Főoldal » Fórumok » Babák & Mamák fórumok » 2008 áprilisi babákat várók fórum

2008 áprilisi babákat várók (beszélgetés)

❮❮ ... 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 ... ❯❯
2010. jan. 21. 10:43
Itt már jó egy évvel előre kell szólni a bölcsiben,ha szeretnéd,hogy járjon a gyereked,annyian vannak.Pénzben valóban semmi amit adnak a gyes alatt.Az bizti.
9260. Duncan (válaszként erre: 9258. - Erithrea)
2010. jan. 21. 09:21
Nem igazán keresgélek itthoni munkát magamnak mert ott van a rendes munkahelyem, úgyhogy ilyesmi eszembe sem jutott... itthoni munka meg amúgy sem igazán van. Úgyhogy sok választási lehetőség nincs sajna. Így is idegeskedhetek mert szerintem nem veszik fel Regit a bölcsibe, beirattam úgyan egy hete de mondták, hogy 3X-os a túljelentkezés... úgyhogy érdekes lesz ez az egész így...
9259. erithrea (válaszként erre: 9253. - Duncan)
2010. jan. 21. 08:08
Szerintem is:DDD
9258. erithrea (válaszként erre: 9252. - 95897bc429)
2010. jan. 21. 08:07

Köztünk 2,5 év van az öcsémmel..Emlékszem rá,mikor hazahozták a kórházból az anyukámék,nagy újdonság volt..egy darabig..Utána egyfolytában püföltem:)))

A gyes tényleg nagyon kevés,Dun,viszont lehet mellette dolgozni,akár otthon is,ha olyan melót találsz..

Amíg a gyerekek immunrendszere nem "szocializálódik",általában szinte minden héten összeszednek vmit a bölibe,hála az égnek,én ezt úsztam meg Zsombival,s azóta sem betegeskedik sokat:)))

Viszont én megszenvedtem a beszoktatást,olyan bűntudatom volt:(((

És manapság nem is válogathatsz a bölcsik közül,pedig nagyon fontos,h kinek e kezei közé adod a gyerekedet:(((((

Csillám,nagyon vigyázz magatokra,már a finisben vagytok!

Puszi mindenkinek

9257. Duncan (válaszként erre: 9255. - Angyalok szárnyán)
2010. jan. 20. 20:00
Én is imádom az én kis csevegős cukipofámat de az összeget, amit májustól adnak, hogy itthon lehessek vele azt már annyira nem imádom:( úgyhogy kényszermunka lesz ez inkább.
2010. jan. 20. 19:36
Az én legcukibb,csodás barátnőm is kisfiút vár:-)Már van egy kislánya és most úgy néz ki,fütyis van a pocakjában:-)
2010. jan. 20. 19:33

Jajjjj,de örülök,hogy azért csak sikerült életet lehelni ide és nem hagyjuk,hogy leamortizálódjon!!!:-)Köszönöm Nektek csajok!!!Olvasom,hogy a meló a téma...én maradok még.Imádom ezt a kis csevegős szájú cukipofát:-)

Banya!Márciusi kisfiúk!!!:-)Szuper:-)

9254. Duncan (válaszként erre: 9252. - 95897bc429)
2010. jan. 20. 13:27
Wáááá, ismét itt vagy mint régen:DDDDDD pocakosan:)))) szorítunk ám nagyon:))))
9253. Duncan (válaszként erre: 9248. - Afrodita)
2010. jan. 20. 13:27
Persze ezt is megértem:) ha minden adott hozzá, hogy jöhet a kistesó akkor minek várni?:))) hajrá:))))
2010. jan. 20. 11:05

Sziasztok Csajok!

Örülök, hogy a fórum ismét életre kelt!!!!

Nem szabad veszni hagyni.

Olvasgatom hogy azért mindenki gondolkodik a tesó projekten, ennek is örülök.

Hát bizony már nincs 2 hónap és én ismét babázok.

Meli tüneményes, mert imádja a pocakomat, és tudja hogy ott van bent a kistesója. Csak arra leszek kiváncsi, hogy mikor már kint lesz a pocakból mit fog hozzá szólni.

Igaz mindig elmondjuk neki, hogy Ő lesz az okos nagy nővérkéje, és vigyázni kell majd rá. Mert még nem tud se ülni, se menni, sőt még úgy enni sem mint ő, csak szopizni.

Úgy néz ki eddig megértette, de majd márciusban elvállik a dolog. DDD

Az tuti nehéz időszak jön, egy pici meg egy kicsi együtt, de megoldjuk.

