2008 áprilisi babákat várók (beszélgetés)
Sziasztok Kismamik!
Remélem mindenki jól van és a babák is mocorognak ezerrel!
Én ma már jól lefárasztottam magam, és még messze az este. Mondtam is tök jó hogy ünnep van,nekem akkor is kell főznöm mosnom és takarítanom. Hol itt az iagazság.
Már kezdem egy kicsit jobban érezni magam, a vérnyomásom is kezd helyreállni. Remélem ne is akar ismét 130 vagy aföl menni!
Csini a vonalzód,illik a babaszobához..:))
A rostos lét én vizzel szoktam felhígítani,s a jobbakban kevesebb cukor van,nyugodtan lehet inni.
Szörnyű ez az időjárás,most keltem fel nemrég,de a bokáim egyből visszadagadtak..
Nagyon jó természetes módszer, ha joghurtba zab-vagy búzakorpát teszel, kicsit állni hagyod és utána eszed meg. Nekem ez mindig! beválik, nemúgy mint a vízben állott aszaltszilva. Az sem rossz, de a korpás történet sokkal jobb. Másnap tuti a siker:-)
Remélem segítettem.
Biztosan nagyot nőtt Regike, és már nem úgy fér el, ahogy szeretne, és ezt a tudtodra is adja :-) Reggel
az volt az első gondolatom, amikor felébredtem, hogy Te már mától egy hónapra már biztosan babázni fogsz! :-)
Mi is jól vagyunk, egyre többet rugdosódik a Pici, és az utóbbi pár napban sokat nőtt a hasam :-)
De asszem ez a vastabletta is megfogja a hasam, már 2 napja semmi...
Sziasztok!:-)
Mindenki jól van? Remélem! :-) Az én hasam nagyot nőtt az utóbbi pár napban, valamiért nagyon megindult. Érzem, hogy szűkebb a hálóingem és a felsőjeim :-)
Hana, igen az az utca az, amelyik Maroslelén át Vásárhelyre vezet át :-) Örülök, hogy minden rendben
van Veled és a Babáddal!! Szépen növögettek ahogy telnek a hetek, majd meglátod milyen gyönyörű egészséges Kislányod lesz :-)
Elmegyek és vasalok, mert beszáradtak a babaruhák, mostmár az összes /hála istennek van elég sok mindenből/, szóval muszály nekilátnom vasalni, mert különben a fejemre nő.:-) És még a mi ruháink is ott vannak, azt is vasalni kell. Pedig a legjobban vasalni nem szeretek, inkább megfőzök egy 3 fogásos ebédet :-)
Legyen szép napoto
k, ez az ünnep arra jó, hogy legalább együtt a család, lehet kicsit pihenni, tervezgetni :-) Nálunk Apa már 2 napja festi a házat kívülről
Azt mondja, mire jön a baba, addigra be szeretné fejezni, mert velünk szeretne lenni :-)
Puszilok mindenkit, vigyázzatok magatokra és a babákra!:-)
szia Hana:) örülök, hogy minden rendben van:))) szépen haladunk előre:)
köszönöm a köszötéseket:)))
Sziasztok!:)Voltunk tegnap uh-n!Annyira édes,és még mindig kislány,annyira kis aranyos,olyan jó volt látni,egész nap eltudnám nézni:))
Egyébként aztmondta a dokim hogy minden rendben,/remélem igy is marad/,és már 1250 gr sak vagyunk már!!:))
Tegnap de 10-re kellett menni,de pont mikor odaértünk akkor elhivták a dokit egy szüléshez,majd egykor uh-zott meg,ugyanis a sima szülés átment császárba,de minden rendben ment.
Tegnap kész voltam a sok várakozástól.
Afrodita!Gondoltam rád,ott menzünk a lidinél makón,és melyik utca az,a vásárhelyi?
Duncan!Utólag is boldog név és szülinapot!!!!!!!:)
Nekem a névnapom juniusban,a szülim meg októberben van:)
Remélem kismamik minden ok mindenkivel!!!
Nagyon telnek a hetek!!!:)
Pussz:Hana
Az bőven elég!
Amúgy is rá fogsz jönni, hogy milyen időközönként kell majd mosnod, meg vasalnod!
Én is olyan vagyok mint egy kicsavart rongy. Déelőtt fürdőt és konyhát takarítottam,meg főztem. a nap többi részét, meg az ágyon fekve pihizésel, de a fejem így is le akar esni a helyéről!
Én épp függönyt varrtam Fanni szobájába:-) Kicsit csiga a tempóm, mert egész du ezen melózgattam mégis csak a negyedénél járok.
Banya! Köszi szépen a segítséget!:-)
Ha úgy 10-10 kombival és rugival felszerelkezünk, az jónak tűnik?
Amúgy ki hogy van?... ma olyan gyengének érzem magam, mint a harmat.
Én harisnyát nem is vettem, csak kis zoknit abból 5 db-ot. De én kinább a tutyikat jobban előnybe részesítem. Zokini meg csak akkor kell igazán a lábára, ha nincs lábfeje a ruginak.
A rugikból számot nem tudok mondani mert nekem a lányomról is maradtak még. De most inkább pamut hosszúujjút vettünk még, és a többsége pedig ujjatlan. Így is tavasz lesz mikor megszületnek. Ha hűvösebb van akkor az ujjatlan rugi alá egy hosszú ujjú kombidreszt adsz, és ha még mindig nem elég akkor egy kis kardigán még mindig elfér a babán. Amúgy is a réteges öltözködés a lényeg.
Meg arra figyelj, hogy május vége június eleje már jönnek a melegek, addigra meg majd napozók kellenek. Ebből mi a lányommal többet használtunk, mert könnyen odaizzadt ahogy feküdt, és én sem szeretem az izzadt ruhát.
Szia Lucus!
Én 56-os hosszú ujjú kombidresszből vettem 6 db-ot és a rövidujjúból 7 db-ot.
Aztán a 62-ből a hosszúujjúból 3-mat, míg a rövidujjúból 14-t és ujjatlanból 3-at.
Azért vettem a 62 rövidujjúból többet, mert azt tovább hordja és még nyáron napozónak is fel lehet majd adni a babára.
Ajjánlani tudom a Tescoban kapható csomagokat, mert a 3 db-os hosszúujjú 1000 ft, míg a 7 db-os rövidujjú 1700 ft-ba kerül. Az ujjatlan 3 db-os 800 ft-ba kerül. Tiszta pamut, és a célt teljesen kiszolgálják.
A bababoltokban nálunk 1200-1300 ft-ba kerül egy szem bady, és semmivel sem különb a tescosnál!
Sziasztok!
A tapasztalt anyukáktól kérdezem, hogy hány
- rövid és hosszú ujjú bodyval
- rövid és hosszú ujjú rugdalózóval érdemes készülni az első három hónapra?
Kisharisnyából, zokniból mennyi kell?
Kicsit tanácstalan vagyok, mert túlvásárolni nem szeretném magam, viszont nem is akarok három nap alatt kifutni a készletekből.
Sziasztok!
Rég írtam,bár olvasgatlak titeket.
Szerdán a doki mindent rendbe talált kb.2600 gramm Dorci,a fejecskéje kicsit nagyobb.A külső méhszájam ujjbegynyire nyitva.
Hetente járok NST-re mostantól.
A védőnő hétfőn jön házhoz mindent megbeszélni és utána össze is pakolom a táskám.