2008 áprilisi babákat várók (beszélgetés)
Nálunk végre ma kisütött a nap a sok eső után!!!Juhéééééééjjjjjjjjjjjjjjj:-)))
Hol vagytok?Mindenkit elvitt a nyuszi?.-)
Köszi,drága!:))
Mi tervezünk külföldi utat,Várnába szeretnénk eljutni,de még sok mindentől függ,h összejön-e..
Köszi!
Nem számítottam rá, hogy ilyen gyorsan összejön a kistesó, mondhatni "azonnal bekaptam a legyet"... :)
Szia!
Tényleg régen...:((
Gratula a kistesóhoz!
Beelőztél minket,mi még csak tervezgetjük..
Sziasztok csajok!
Már rég jártam nálatok...
Úgy látom örömteli eseményre kukkantottam be:
Banya gratulálok!!!
Van esetleg más is aki 2008-óta ismét anya lett?
Mi novemberre várjuk Vince kistesóját. :)
Jajjjjj,Banya!!!Megnéztem,csodálatos kisfiúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúú!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Gyönyörűűűűű!Gratulálunk!!!
Szia háromszoros anyuka!
Hogy telnek a napjaitok?van,aki segítsen?
Sziasztok csajok!
Köszönöm szépen a gratulációkat!
Nagyon jól esett hogy gondoltatok ránk!
Kedves Szülők!
Elekes Fruzsi vagyok, az ELTÉ-n tanulok pszichológiát. Ebben a félévben egy gyermeklélektani kérdéssel foglalkozom, ennek tisztázására kell egy kutatást megvalósítanom. A segítségeteket szeretném kérni.
Röviden a kutatásról: azt már régóta tudják a pszichológusok (és az anyukák) :), hogy a kisgyerekek előszeretettel utánozzák felnőttek cselekedeteit, és nem csak a hasznosakat! Megvan bennük az a beállítódás, hogy a felnőttektől származó információt racionálisnak tartsák, akkor is, ha azok valójában furcsák, feleslegesek. Ez a beállítódásuk teszi lehetővé a számukra, hogy gyorsan, hatékonyan elsajátítsák a tőlük látottakat – tanuljanak. Felmerül a kérdés, vajon hogyan működik ez gyermek modell esetében. Feltétel nélkül tanulnak-e a pici gyerekek más gyerekektől is, vagy csak a felnőtteket tartják megbízható forrásnak? – erre a kérdésre keresem a választ vizsgálatommal.
Ehhez 24 hónapos (+/- két hetes) babák és anyukájuk segítségére van szükségem. A részvétel körülbelül 20 perces elfoglaltságot jelent, április folyamán, Pesten (az ELTE PPK pszichológia szakának Izabella utcai épületében), vagy Vácon (kinek, hogy jobb).
Amennyiben érdekel a lehetőség, és szívesen részt vennél a kutatásban, kérlek, jelentkezz a:
- 06/20 9614-120-as telefonszámon, vagy az
- elekes_fruzsi@hotmail.com e-mail címen!
(A résztvevők között egy 3000 Ft értékű nyereményt sorsolunk ki.)
Minden kedves anyukának és babának nagyon örülök! Ha kérdésetek van, kérlek, ne habozzatok, írjatok, és válaszolok!
Üdv,
Elekes Fruzsina
Sziasztok Csajok!
Olvastátok Csilla naplójában, tegnap megszületett a Kisfia! Jaj, de jó nekik!:-)
Gratulálunk és sok boldogságot kívánunk!:-)
Utálom már a havat!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Remélem,mindenki jól van...
Nagyon boldog 2. szülinapot kívánok Bencusnak!
Hogy repül az idő, olyan mintha tegnap születtek volna a fórum szépségei!
Akkor ez jobban fog tetszeni neki,mint a karácsony:)
Arra a Helen Dorren-féle angolra jártok?/Ha jól emlékszem,így hívják a nőt,aki kitalált egy új tanulási módót a kicsiknek../
Sziasztok csajok!
Voltunk a Tropicáriumban hétvégén,nagy élmény volt a két gyereknek:))
Kis vejemnek megvan már a szülinapi ajándék?
Puszi mindenkinek
Nálunk is van újabban hiszti...:-)) De nem tart sokáig.. Ott szoktam olyankor hagyni. Szalad is utánam egyből, mint a kis pincsikutya.:-))
Olvastam Regikém történetét a szekrényben lévő tükörrel... kirázott a hideg... Te nem ijedtél meg?