2008 júliusára babát várók (beszélgetés)
Orulok, hogy elokerultettek.Mar kezdett paranoiam lenni.Megittam a kavemat de most me almosabb vagyok.
Pici;akkor szerintem Marcusnal nem lesz semmilyen gond.
Igen, valoban ugy volt januarban, hogy lesz talalka.De mivel nem lett megszervezve,meg nekem aztan semmi idom nem volt.Akkor gipszeltek a kis szerelmemet meg a sok rokon+barat.De valoszinuleg iden meg megyunk akkor jo lenne egy tali.Csak majd elore megkene szervezni...
Szio Moki!
Pöttyökkel mi ujsag?
Komolyan?Olyan sokaig lesz Daviden gipsz?Te jo eg!
nem barj,csak jöjjön rendbe.
Kepzeljetek!Ugye nekem tojas es tejallergiam volt/van.
Emiatt Marcus nem kapott meg ilyen dolgokat.A napokban nehanyszor adtunk Neki keces Frischkäse-t,ez olyan turofele es nagyon izlett Neki.Szerencsere nem lett semmi gondja.
Ja,ma meg palacsintat evett.Egy felet siman eltüntetett.Egy reszet Ö harapta,a masikat meg feldaraboltam es gyümölcspeppel ette.:)
Hú hát tényleg nagyon szorítok majd!
Neked meg sok-sok erő kell majd hozzá!!!
Én tudod nem egész napra tanítottam, hanem csak itthon és 1-1 órát.. az más....de menni fog neked... valószínű nemsoká én is munkába állok...
Sziasztok!
Na,kesön jöttem.
Mi is akartunk menni iden a Balcsira.Tesommal eldontottuk, hogy hazamegyunk es elviszuk anyut id.De a sors kozbe szolt mert Ot is mutik a csipojevel szeptemberben.De nem baj remeljuk jovo nyarra mar mindenki makk egeszseges es happy lesz:-)Most meg akkora fajdalma van, hogy alig tud kimenni a lakasbol.
Mi 5 napra megyunk le a tengerhez.Ennyi...
Szia Moki!
Varolistan van.Valoszinuleg a jovo honapban lesz.Mindket csipoje mutve lesz es 10-12 honapig lesz gipszben utana.A korhaz ad specko kis asztal+szeket amin kenyelmesen tud a gyerek ulni.Ilyen kifacsart beka pozicioban lesz begipszelve.Arany kis buksikam remelem jol viseli ezt is majd es remeljuk a legjobbakat.
Moki:mikor elkezdtel ujra tanitani tudtal koncentralni a kis manora?Nekem a honap vegen kene kezdenem de ...meg nem vagyok benne biztos.