2009 augusztusban születendő babák... (beszélgetés)
Sziasztok!
Nekem is lenne egy kérdésem! Nektek mindig elől van a bili valahol vagy nincs szem előtt csak ha kell leveszitek valahonnan?
hm :)
sziasztok,
csak h a köszöngetést megszakítsuk kérdezek:
biciklin a gyerekülésben utazó babára kell/kötelező bukósisak? attól eltekintve, hogy ajánlott a biztonsága érdekében....
udvarias banda vagyunk. köszöngetni tudunk :):)
sziasztok :D
Nem nem voltam kint!Itt vannak az unokaöcsémék,de én meg ezt a tömeget egyébként sem bírom,pláne olyan hűvös lett reggelre,h melegítőben jazzelünk!:S
Én amúgy Balázsékat szoktam hallgatni,ők a múltkor a Dugonics téren voltak Morning showzni éppen arra jártam,de nem álltam meg,annyira nem rajongok az ilyen rendezvényekért!A sörfesztre viszont szívesen kimennék ha lenne kivel!Bár ilyen hűvösben...:S
Sziasztok!
Nyussz nem mentél ki a Széchenyi térre?
Ma ott van a Bumeráng,a Voga Vadászat utolsó napja!
Én úgy bírom őket,tuti kimennék ha ott laknék...de innen mire odaérnénk,vége lenne a műsornak!
Én csináltam biztonsági másolatot a képekről. :) vagyis a legjobbakat (már a születés óta) mindig feltöltöm a netre. (van egy oldalam, ahol csak fotók vannak). Így, ha esetleg bármi történne a géppel, akkor mégis van egy csomó, amit bármikor leszedhetek a netről. :)
Plusz másik jó ötlet a külső memória. Mi most vettünk egy 500 gigásat! :) Már annyi minden van a gépen, amit nagyon féltek (Gergő fotók, videók, összes utazásos fotók, scrapbookos cuccaim), hogy valahová muszáj volt átpakolni ezeket!
Erősen ajánlom mindenkinek, mert megéri! :)
Sziasztok!
Nem akarom egyenként leírni, de annyira jó volt nosztalgiázni mindegyikőtök fényképén...! Annyit változtak a lurkók! Szépek lettek és voltak is mindig, mind! :)
Igyekszem majd én is pótolni ezt az elmaradásomat, de a másik gép jelenleg rossz, be se tudjuk kapcsolni, és másfél évnyi kép azon van rajta. Remélem, hogy nem fognak eltűnni?!!
nálunk még sehol semmi... kivéve hogy engem szívesen kísérget wc-re bedob 1-1 papírt, mielőtt lehúzom, tudja hogy ilyenkor pisi van, tudja, hogy bili-pisi, de bele nem :)
ma reggel úgy kelt, hogy bili.... kérdeztem, hogy hozzam, mondta pisi, ok, behoztam, levettem róla a csont száraz pelenkát, ráült, pukizott 3at, majd közölte, hogy pelus.... és abba ment a kaka....
majd legközelebb :)
Enyém is csak akkor szól..és tudja mit kellene csinálnia a wc-n meg a bilin, de nem tud.. vagy nem akar, de még sosem sikerült bele.. valamelyik nap kakált és alácsempésztem a bilit, erre keserves sírásba kezdett mikor meglátta mi jött ki belőle.. iszonyat a lelkére vette, mintha egy testrészét hagyta volna el.. rá se bírt nézni..
Szóval nehéz menet lesz ez.. egyszerűen fél elvégezni a dolgát pedig tudja mire való..
Én csak kint veszem le róla a bugyit vagy ha lent vagyunk de többnyire egész nap lent meg kint vagyunk úgyhogy igen, meztelenül van vagy bugyiban..
Szobatisztaság: van, aki napközbe már nem ad pelust a gyerkőcre a lakásban sem? Függetlenül attól, hogy még bepisil, vagy nem a szőnyegre pl.?
Mi úgy állunk, hogy egy órában legalább 3-szor pisil bele a bugyiba, de csak akkor szól, ha már bepisilt. Lehet, hogy még korai elkezdenem Briginél ezt a témát?
Most néztem a képeket... nekem is kell majd a nagy gép, mert egy évnyi képünk azon van rajta.
Igyekszem majd feltenni a nosztalgia képeket én is
Csajok! Én is megcsinálom majd, de bocsi, csak hétvégén, ha túlvagyok a vizsgán!
<3