2008 áprilisi babákat várók (beszélgetés)
Sziasztok!
Csak bekukk.A szülés nagyon gyorsan zajlott,apa alig ért be:)
Bence fél óra alatt meglett.Besétáltam a szülőszobára úgy,hogy nem vettem észre,hogy valójában vajúdnék.Doki megvizsgált és közölte,mindjárt baba van.Apa rohant.Se beöntés,se borotva(mert már leszedve mentem és a wc-t elintézve,lezuhizva).Infúzió és nyomás.4-ből meglett a kis gyönyörűség.
Nagyon dicsértek a szülésznő is és a dokim is.
Mikor ideadták Bencét már az sem érdekelt,hogy még mi jön.Elröpült az idő és nem érdekelt már semmi,határtalan boldogságot éreztem és érzek azóta is a nap minden percében.
Milla pusza,majd még jövök:)
Vigyázzatok magatokra!!!
Sziasztok Csajok!:-)
Hogy vagytok? Van itt valaki?:-)
Sziasztok!Remélem mindenki jól van,és kellemesen telt a hétvégétek:)
Mi jól vagyunk,sokat mocizik a kis drágám,nem nagyon birok aludni éjjel,na meg holnap megyek a védőnőhöz,remélem ok lesz minden.
Ja,és nevet még mindig nem találtunk,vagyis olyat ami mind a kettönknek tetszik:)mi lesz ha nem találunk?:(
Vigyázzatok magatokra,pussz:Hana
Köszi szépen!
Én is megnyugodtam. Csak az a fránya mérleg ne billentett volna vissza a való világba. Két hét alatt 1 kg híztam. Remélem ez nem állandósul a hátralávő 6 hétben!
Sziasztok Kismamik!
Most jöttem a védőnőtől! A vérnyomásom 120/70 és nincs fehérje a vizeletemben valamint nem vizesedek!
Ennek nagyon örülök, mert reszketve mentem ma hozzá!
Lehet, hogy folyamatosan nődögéltek, és ezért nem érzem nagyon a változást.
Én is eldőlök lassan! Szép, jó éjszakát Nektek!
Na azt hiszem elteszem magam holnapra, mert a kisasszony is erőteljesen püföl odabent, hogy kényelmetlen az ülés számára!
Jó éjszakát!
Biztos hogy nem befolyásolja. De megnyugtatlak a feltett képeid alapján, én mint külső szemlélő mondom, nőttek a melleid, és nem is kicsit. De lehet hogy a kosár méreteden ezt nem veszed észre. De ha a felszedett kg-at nézed, akkor fölösleg nem is rakódot le rád!
Én is azokat a melltartókat hordom még mint a terhesség elején, de azért látszik rajtuk, hogy most ekeztek gömbölyödni, és amikor oldalamon fekszem érzem is hogy nőttek.
Juj, ezt még hallani is szörnyű, az ember lánya azt gondolná, hogy így a 21. század elején már a borotva is egyszer használatos, mint az injekciós tűk.
Szerencsére én állandóan borotválom magam, így esélytelen, hogy bárki, bármilyen használt borotvával hozzámérjen:-)))
...de azért jó hogy írtad, mert így tuti nem felejtkezem el róla, bármilyen nehéz már ezzel foglalatoskodni a pocak miatt. Már nem látok magamból semmit:-)
Szívesen máskor is!
Még egy jó tanács. Senki nem írta le és nem is mondta, de ajánlatos beteni a kórházi - szülési csomagba - betenni egy eldobható borotvát. Hiszen a kórházban nem fog minden kismama egy új borotvát kapni a szokásos tórtúrához. Tőlem is kérdezték még anno, hogy hoztam magammal. Hát én nem vitem mert senki sem mondta.
De ez elkerülhető, ha te otthon megoldod magadnak (vagy a párod segít), ha van még rá időd a fájások elején. ez a leg biztosabb megoldás!
