Főoldal » Fórumok » Babák & Mamák fórumok » 2008 áprilisi babákat várók fórum

2008 áprilisi babákat várók (beszélgetés)

2008. márc. 17. 18:15

Sziasztok!

Csak bekukk.A szülés nagyon gyorsan zajlott,apa alig ért be:)

Bence fél óra alatt meglett.Besétáltam a szülőszobára úgy,hogy nem vettem észre,hogy valójában vajúdnék.Doki megvizsgált és közölte,mindjárt baba van.Apa rohant.Se beöntés,se borotva(mert már leszedve mentem és a wc-t elintézve,lezuhizva).Infúzió és nyomás.4-ből meglett a kis gyönyörűség.

Nagyon dicsértek a szülésznő is és a dokim is.

Mikor ideadták Bencét már az sem érdekelt,hogy még mi jön.Elröpült az idő és nem érdekelt már semmi,határtalan boldogságot éreztem és érzek azóta is a nap minden percében.

Milla pusza,majd még jövök:)

Vigyázzatok magatokra!!!

5240. Afrodita
2008. márc. 17. 18:14

Sziasztok Csajok!:-)

Hogy vagytok? Van itt valaki?:-)

5239. chajnalka
2008. márc. 17. 16:25
SZIASZTOK REMÉLEM MINDENKI JOL VAN!MI JOL VAGYUNK!CSÜTÖRTÖKÖN MEGINT MEGYEK DOKIHOZ ÉS NST-RE!
5238. hana
2008. márc. 17. 16:18

Sziasztok!Remélem mindenki jól van,és kellemesen telt a hétvégétek:)

Mi jól vagyunk,sokat mocizik a kis drágám,nem nagyon birok aludni éjjel,na meg holnap megyek a védőnőhöz,remélem ok lesz minden.

Ja,és nevet még mindig nem találtunk,vagyis olyat ami mind a kettönknek tetszik:)mi lesz ha nem találunk?:(

Vigyázzatok magatokra,pussz:Hana

5237. 95897bc429 (válaszként erre: 5236. - Duncan)
2008. márc. 17. 15:37
Az a baj, hogy tudom mi okozta a sok hízást. Voltunk boltban a párommal, és bevásároltunk frissen sült pékárút és én nem tudtam ellenálni. Tudod a spáros sajtos stangli azért ölni tudnék, és egyből bevágtam még melegen egyet, majd vacsira mégegyet majd regilre vettünk péksütit. És én egy hét alatt nem eszek annyi pékárút mint most két nap alatt.
5236. Duncan (válaszként erre: 5235. - 95897bc429)
2008. márc. 17. 15:20
:DDD ne foglalkozz vele, a lényeg, hogy jól vagytok és kész:)
5235. 95897bc429 (válaszként erre: 5234. - Duncan)
2008. márc. 17. 15:18

Köszi szépen!

Én is megnyugodtam. Csak az a fránya mérleg ne billentett volna vissza a való világba. Két hét alatt 1 kg híztam. Remélem ez nem állandósul a hátralávő 6 hétben!

5234. Duncan (válaszként erre: 5233. - 95897bc429)
2008. márc. 17. 14:25
Na véggre jóóó hír:) akkor csak a hülye idő zavart be téged:) csak így tovább:)
2008. márc. 17. 14:24

Sziasztok Kismamik!

Most jöttem a védőnőtől! A vérnyomásom 120/70 és nincs fehérje a vizeletemben valamint nem vizesedek!

Ennek nagyon örülök, mert reszketve mentem ma hozzá!

5232. Duncan
2008. márc. 17. 11:28
Hahó csajok:) mindenki jól van?
5231. Lucus (válaszként erre: 5230. - 95897bc429)
2008. márc. 16. 20:46

Lehet, hogy folyamatosan nődögéltek, és ezért nem érzem nagyon a változást.

Én is eldőlök lassan! Szép, jó éjszakát Nektek!

2008. márc. 16. 20:30

Na azt hiszem elteszem magam holnapra, mert a kisasszony is erőteljesen püföl odabent, hogy kényelmetlen az ülés számára!

Jó éjszakát!