Eri, örülök, hogy jobban vagy már, és csak hízzál, mert rádfér. Aztán jöhet egy kisfiú hozzátok is.

9251. Afrodita (válaszként erre: 9243. - Erithrea)
2010. jan. 20. 10:39
Reméljük rendbe jössz teljesen és jöhet a kistesó!:-)) Talán tényleg a végén még egyszerre várunk majd babát!:-)
9250. Afrodita (válaszként erre: 9245. - Bajaikriszta)
2010. jan. 20. 10:37

Szia!

Üdv közöttünk!:-)) Még amikor a babákkal pocakosak voltunk, nagyon élt ez a fórum, sokan voltunk itt. Azóta megcsappant a létszám..

9249. Afrodita (válaszként erre: 9244. - Erithrea)
2010. jan. 20. 10:36
Szerencsés voltál Zsombival! Én sajnos mindenkitől azt hallom, hogy az előtte amúgy nem betegeskedő gyereke aki bekerült a bölcsibe, azóta folyton beteg. Én is ettől tartok. Anyukám szívesen elvállalná, de ha beteg, akkor jobban szeretem, ha én vagyok mellette. Meg nem is varrhatom folyton a nagyszülők nyakába se, pedig szeretnék!:-))
9248. Afrodita (válaszként erre: 9242. - Duncan)
2010. jan. 20. 10:34
Nem igazán megoldható a betegszabi ott, ahol csak két alkalmazott dolgozik összesen. Ezért sose tudtunk szabit kivenni se, mert azért egy embernek vinni 10 órában a pult mögött állva a boltot, nem lehet.Mert ugye ez családi vállalkozás, úgy kell csinálni, hogy mindenkinek jó legyen. Szóval nem tudom mi lenne a jobb megoldás. Inkább még meló előtt a tesó és akkor Domi se menne nyilván bölcsibe.. Nem tudom még..
9247. Duncan (válaszként erre: 9245. - Bajaikriszta)
2010. jan. 20. 09:06
Persze, üdv. közöttünk:) pont most indítjuk újra ezt a fórumot, mert eléggé elhanyagoltuk:)
9246. Duncan (válaszként erre: 9244. - Erithrea)
2010. jan. 20. 09:06
Az tök jó, én csak a " nagy átlagot" írtam le, mert eddig az összes ismerősömnek, akik beadták a kicsiket bölcsibe 2 hét kellett a beszoktatáshoz és sajna sokat betegeskedtek az első háromnegyed évben, viszont az oviban már annál kevesebbet:) én csak a saját ismerőseim tapasztalataira támaszkodtam:))) szóval még egy baba??? tök jó, a végén még tényleg egyszerre jönnek ismét a babák, tök jó lenne!!!:))))
2010. jan. 19. 19:24
Sziasztok! A kisebbik fiunk 2008. áprilisában született. Van kedve valakinek itt beszélgetni , tapasztalatokat cserélni?
9244. erithrea (válaszként erre: 9242. - Duncan)
2010. jan. 19. 19:06
Nekem Zsombi annak idején 1 nap alatt beszokott,és nem volt beteges..Csodagyerek azóta is:))
9243. erithrea (válaszként erre: 9238. - Afrodita)
2010. jan. 19. 19:05

De tervezünk még,csak nem tudom,h a gerincem bírni fogja-e a terhelést:(((

Elvileg lehet,a dokim szerint:))

Az étvágyammal nincs gond,csak majd tudjak megállni,ha visszahíztam a versenysúlyomat:))

A végén még egyszerre várunk megint babát,mert nekem is várnom kell minimum fél évet a babaprojektig:DD

9242. Duncan (válaszként erre: 9241. - Afrodita)
2010. jan. 19. 15:00
Ha Domi beteg lesz akkor eljössz betegácsiba:) amúgy ha beadjuk Őket a bölcsibe akkor tuti, hogy többet leszünk itthon mint a munkahelyen mert mindenféle szir-szart elkapnak majd sajnos:( erre fel kell készülni. Én is dolgoztam folyamatosan, sőt 15 éve folyamatosan, de hiányzik a pénz és a munka is, lehet kicsit munka hőse vagyok:DDD vagy csak simán sztahanovista:DDD szóval nyáron még pihi aztán kis munka és jöhet a tesó, mi így tervezzük.
9241. Afrodita (válaszként erre: 9240. - Duncan)
2010. jan. 19. 10:56

Akkor símán megvan nyárra is a szabid, bőven..

