Főoldal » Fórumok » Babák & Mamák fórumok » 2008 áprilisi babákat várók fórum

2008 áprilisi babákat várók (beszélgetés)

2008. márc. 15. 13:50

Sziasztok Kismamik!

Remélem mindenki jól van és a babák is mocorognak ezerrel!

Én ma már jól lefárasztottam magam, és még messze az este. Mondtam is tök jó hogy ünnep van,nekem akkor is kell főznöm mosnom és takarítanom. Hol itt az iagazság.

Már kezdem egy kicsit jobban érezni magam, a vérnyomásom is kezd helyreállni. Remélem ne is akar ismét 130 vagy aföl menni!

5210. erithrea (válaszként erre: 5197. - Duncan)
2008. márc. 15. 13:03
Üdv a csapatban!A megváltozott magzatmozgás a terhesség végének közeledtét jelzi,most magyarázta el a dokim..:))
5209. erithrea (válaszként erre: 5206. - Duncan)
2008. márc. 15. 13:00

Csini a vonalzód,illik a babaszobához..:))

A rostos lét én vizzel szoktam felhígítani,s a jobbakban kevesebb cukor van,nyugodtan lehet inni.

Szörnyű ez az időjárás,most keltem fel nemrég,de a bokáim egyből visszadagadtak..

5208. Lucus
2008. márc. 15. 11:03
Képzeljétek ma kezdtük a 37. hetet:-) Már csak 4 hét! Úgy rohan az idő!
5207. Lucus (válaszként erre: 5198. - Afrodita)
2008. márc. 15. 11:02

Nagyon jó természetes módszer, ha joghurtba zab-vagy búzakorpát teszel, kicsit állni hagyod és utána eszed meg. Nekem ez mindig! beválik, nemúgy mint a vízben állott aszaltszilva. Az sem rossz, de a korpás történet sokkal jobb. Másnap tuti a siker:-)

Remélem segítettem.

5206. Duncan (válaszként erre: 5204. - Afrodita)
2008. márc. 15. 10:23
van light rostos lé is amúgy ami nem nagyon tartalmaz cukit:) amúgy sem egy literrel kell meginni egyszerre:D
5205. Duncan (válaszként erre: 5204. - Afrodita)
2008. márc. 15. 10:23
szilvával óvatosan mert azt mondják ha sokat fogyasztunk belőle akkor durva hasmenés lehet az pedig beindíthatja a szülést, úgyhogy azért figyelj oda, hogy ne készítsd ki a gyomrodat:)
5204. Afrodita (válaszként erre: 5203. - Duncan)
2008. márc. 15. 10:22
Rostos leveket nemigen iszom,mert tele vannak cukorral, és az meg állatira hízlal. Viszont van itthon aszalt szilva, majd megint elkezdem enni, aztán meg iszok rá tejet :-)
5203. Duncan (válaszként erre: 5202. - Afrodita)
2008. márc. 15. 10:19
ne fogod nyugi:) ha más nincs akkor aktívia és nekem régebben még a rostos őszilé is nagyon bevált ezeket tudom neked ajánlani:) valamelyik csak bejön, aztán megszokja a szervezeted és nem lesz semmi gond:)
5202. Afrodita (válaszként erre: 5201. - Duncan)
2008. márc. 15. 10:17
Na, akkor az Aktíviát még megpróbálom. Lehet,hogy akkor kell pár nap, hogy átálljon a szervezet a gyógyszerre?! Na, mindegy, de a 6 napot nem szeretném kivárni :-)
5201. Duncan (válaszként erre: 5200. - Afrodita)
2008. márc. 15. 10:15
vegyél aktíviát akkor , szerintem az segíthet:) egy próbát megér:) amúgy kell pár nap, hogy hozzászokjon a gyogyihoz a pocid:) nekem is kellett pár nap, de azóta minden oké:)
5200. Afrodita (válaszként erre: 5199. - Duncan)
2008. márc. 15. 10:13
Fúú, a kefírt nem szeretem, joghurtot szoktam enni, az nem jó?
5199. Duncan (válaszként erre: 5198. - Afrodita)
2008. márc. 15. 10:12
húú az nem jó, szereted a kefírt? mert ha igen akkor ehetnél egyet az biztosan segít:)
5198. Afrodita (válaszként erre: 5197. - Duncan)
2008. márc. 15. 10:10

Biztosan nagyot nőtt Regike, és már nem úgy fér el, ahogy szeretne, és ezt a tudtodra is adja :-) Reggel

az volt az első gondolatom, amikor felébredtem, hogy Te már mától egy hónapra már biztosan babázni fogsz! :-)

Mi is jól vagyunk, egyre többet rugdosódik a Pici, és az utóbbi pár napban sokat nőtt a hasam :-)

De asszem ez a vastabletta is megfogja a hasam, már 2 napja semmi...