2008. márc. 16. 20:27

Biztos hogy nem befolyásolja. De megnyugtatlak a feltett képeid alapján, én mint külső szemlélő mondom, nőttek a melleid, és nem is kicsit. De lehet hogy a kosár méreteden ezt nem veszed észre. De ha a felszedett kg-at nézed, akkor fölösleg nem is rakódot le rád!

Én is azokat a melltartókat hordom még mint a terhesség elején, de azért látszik rajtuk, hogy most ekeztek gömbölyödni, és amikor oldalamon fekszem érzem is hogy nőttek.

5228. Lucus
2008. márc. 16. 20:21
Most, hogy így belecsaptunk az intim témákba, ...hát az én cicim bizon ynem nagyon nőtt a terhesség alatt. Ugyan azokat a melltartókat hordom, mint előtte. Remélem, hogy ez nem befolyásolja, azt hogy lesz-e tejem:-(
5227. 95897bc429 (válaszként erre: 5226. - Lucus)
2008. márc. 16. 20:15
Én is így vagyok vele, a pocak mindig útban van. Apa felajánlotta hogy segít ebben, és több mint való ezt igénybe is fogom venni, mert bevallom egyedül már nem megy.
5226. Lucus
2008. márc. 16. 20:12

Juj, ezt még hallani is szörnyű, az ember lánya azt gondolná, hogy így a 21. század elején már a borotva is egyszer használatos, mint az injekciós tűk.

Szerencsére én állandóan borotválom magam, így esélytelen, hogy bárki, bármilyen használt borotvával hozzámérjen:-)))

...de azért jó hogy írtad, mert így tuti nem felejtkezem el róla, bármilyen nehéz már ezzel foglalatoskodni a pocak miatt. Már nem látok magamból semmit:-)

5225. 95897bc429 (válaszként erre: 5224. - Lucus)
2008. márc. 16. 20:06

Szívesen máskor is!

Még egy jó tanács. Senki nem írta le és nem is mondta, de ajánlatos beteni a kórházi - szülési csomagba - betenni egy eldobható borotvát. Hiszen a kórházban nem fog minden kismama egy új borotvát kapni a szokásos tórtúrához. Tőlem is kérdezték még anno, hogy hoztam magammal. Hát én nem vitem mert senki sem mondta.

De ez elkerülhető, ha te otthon megoldod magadnak (vagy a párod segít), ha van még rá időd a fájások elején. ez a leg biztosabb megoldás!

5224. Lucus (válaszként erre: 5219. - 95897bc429)
2008. márc. 16. 20:00

Igen, ezt a rugdosódós érzést én is ismerem, néha már-már felszisszenek, amikor hirtelen kinyújtja a kis lábát.

A köldökzsinór kérdésben igazad lehet. Igazából erről még nem beszéltem a dokimmal, de jó is hogy felmerült, mert így jövő héten megkérdezem. Köszi:-)

5223. Afrodita (válaszként erre: 5214. - Angyalok szárnyán)
2008. márc. 16. 19:22

Szia!:-)

Gratulálok a gyönyörű babához, jó egészséget kívánok az egész családnak!:-) Ha lesz majd pici időd várunk

élménybeszámolóra!:-)

5222. grenadin (válaszként erre: 5214. - Angyalok szárnyán)
2008. márc. 16. 19:12

Szia Bence!

Gratulálunk az érkezéshez! Szólj anyának, hogy várjuk vissza a fórumra!

Puszi

5221. erithrea
2008. márc. 16. 18:51

Úgy látom,h mindenki pihizik,elteszem magam én is.

Szép álmokat!

5220. erithrea (válaszként erre: 5214. - Angyalok szárnyán)
2008. márc. 16. 18:36

Nagy-nagy gratula Bencéhez,remélem,h te is jól vagy már..:))

Kíváncsian várjuk az élményeidet!

5219. 95897bc429 (válaszként erre: 5218. - Lucus)
2008. márc. 16. 17:58

Szia Lucus!

Mi még nem voltunk szülőszoba látogatáson. Majd mikor elsőnek találkozunk a szülésznőnkel.

De azt tudom, hogy ha valaki köldökzsinorvért akar levetetni, akkor apa nem vághatja el a köldökzsinort. Ezt egyik ismerősünk mesélte, aki nemrég szült. De lehet hogy más kórházakban más a szokás!