Igen, ezt a rugdosódós érzést én is ismerem, néha már-már felszisszenek, amikor hirtelen kinyújtja a kis lábát.
A köldökzsinór kérdésben igazad lehet. Igazából erről még nem beszéltem a dokimmal, de jó is hogy felmerült, mert így jövő héten megkérdezem. Köszi:-)
Szia!:-)
Gratulálok a gyönyörű babához, jó egészséget kívánok az egész családnak!:-) Ha lesz majd pici időd várunk
élménybeszámolóra!:-)
Szia Bence!
Gratulálunk az érkezéshez! Szólj anyának, hogy várjuk vissza a fórumra!
Puszi
Úgy látom,h mindenki pihizik,elteszem magam én is.
Szép álmokat!
Nagy-nagy gratula Bencéhez,remélem,h te is jól vagy már..:))
Kíváncsian várjuk az élményeidet!
Szia Lucus!
Mi még nem voltunk szülőszoba látogatáson. Majd mikor elsőnek találkozunk a szülésznőnkel.
De azt tudom, hogy ha valaki köldökzsinorvért akar levetetni, akkor apa nem vághatja el a köldökzsinort. Ezt egyik ismerősünk mesélte, aki nemrég szült. De lehet hogy más kórházakban más a szokás!
Amúgy jól vagyunk, a náthám már teljesen elmúlt. Meli baba rendületlenül bokszol. De olyan fura, már nem úgy mint regebben. Most olyan erőseket, vadakat,de rövidebb ideig végzi ezt a tevékenységet. A pocakom ilyenkor az egyik oldalról a másikra ugrik, olyan erő van a kisasszonyban.
Sziasztok,
Ma beszereztünk egy csomó dolgot: bodykat, rugdalózókat, kiválasztottuk a szőnyeget a babaszobába és elhoztuk a papasan fotelt, amiben az éjszakai szoptatásokat tervezem véghezvinni. plusz van itthon két hintaszékünk és az egyiket felköltöztetjük Fannihoz, hogy legyen miben ringatni:-)
Tegnap befejeztem a függönyt is, már csak Férjecskének kell felszerelnie a karnist, plusz összerakni a babaágyat. Olyan jó érzés, naponta ötvenszer bemegyek a babaszobába ábrándozni:-)))
Múlt héten voltam a kórházban is szülőszoba látogatáson. Szuper helyesek voltak a szülésznők és nagyon barátságos volt az egész. Férjecske végig ott lehet, vajúdhat velem és ha akar a szülésen is segíthet. De ha nem bírja, akkor a szülőrészt csak egy függöny választja el a vajúdótól, így kint is várhat és két lépéssel ott teremhet, ha már a köldökzsinórelvágós rézsnél tartunk:-). A vajúdóban van labda, ágy, zuhanyzó. Nem túl nagy, de barátságos. Mindenkinél próbálkoznak gátvédelemmel, kenegetik a kismamikat gátolajjal és csak akkor vág a doki, ha egyébként anélkül nayobb lenne a sérülés.
A babának nem kell semmit vinni, csak a hazavivős cuccocskát.
Nagyon megnyugodtam, hogy láttam, milyen körülmények között fog Fanni világra jönni:-)))
Hogy vagytok Lányok?
Én is csatlakozom a gratulálókhoz! Nagyon helyes az első fórumbabánk:-)
Majd írj, ha lesz egy szusszanatnyi időd! Kíváncsiak vagyunk, hogy milyen volt a szülés, milyenek az első tapasztalatok:-)
Puszi
Gratulálok a pici Bencéhez! Sok boldogságot és egészséget kívánok nektek.
És ahogy kaptuk az infót nem is lett picurka ahhoz, hogy jóval hamarabb érkezett meg.
És tüneményesen szép a kisfiad!!!
Sziasztok Csajok!
Képzeljétek,megérkeztem.
Szüleim nagyon örülnek.
Remélem,mindenki jól van:)
Puszi!Bence:)))