2008 júliusára babát várók (beszélgetés)
hm.. én még csak a 14. hétben járok, de már most is erősen gondolkodok a császár mellett. egy magánklinikán fogok szülni és ott ugye amit "kérsz" az van.. sok helyen utána olvastam a császár komplikációinak, sőőt, találtam egy videót is..
bumbu23, neked anno miért kellett császárral szülnöd? te kérte h így történjen? vagy volt oka?
:-)
Én ebben végletes vagyok. Az esti 6 után nem evés nekem sem ment soha. Vagy mindent, vagy semmit. Ez valahogy jobban megy.
Esetleg az update nem jön be Neked? Mert nálam az jól fekszik mindig, ott lehet este is enni...még finomakat is, édességeket is.
Szia!
Nekem csaszarom volt.Hala Istenek nem volt semmi bonyodalom.Az egesz mutet 56 perc volt varassal egyutt.A felepules az kicsit huzosabb azert.De a kerdesedre valaszolva,hogy mennyire kockazatos?Szerintem kb. ua-ra mint a rendes szules.Sot ha komplikacio lep fel gondolom gyorsabban tudnak cselekedni.
JO reggelt!Na orulok, hogy valamelyest rendezodtek a soraink.:-)
Timi:olvastam ezt a lebojtot.Hat en keptelen lennek ra.En most arra probalom magam raszedni, hogy este 6 utan ne egyek.Egesznap szinte nem eszek semmit.De este 8 utan ha lerakom a fiatal urat az uram elmegy melozni.Na akkor szoktam a hutot nyitogatni.Nekem egy olyan 6-8 ora utan elkezd leesni a vercukor szintem.Hiaba iszom akar cukrosat.
jajj, már megint ez a vitatkozááás! gyorsan visszaolvastam, sajnos én délben tudtam csak jönni, akkor meg senki nem volt.:(
Visszatérve, Alexa, sztem idő előtt (mármint a tervezettnél előbb) biztos nem lesz kistesó, több okból sem... addig védekezünk, még most is, pedig mensim még sehol, de tdom, az nem jelent 100 %-os védelmet!
Nem...nem Te vetted el! Úgy összességében értettem. Mindenki egyformán ludas...vagy senki sem. Szerintem.
Most felmerül bennem, hogy jó volna már végre összefogni, mindannyiunknak egy oldalra állni, hisz közös dolog miatt vagyunk itt, Anyukák vagyunk!
Ha nem ezt tesszük, tényleg meghal ez a fórum (persze, csak ha ez valakit érdekel)!
És abban is biztos vagyok, hogy itt mindenki a lehető legjobb Anya szeretne lenni. De tényleg nagyon sokfélék vagyunk itt...evvan:-).
Neked is szépet!
Meg Mindenkinek!
Sziasztok!
Tegnap nem besértődtem-ettől a szótól a hideg is kiráz, hanem sajna nem tudtam maradni, este meg már senki nem volt online.
Móki, beletrafáltál, kezelnek is az üldözési mániámmal, és mondtam a dokimnak, hogy meg fog gazdagodni, mert hozok még pár kuncsaftot.:) Pont ezért ne haragudj, hogy sem a kinek milyen a nagyszülő, és a valakinek ez kell, valaki ezt gyerekkel egybekötve teszi című hsz-okból nem az igazi mondandót láttam.:) Most, hogy átgondoltam, már látom benne, hogy "jószándékból" jött. És persze az üldözési mániás is.;)-csupa szép szavak.:) Szóval ne haragudj, tényleg én kérek elnézést!:) Megjegyzem tényleg nem sértettél meg, de ezt már tegnap is leírtam!:)
Timi, Te se haragudj légyszi, hogy elvettem a kedvedet a fórumozástól, jó? Plííz! Nem állt szándékomban!
Szép napot mindenkinek!
Sziasztok!
Az bántó, hogy Móki megjegyezte, hogy van aki elvan azzal, amit hárman is el lehet intézni, van akinek más dolga is van, és oda nem való gyerek. Pl smároláshoz....
Mert nem vigyáz a szavakkal....hát van másik oldal is kisbarátaim...
