2008 Novemberben születendő babák (beszélgetés)
sziasztok
Momo most vagyok 16+4 hetes. gyorsan megy az idő.
hogy vagytok lányok??
gondolom mindenki várja a tavaszt nagyon.
örülök ma meg holnap szép idő lesz, legalább többet leszünk kint. mert eddig max 2 órát szoktunk egyszerre.
Szia!
Hogy vagytok?
Gratula! Hanyadik hónapban vagy?
Puszi!
Móni
Sziasztok!
A barátnőm most kismama, milyen terhes vitamint ajánlotok neki?
Én Elevitet szedtem, nekem nem volt olyan jó , most a femibiont ajánlottam neki.
Ti?
Sziasztok!
Mindjárt itt van Fanni névnapja és fogalmam sincs mit vegyünk neki névnapjára....Ötlet???!
Kitartás a melóhoz...nem egyszerű a vissza rázódás!
Jobbulást a kis manónak!
Szia!
Nagyon nagyon de nagyon gratula!!!!!!
Vigyázz magadra!
sziasztok
Ismét kisfiunk lesz!!!
sziasztok
üdv itt LIa, és mindenki!!!
Igazából ott a bölibe hamar ment.Mert a többiektől ezt látta.És itthon se volt gond.haza értünk a böliből és mondtam hogy levesszük a pelust mert itthon sem kell ahogy a bölibe sincs.és ezzel tudta.persze akkor még éjjelre raktam rá.Utána volt egy olyan sztori hogy kihoztam a böliből és elfelejtettem ráadni a pelust,pontosabban én azt hittem az van rajta.Majd elmentünk a játszótérre,és ott is elvoltunk egy ideig,majd jött az apja értünk kocsival haza mentünk de még az udvaron is játszottunk.Utána még bent a szobába is...aztán olyan este 7kor mondom neki,gyere levesszük fürdésig a pelust.Erre Fanni:
Anya,ott hagytuk a bölibe a pelust:)
és tényleg,mivel bugyi volt végig és nem pisilt be.
Szia!
Végül is a munkahely a régi,de más osztályra kerültem.DE tetszik az új, a kihívás.Annyi minden változott,de élvezem.Szeretek dolgozni.Párom kicsit oda van,mert Fanni nehezen viseli hogy reggel nem vagyok otthon mikor ébred,és az apján vezeti le.Hiszti,műsírás,nyafi.Az apja meg totál kiborul tőle,mert szerinte őt utálja:)
Sajnálom,mert látom mennyire a lelkére veszi annak ellenére hogy Fanni imádja.
Sziasztok!
Nálunk a bilizés már október óta megy.De mi is csak a bölinek köszönhetjük.Ha nem ment volna...ki tudja még most is lenne.
Bölibe wc-re ül...itthon bili,és néha csak wc.DE már rég nem is pisil be,éjjel se.Szerintem sok mindentől függ.
Barátnőm is kérdezi hogy csináltuk.nem konkrétan mi csináltuk...inkább a bőli.
:D
Szerintem Zorka is szeretné..bár elég anyás,de nagyon élvezi a gyerektársaságot:)