Amúgy jól vagyunk, a náthám már teljesen elmúlt. Meli baba rendületlenül bokszol. De olyan fura, már nem úgy mint regebben. Most olyan erőseket, vadakat,de rövidebb ideig végzi ezt a tevékenységet. A pocakom ilyenkor az egyik oldalról a másikra ugrik, olyan erő van a kisasszonyban.

5218. Lucus
2008. márc. 16. 17:46

Sziasztok,

Ma beszereztünk egy csomó dolgot: bodykat, rugdalózókat, kiválasztottuk a szőnyeget a babaszobába és elhoztuk a papasan fotelt, amiben az éjszakai szoptatásokat tervezem véghezvinni. plusz van itthon két hintaszékünk és az egyiket felköltöztetjük Fannihoz, hogy legyen miben ringatni:-)

Tegnap befejeztem a függönyt is, már csak Férjecskének kell felszerelnie a karnist, plusz összerakni a babaágyat. Olyan jó érzés, naponta ötvenszer bemegyek a babaszobába ábrándozni:-)))

Múlt héten voltam a kórházban is szülőszoba látogatáson. Szuper helyesek voltak a szülésznők és nagyon barátságos volt az egész. Férjecske végig ott lehet, vajúdhat velem és ha akar a szülésen is segíthet. De ha nem bírja, akkor a szülőrészt csak egy függöny választja el a vajúdótól, így kint is várhat és két lépéssel ott teremhet, ha már a köldökzsinórelvágós rézsnél tartunk:-). A vajúdóban van labda, ágy, zuhanyzó. Nem túl nagy, de barátságos. Mindenkinél próbálkoznak gátvédelemmel, kenegetik a kismamikat gátolajjal és csak akkor vág a doki, ha egyébként anélkül nayobb lenne a sérülés.

A babának nem kell semmit vinni, csak a hazavivős cuccocskát.

Nagyon megnyugodtam, hogy láttam, milyen körülmények között fog Fanni világra jönni:-)))

Hogy vagytok Lányok?

5217. Lucus
2008. márc. 16. 17:28

Én is csatlakozom a gratulálókhoz! Nagyon helyes az első fórumbabánk:-)

Majd írj, ha lesz egy szusszanatnyi időd! Kíváncsiak vagyunk, hogy milyen volt a szülés, milyenek az első tapasztalatok:-)

Puszi

5216. 95897bc429 (válaszként erre: 5214. - Angyalok szárnyán)
2008. márc. 16. 09:10

Gratulálok a pici Bencéhez! Sok boldogságot és egészséget kívánok nektek.

És ahogy kaptuk az infót nem is lett picurka ahhoz, hogy jóval hamarabb érkezett meg.

És tüneményesen szép a kisfiad!!!

5215. Duncan (válaszként erre: 5214. - Angyalok szárnyán)
2008. márc. 16. 07:43
Szia!!! Nagyon édes a kisfiad, már gondoltunk Rátok sokat, nagyon örülök, hogy jól vagytok, aztán jelentkezzél ám:))
2008. márc. 15. 22:31

Sziasztok Csajok!

Képzeljétek,megérkeztem.

Szüleim nagyon örülnek.

Remélem,mindenki jól van:)

Puszi!Bence:)))

5213. Duncan
2008. márc. 15. 16:38
Én is most végeztem a mosással, takarítással, bár nem kelhetnék fel, de ma kifejezetten jól esett végre mozogni, lehet, hogy ennek megiszom este a levét mert túlzásokba estem, csillárt pucoltam, függönyt szedtem le, vasaltam ki, anyum pedig megpucolta az összes ablakot nekem:)) Hihetetlen mennyire jó idő van:))) imádom, hogy egész nap nyitva lehet a teraszajtó és tűz be a napocska a nappaliba:) persze, hogy kedvem volt takarítani meg minden:) mostmár minden készen van, csilli-villi, jöhet a baba:DDD
5212. Duncan (válaszként erre: 5210. - Erithrea)
2008. márc. 15. 16:34
Szia:)) Igen tudom, nekem is mondta a dokim, hogy mostmár nem sok időnk van:) 27-éig bírjam még ki egyben aztán úgyis megyek hozzá:)))) nem vagyok türelmetlen, majd a kis drágám eldönti mikor akar jönni, én még bírom, akár 40-ik hétig is:)))) Bár ebből szerintem sok nem valósul meg:D

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook