2008 áprilisi babákat várók (beszélgetés)
Valószínű, hogy jó a gyógyszer, mert tegnap este már vettem be, és attól reggel voltam vígan nagyWC-n :-)
nahhh akkor nem tartotta hülyeségnek:) remélem neked is beválik:) és nem lesz neked sem szorulásod:) nálam tényleg könnyen mennek azóta a nagy dolgok ezért mertem ajánlani:)
Én mondtam neki, hogy egy Barátnőm is ezt szedi, és nem okozott nála szorulást, szeretném, ha ezt írná fel, és fel is írta, két dobozzal :-))
meglátod jó ez a gyogyi:) nem kell oda szúrka majd:) nekem is nagyon bevált:) akartam is kérdezni, hogy magától mondta a doki ezt a gyogyit? vagy te javasoltad neki okosan?:D
Hát nem egyszerű az ügyintézés egyes cégeknél, és még nekik áll feljebb!
Jól vagyunk, az éjjel kivételesen aludtam is. A doki
adott új vastartalmú gyógyszert, azt mondta, hogy 36 hetesen csinálunk még 1 labort, és ha 10 alatti akkor kell egy vasinjekció kúra. De szerinte nem kell majd a szuri. A baba szépen fejlődik, 86 mm a BPD-je.
hát ez az , önhibámon kívül még engem csesztetnek:( dolgoznia meg mennie kell apának, de hazafelé köt új biztosítást már, így nem kell idegeskednem, így is idegeskedtem amikor kórházba kellett menni, szülés előtt nincs ilyenre szükségem:(
Ne is autókázzatok, met igen nagy a büntetés ha nincs érvényes biztosításotok!
bocs a trágár szavakért de nagyon kibuktam most
Amúgy hogy vagytok?
Afrodita, mi volt tegnap a dokinál?
csak azon idegesítettem fel magam, hogy azt mondta hogy én nem tettem eleget a fizetési kötelezettségemnek, na de hogy tegyek ha ők nem küldik ki a csekket amit befizethetnék, ráadásul telefonáltam is csomószor mindig megígérték , hogy küldik, akkor most ki hibázott???? a másik meg, hogy azt mondják ha felmondják a szerződést akkor én elveszítem a bónuszomat, na itt már teljesen kiakadtam... mondtam felveszik a beszélgetéseket, keresse elő kivel hányszor és mit beszéltem meg akkor kiderül ki a hibás, így rájött a nő, hogy nem vagyok hülye küldi a bónusz igazolást és elfelejtjük egymást... apa hazafelé bemegy az egyik ismerőséhez és köt új biztosítást mert nem fogok biztosítás nélkül autókázni sehová!
Sziasztok!
Látom mindenkinek tele van a hócipője a biztosítókkal.
Nekem is volt egy igen rossz élményem velük. 2005-ben a lányom szívműtéte után beadtuk a igényt két biztosítóhoz is. Hozzáteszem, mind a kettő b...t fizetni,mert mindig valamibe belekötöttek. Kétszer is fellembeztünk, mert a két helyről több mint 100 ezer jött volna be a lánynak fájdalomdíjként, de mindig elutasították. Utólag kiderült, hogy ha bíróságra adom, akkor asimán nyerütünk volna. De kinek volt akkor ideje és energiája a bíróságra futkosni.
Jól tetted! Én is így szoktam! Van száz másik biztosító, ha ennyire nem kell nekik a pénz, hogy még csekket sem küldenek, akkor menjenek a francba!!
nem! felmondtam a picsába az egészet, majd kötök inkább máshol másikat! én nem fogok ezekkel szórakozni!
Ajaj, pedig se Neked se a picinek nem jó, ha idegeskedsz..! Végülis akkor küldenek csekket?
azt mondja ha nekem van fizetési kötelezettségem mondtam neki jah csak tán ahhoz kéne a csekk is, hogy eleget tegyek a fizetési kötelezettségemnek nem? na üvöltöttem pedig nem szokásom de nagyon ideges lettem amikor még én vagyok a hibás, hogy nem fizettem...
izzadok úgy sikerült felidegesíteni magam rohadt bunkók
De azért sikerült valamit intézni, vagy csak a vérnyomásod ment fel?
én most tettem le, üvöltöttem és lemondtam mindent mostmár a picsába elegem van
Én már letettem róluk... Nézem a honlapjukat, hogy e-mailt írok, de azt meg nem lehet.
akkor intézzük és utána dumcsi
áhhh elegem van belőlük...
Szia!
Én is azt csinálom csak a DÉGÁZ-nál. Nem találom a csekket amit küldtek, szeretnék másikat kérni, de már 10 perce csak zenélnek a fülembe :-(
szia én itt vagyok csak épp a biztosító lóg fülemen má 25 perce, most várok me épp zenélnek kezdek má ideges lenni
Sziasztok!
Hogy vagytok? Van itt valaki?:-))
Neked/Nektek is köszönöm a jó kívánságokat:)
köszönöm a szülinapi köszöntést:)
Tényleg megyek mostmár, jó éjt nektek.:)
Nekem a kórház és a dokim magánrendelője között kb. 200 méter van, úgyhogy nem nagy távolság.
Szerintem nekem is majd ezután így kell mennem,mert jövő héten már 34 hetesek leszünk.
De szeretném vele megbeszélni, hogy amikor megyek a kórházba a szülésznőhöz NST-re akkor ejtsük meg a vizsgálatot ott mbent, mert már kínszenvedés az autóban ülni. A kisasszony nem bírja ha sokat ülök egyhelyben, és mindig a tudtomra adja jól irányztott borda rugásokkal!
Lassan most megyek, mert már nem igazán jó ülni, kicsit kinyújtóznék mostmár.:)
További ajánlott fórumok: