2009 augusztusban születendő babák... (beszélgetés)
Á, én nem találnék meg semmit a képek között, ha nem lenne rendben.
Most néztem meg a kíváncsiság kedvéért, hogy hány fotót tartalmaz a "Gergő fotók" mappám. :)
8787 fotó!!! :)
és 72 mappa (mert ugye nem csak a 22 hónap mappája, hanem azon belül is almappák vannak, pl. minden hónapon belül van egy "szerkesztés" mappa, ahol a megszerkesztett képek vannak, vagy ha az adott hónapban voltunk valahol, pl: állatkert, akkor az is külön van...:))
Bárcsak a konyhaszekrényben is tudnék ilyen rendet tartani! :D :D
Te nagyon ügyesen csináltad!
Nekem is így kellett volna...!
nem külön van, hanem külön vannak...
(ma nem tudok írni)
sziasztok..
ez jó..:)
én is teszek
ha lesz egy kis időm...
Amikor másfél éves lett Gergő, akkor én készítettem egy 3-4 perces slideshow-t a fotóiból. Csecsemőtől-1,5 éves korig. :) Majd megkeresem, és azt beteszem! :) (bár lehet, hogy anno be is tettem a naplómba, nem emlékszem)
Na, majd ha alszik ebéd után, akkor szétnézek.
Csajok, az jutott eszembe, ha már nosztalgiáztunk picit, nincs kedvetek a porontyokról betenni fényképeket a kezdetektől? Van aki már más régen van és nem lehet visszakövetni ezt, pedig olyan jó nézegetni, hogy milyen volt csecsemőnek, karon ülőnek.. stb.. :))
Én én tegnap gondoltam rá, olyan hihetetlen, hogy abból a kis csomagból lassan kétéves kislány lesz.. annyit változott! :,))) Még itt van előttem ahogy veszem fel videóra az első próbálkozását, hogy megfogja a csörgőjét :)
Összeszedek pár képet és teszek be. Ti is, lécciiii!!! :)
A Zodiákus az az állatöv, amibe te is beletartozol kedves Aries :DD
Ti így tizenketten alkottok egy szép nagy családot :))))))
Köszönöm szépen:)
ja, sziasztok:D