2009 augusztusban születendő babák... (beszélgetés)
Roni..
sajnalom...majd karacsonyra...
nalunk sem volt semmi baj az oltastol szerencsere...
de szar igy irni...aaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
Sziasztok!
Sajna reggelre megjött...eléggé magam alá zuhantam, de most már kezdem összeszedni magam.Új hónap kezdődik, és remélem a karácsonyfa alatt lesz egy 2 csíkos teszt is!
Köszi mindenkinek a jeleket, és a drukkolást!
Pussz!
Ja, nálunk is egy hete hogy megkapta az oltást Nóri, és egyenlőre semmi baja. Remélem nem kiabáltam el!
sziasztok..
megjottem..nincs magyar billentyuzet..sok minden nincs meg...majd 2 het mulva..aaaaaaaaaaaaa
holnap jovok...
hianyoztatok...
Sziasztok!Ma kaptuk meg a 15 hós oltást,szegénykém sírt nagyon.10340g 77,5cm a drágám.
Más:ti beadatjátok az influenza elleni oltást?Én beszéltem erről a dokinővel és mindkét gyermekemet beoltatom.A nagyobb mindent hazahoz az oviból.
Sziasztok. Hiányzik Meeezy!
Akik már megkapták az oltást(15 hóst) jól vannak? Mi holnap kell menjünk de még mindig kicsit lüttyög az orra....
Oksi, majd mindenképpen írok!
Köszi, hogy drukkoltok!
Sziasztok!
De jóó, biztos összejött a tesó. Drukkolok!
Hellóka!
Nem, egyenlőre nem jött meg, de még nem merem elbízni magam!:-)))
Ma vettem egy tesztet, de egyenlőre a szekrényben lapul, ha csütörtökig nem jön meg, akkor apával csüt. reggel tesztelünk.(akkor lesz szabadnapos).
Jajj, annyira izgulok!
Légyszi szorítsatok még egy kicsit Nekünk!
Köszi!
Oli meg nagyon sokáig hasfájós volt, én meg azért félek tőle.
Szió!
Mi is boldog névnapot kívánunk Olivérnek!
Nóri is eszi a túró rudit, a joghurtot,krémtúrót, tejszeletet,na meg persze a sajtokat(abból bármilyen fajta jöhet-lehet hogy előző életében kisegér volt.:-)) szerencsére ezektől Nekünk sem volt semmi bajunk. A tejtől azért félek egy picit, mert sajnos az Én családomban elég sokan vagyunk, akik nem bírjuk a tejtermékeket, görcsöl a hasunk, meg hasmenést is kapunk, szóval parázok. Norcus amúgy is sokáig volt hasfájós, de azért majd megkockáztatom!
Semmi gáz, majd mondja, ezen ne aggódj! :-)
Persze nagy erőkkel várod, elhiszem, olyan édik mikor beszélgetnek.
Oli imádja a FP zebráját! :-) Meg igazából mindent amire rá lehet ülni. Néha a porsívót is meglovagolja. :-D
Hát szerintem szuper játék lehet a FP brümmbrümm garázs, de ez igazából kisfiúknak. Esetleg lego. Olinak vmi autoszimulátor kéne, vagy laptop. :-D
Lányoknak baba? Olyan szépek vannak. Olinak van egy fiú rongybabája, azon tanultuk meg a szeme, füle, szája dolgokat.
Helló!
Nekünk nincs ilyen zebránk, így sajnos nem tudok róla mondani semmit. Ajándékötletem Nekem sincs, valószínű, hogy baba lesz a karácsonyfa alatt, meg esetleg Duplo Lego. Egyenlőre nincs több ötletem. A babákért megőrül a boltban is, ma egy olyat nézegettünk, amelyik sír, meg nevet, meg gagyog.nagyon odavolt érte, úgyhogy beszélünk a Jézuskával az ügyben.:-)))
Nórit sem köti le semmi. Állandóan rosszban sántikál, mindig olyan helyekre mászik, ahova nem szabad. Ja, és ha becsukom a konyhaajtót, akkor ott ül előtte, és dörömböl, mert ott van a kuka(mi más), ami rendkívül érdekes!
Ja, és természetesen a játékai már nem nagyon kötik le.kb 5 percig, de lehet, hogy sokat mondtam!