Az nem sértő, hogy KELL egy burok, amibe csak 3-an vagyunk. Vagyis akinek nem kell, az nem is jó anya? Meg amúgyis, lepasszoljuk a gyereket azzal, hogy mi moziba akarunk menni ketten?
Ezt a szóhasználatot nem kéne meggondolni?
Csak mi elsiklunk fölötte, és megpróbáljuk azt látni,a mit valóban közölni akartok. Eleve feltételezzük rólatok, hogy biztos nem bántót írnátok...és észre sem vesszük. Nem kell itt azon hisztizni, hogy a megfogalmazás.... az csak a felszín, arra kéne koncentrálni, mi a mondanivalója azoknak a soroknak és hogy jószándékból jön.
Remélem Móki nem gond, hogy a nevedben is beszéltem...
Csajok!!!
Szerintem valoban most hagyjatok abba.Mindenki azzal kezdte a hsz.-et, hogy elfogadom ennek,annak a velemenyet.Akkor ne csak irjatok de a valosagban is igy gondoljatok.Ez egy forum,kulonbozoek a velemnyek ami teljesen rendjen is van.En pl:szeretem a velemeny kulonbsegeket mert abbol is sokat lehet tanulni.A hangsuly azon van, hogy mennyire kulturaltan tudjuk megbeszelni ezeket a kulonbsegeket.Kezd kicsit unalmas lenni, hogy allandoan valaki besertodik.Konyorgom felnottek vagyunk.A valo eletben sem lehet igy viselkedni.Lehet utalni fogtok vagy (megjobban) de nekem ez a velemenyem.Szerintem ha most mindenki besertodik akkor ennek a topiknak annyi.
Es mindenkinek szanom ezt a hsz-t meg mielott barki besertodne.
Szió!
Inkább itt válaszolok, mert a fórumtól komolyan...elmegy a kedvem a társalgástól.
Egyébként nekem sincs ellenemre a bölcsöde (persze én is a magán jellegű felé hajlok). Bercit abszolut alkalmasnak is látom arra, hogy korábban beadjam közösségbe. Bár nálunk lennének más megoldások is, mint nagymama. De ha ez sem lenne, nem érezném magam kevésbé jó anyának. Mindenki maga ismeri legjobban a gyerekét.
Viszont a párod tudi akalmas már a bébicsőszségre:-). Mi is már sokszor elgondolkoztunk a költözésen (más országba). De még itthon egyenlőre megvagyunk, és mindenhol látjuk, a barátainknál, hogy sehol sem fenékig tejfel. Persze, itthon sem. Ha nagyon gáz lesz, lehet, mi is kimegyünk valahová.
Kb. ennyi.
Puszi!:-)
Timi
Sziasztok!!!
Timi:dehogy sertodom meg.Csak arra irtam, hogy hiaban szeretnek en itthon lenni 3 evet a fiammal itt nem ez a bevett tarsadalmi forma.Olyan szepen elvesztem az allasomat mint a sicc.Masik itt nem azon van a hangsuly(hogy a csaladfo eltudja tartani a csaladot)hanem ,hogy a suli is 4 evesen kezdodik.Elotte meg nem art a gyereket valahova beszoktatni.En a ferjemel valo sztorimat azert irtam mert eredetileg ugy kepzeltuk el, hogy ketten vigyazunk ra felvaltva.Ezen valtoztatunk tobb ismeros tanacsara es heti ket napot beadom Davidet a gyermekvigyazora.Hoxzza teszem nem azert mert a ferjemmel ketetsben szeretnek lenni.Azokat a dolgokat megoldjuk mi Apaval ha David alszik.:-)Mivel jo alvo igy van 10-12 orank barmit csinalni.
miről beszéltek???? az hogy mi lrírtuk hogy gondoljuk, ti leírtátok hogy gondoljátok.. szerintem ennyi.. miért kell ebből megint problémát csinálni.. senki nem fikázta szerintem a filozófiátokat! Sőt!
Én sokszor irigykedem, hogy ennyi erőtök van... nekem ezekszerint kell néha pihi!
Ennyi..