Megértem, hogy szeretnél kicsit melózni, néha nekem is van mehetnékem már. Ugyanakkor olyan gondok is felmerülnek, hogy mi lesz, ha Domi beteg lesz?? Mert ugye én boltban dolgozom, váltásban, tehát ha egyedül vagyok bent, akkor el se tudok menni. Se a gyerekért, se az orvoshoz.. Tudom Apja is van, de Ő is ha nappalos, vagy éjszakából alszik otthon, akkor szintén nem sokra megyünk. Tehát ezért gondoltam, hogy talán jobb lenne tesó a melóba visszamenetel előtt...

Dolgoztam folyamatosan az utóbbi években, 2005-től pedig ezen a helyen, ahová most is készülök vissza. Szerintem nekem is van a nyárra elég szabim..

9240. Duncan (válaszként erre: 9239. - Afrodita)
2010. jan. 19. 09:02
Isten igazából nem tudom neked mennyi szabi jár, mert ez ugye évtől is függ mennyit dolgoztál, ha itthon voltál gyeden az nem annyi szabi mint amikor dolgozol, nekem 62 nap jár eddig és ebben az idei szabi nincs benne, az idei szabi miután áprilistól már hivatalosan dolgozom időarányosan jár, erre az évre tehát nekem jár 33 nap, de ebből lejön még az első 3 hónap amit még gyeden töltök. De nálunk másképp van a szabadságolás mint sima cégeknél. Én mindenképp vissza szeretnék még menni dolgozni, márcsak azért is, hogy kicsit "összeszedjük" magunkat, másrészt pedig azért, hogy kilépjek kicsit a mindennapokból. Sokat nem szeretnék már várni de azért 1 évet dolgozgatnék még:)
9239. Afrodita (válaszként erre: 9235. - Duncan)
2010. jan. 18. 23:41

Szia Ildikém!:-))

Te jobban tudod biztos, mennyi szabi jár nekünk a GYED lejárta után? Én is csak úgy tervezem, hogy szeptembertől megyek vissza,Domi meg bölcsibe. Mostanában sokat eszembe jut, hogy talán még időben vagyok egy tesóhoz.., de a terhességhez nincs sok kedvem bevallom.. Most ugye vettek fel helyettem mást a boltba, aztán meg ha egy időre visszamegyek melóba és úgy el terhesen megint, akkor ismét keresniük kell valakit helyettem. Szóval lehet jobban járnék ha vissza se mennék, ha még akarunk próbálkozni. Nem tudom szóval..

9238. Afrodita (válaszként erre: 9236. - Erithrea)
2010. jan. 18. 23:35

SZió!

Csillához nagyon hamar vissza jött a gólya!:-))

Ti nem terveztek több babát? Olvasom, hogy híztál!:-)) Örülök neki, egyél is minden finomságból helyettem is!:-))

9237. Duncan (válaszként erre: 9236. - Erithrea)
2010. jan. 18. 15:53
Ha rajtam múlik még Ő is marad egy ideig a befutó:DDDD de azért jó, hogy van kiért izgulni megint:D
9236. erithrea
2010. jan. 18. 14:38

Sziasztok lányok!

Jaj,már megint az a fránya munka,nemrég még azt találgattuk,h ki lesz a következő,aki szül:((

Most Csilla az egyedüli befutó:))

9235. Duncan (válaszként erre: 9234. - Afrodita)
2010. jan. 18. 11:22
Igen, márciusban beadom a papíromat mert ugye Regim április 18-án tölti a 2 évet, így bejelentem előtte már egy hónappal, hogy visszamegyek dolgozni, de kiveszem a sok szabimat így nem kell csak szeptembertől bejárnom, aztán a nyáron kicsit kavarok, hogy ne kelljen oda visszamennem:) majd ügyeskedek kicsit:) Ti terveztek tesókát valamikor? Mi majd csak később, előtte még dolgozgatok egy kicsit:)
9234. Afrodita
2010. jan. 17. 23:13

Halihó:-))

Nemrég olvastam Csilla naplóját!:-)) Basszus két hónap és megint szül, megszületik a harmadik baba, aki kisfiú lesz!:-) Ilyenkor döbbenek igazán meg, hogy mennyire szalad az idő..

Olvasom Barátnőm, hogy Te is már készülődsz vissza melózni.. Van valami terved?

9233. Duncan (válaszként erre: 9231. - Angyalok szárnyán)
2010. jan. 17. 14:08
Én benne vagyok:) eddig sem hiányoztam innen:)
2010. jan. 17. 13:57
Feladat:bekukk ide és beír pár sort:-)Pussszancs!!!:-)))
❮❮ ... 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 ... ❯❯

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook