2008 áprilisi babákat várók (beszélgetés)
Aha! Nálunk is hasonlóan telnek a napok! Sok pancsi, játék, evés-ivás, fürdés, alvás.:-))
Hova mennél dolgozni?
A meleg iszonyat,még jó,h a kocsiban van klíma..Én végigrobotoltam az elmúlt 2 napot,azért nem voltam..Holnap meg öcsémék költöznek,s mi leszünk a segítség,azért nem leszek:((
Ti jól vagytok?
Hahó, hahó!:-)) Ildikém, Eri, merre vagytok?:-))
Megsültetek?:-)) Én lassan igen! Hogy bírjátok a meleget? Gyerekek?
Gyed mellett semmit nem lehet hivatalosan tevékenykedni:((
Gyes mellett a baba 1 éves korától lehet dolgozni akár 8 órában...
Jó pihenést kívánunk nektek Csilla! Érezzétek jól magatokat, a gyerekekre nagyon vigyázzatok!
Majd várjuk a beszámolót!:-)))
Mindenkinek nagyon jó következő hetet kívánok!
Bevallom hiányozni fog a Hoxázás egy kicsit!!!
Sziasztok!
Puszi a gyerkőcöknek!
Amúgy hulla fáradt vagyok. Ma egész nap a pakolászással telt. Még van amit csak reggel tudunbk elcsomagolni, és reméljük semmi fontosat nem hagyunk itthon.
Tök jó, mert rengeteg ismerősünk megy most a Balcsira. Na jó azért nem egy helyre megyünk. DDD
Szia Afrodoita!
NÁlunk éjjel vihar volt, így be kellett csukni az ablakot, és annyira elaludtunk, hogy utána már ki se nyitottuk az ablakokat.
Nálunk is egész nap megy a klíma, de éjjelre még nem kapcsoljuk be.
Nekem kell a nyitott ablak, a friss levegő, hogy el tudjak aludni.
Csomagolás? Még mindig csak papíron csomagoltam be. Még mosok és vasalok. Még jó, hogy gyorsan száradnak a ruhák!
Ma meghozta a futár az utazóágyat. Apa össze is szerelte, de jól megizzadt vele, mert nem úgy kellett összerakni, ahogy a kép mutatta. Meli már bele is ment, és feküst benne. De a próba alvás elmaradt, majd Balatonon. DDD
Én egy netes bababolttól rendeltem, Giraffe Club márkájú és 9900 ft + 1400 ft (háshozszállítási díj volt az ára. Szerinem nem volt drága.
Néztem az Au...an újságban volt olcsóbban, de ahhoz fel kellett volna kocsikázni Budaörsig és akkor már drágább lett volna.
Sziasztok!
Hogy bírjátok a meleget? Tudtok éjjel aludni? És a babák? Mi eszméletlen rosszul aludtunk. Domi dobálta magát, persze közénk kellett tenni az első éjjeli ébredés után, mert csak úgy alszik vissza. Erről valahogy le kellene még most szoktatni.
Szóval Apa sem tudott tőle pihenni, én sem, de Domi sem tudott aludni. Így én a gyerekkel átmentem a másik szobába aludni, hogy Apa pihenhessen rendesen. Ott Domi nehezen aludt el, én meg sehogy. Aztán hajnal 5-kor amikor Apa kelt, visszamentünk a helyünkre. Ott aztán aludtunk fél 8-ig. Domi ébresztett, lengette magát felettem egy teli szagos pelenkával. Ő is meg én is totál le voltunk izzadva, én úgy éreztem magam, mint akit agyonvertek. Letusoltunk mindketten. Ma este már másképp csináljuk. Majd megy a klíma ameddig be nem alszunk, hátha jó hűvös marad hajnalig, amíg ablakot lehet nyitni...
Banyus, hogy állsz a csomagolással? Utazóágy megjött már? Láttam én is a Prak.tikeres újságban 12.990 Ft-ért.
Köszi szépen!
Igaz én lehet nem adok rá a vízbe pelust, csak fürdőbugyit.
A szagos csomagot Meli ál. ugyanakkor szokta nsap mint nap nekünk.