnálatos,az autósok nem tudják felmérni a sebességet meg ilyenkor sem,aztán ez a vége..és mindig a vétlen marad ott...:(((
jó reggelt csajszikák..
jó hír..:)
clubban..
édes lehetett..:)))
felénk nincsenek ilyen programok..a szüreti napokon volt Alma együttes..de szakadt az eső..így nem mentünk..
voltunk délelőtt Alma koncerten, Polettet teljesen lenyűgözte :) hamarosan keresem a következőt :)
illetve ki akarom "próbálni" vele a Halász Juditot is, érte mennyire lenne oda :)
imádta h a gyerekek ugrálnak össze-vissza, meg néha táncizott a zenére Apa kezében :)