5197. Duncan (válaszként erre: 5196. - Afrodita)
2008. márc. 15. 10:07
szia:))) igen jól vagyunk köszönjük:) tegnap sokat kínlódtam mert Regike délután háromtól szinte meg sem állt éjjel 11-ig, akkorákat rúgott belém már a végén, hogy szinte izomlázszerű fájdalmaim voltak, se ülni se állni, sehogy nem volt jó:) de aztán elaludt végre, még most is érzem,hogy minden alkatrészemet szétrúgott belül:) gondolom nő, kisebb a hely is meg erősödik:) Ti jól vagytok?
5196. Afrodita (válaszként erre: 5193. - Duncan)
2008. márc. 15. 10:05
Szia Barátném! Jól vagytok? :-)
5195. Duncan (válaszként erre: 5194. - Afrodita)
2008. márc. 15. 10:05
puszi:)
5194. Afrodita
2008. márc. 15. 10:04

Sziasztok!:-)

Mindenki jól van? Remélem! :-) Az én hasam nagyot nőtt az utóbbi pár napban, valamiért nagyon megindult. Érzem, hogy szűkebb a hálóingem és a felsőjeim :-)

Hana, igen az az utca az, amelyik Maroslelén át Vásárhelyre vezet át :-) Örülök, hogy minden rendben

van Veled és a Babáddal!! Szépen növögettek ahogy telnek a hetek, majd meglátod milyen gyönyörű egészséges Kislányod lesz :-)

Elmegyek és vasalok, mert beszáradtak a babaruhák, mostmár az összes /hála istennek van elég sok mindenből/, szóval muszály nekilátnom vasalni, mert különben a fejemre nő.:-) És még a mi ruháink is ott vannak, azt is vasalni kell. Pedig a legjobban vasalni nem szeretek, inkább megfőzök egy 3 fogásos ebédet :-)

Legyen szép napoto

k, ez az ünnep arra jó, hogy legalább együtt a család, lehet kicsit pihenni, tervezgetni :-) Nálunk Apa már 2 napja festi a házat kívülről

Azt mondja, mire jön a baba, addigra be szeretné fejezni, mert velünk szeretne lenni :-)

Puszilok mindenkit, vigyázzatok magatokra és a babákra!:-)

5193. Duncan (válaszként erre: 5192. - Hana)
2008. márc. 15. 10:03

szia Hana:) örülök, hogy minden rendben van:))) szépen haladunk előre:)

köszönöm a köszötéseket:)))

5192. hana
2008. márc. 15. 08:18

Sziasztok!:)Voltunk tegnap uh-n!Annyira édes,és még mindig kislány,annyira kis aranyos,olyan jó volt látni,egész nap eltudnám nézni:))

Egyébként aztmondta a dokim hogy minden rendben,/remélem igy is marad/,és már 1250 gr sak vagyunk már!!:))

Tegnap de 10-re kellett menni,de pont mikor odaértünk akkor elhivták a dokit egy szüléshez,majd egykor uh-zott meg,ugyanis a sima szülés átment császárba,de minden rendben ment.

Tegnap kész voltam a sok várakozástól.

Afrodita!Gondoltam rád,ott menzünk a lidinél makón,és melyik utca az,a vásárhelyi?

Duncan!Utólag is boldog név és szülinapot!!!!!!!:)

Nekem a névnapom juniusban,a szülim meg októberben van:)

Remélem kismamik minden ok mindenkivel!!!

Nagyon telnek a hetek!!!:)

Pussz:Hana

5191. Lucus (válaszként erre: 5190. - 95897bc429)
2008. márc. 14. 17:50
Biztosan megint valami front van a dologban. Én ma még tezsek veszek kicsit, vacsizok, de utána dőlés az ágyba. Férjecske úgyis valami céges buliban zenél a zenekarával.
5190. 95897bc429 (válaszként erre: 5189. - Lucus)
2008. márc. 14. 17:39

Az bőven elég!

Amúgy is rá fogsz jönni, hogy milyen időközönként kell majd mosnod, meg vasalnod!

Én is olyan vagyok mint egy kicsavart rongy. Déelőtt fürdőt és konyhát takarítottam,meg főztem. a nap többi részét, meg az ágyon fekve pihizésel, de a fejem így is le akar esni a helyéről!

5189. Lucus
2008. márc. 14. 16:38

Én épp függönyt varrtam Fanni szobájába:-) Kicsit csiga a tempóm, mert egész du ezen melózgattam mégis csak a negyedénél járok.

Banya! Köszi szépen a segítséget!:-)

Ha úgy 10-10 kombival és rugival felszerelkezünk, az jónak tűnik?

Amúgy ki hogy van?... ma olyan gyengének érzem magam, mint a harmat.

5188. Duncan
2008. márc. 14. 16:06
mindenki pihizik?:)))))
5187. Duncan (válaszként erre: 5182. - Manóka80)
2008. márc. 14. 16:06
szia:) régen láttalak, de látom minden oké:)
2008. márc. 14. 14:16

Én harisnyát nem is vettem, csak kis zoknit abból 5 db-ot. De én kinább a tutyikat jobban előnybe részesítem. Zokini meg csak akkor kell igazán a lábára, ha nincs lábfeje a ruginak.

A rugikból számot nem tudok mondani mert nekem a lányomról is maradtak még. De most inkább pamut hosszúujjút vettünk még, és a többsége pedig ujjatlan. Így is tavasz lesz mikor megszületnek. Ha hűvösebb van akkor az ujjatlan rugi alá egy hosszú ujjú kombidreszt adsz, és ha még mindig nem elég akkor egy kis kardigán még mindig elfér a babán. Amúgy is a réteges öltözködés a lényeg.

Meg arra figyelj, hogy május vége június eleje már jönnek a melegek, addigra meg majd napozók kellenek. Ebből mi a lányommal többet használtunk, mert könnyen odaizzadt ahogy feküdt, és én sem szeretem az izzadt ruhát.

2008. márc. 14. 14:10
Já és ha a kombidressz egy kicsit nagyobb mint ami kellene, pl a kezdetén már ráadod a 62-t sem baj, mert a rugi alatt úgy sme látszik, hogy nagy.
5184. 95897bc429 (válaszként erre: 5183. - Lucus)
2008. márc. 14. 14:09

Szia Lucus!

Én 56-os hosszú ujjú kombidresszből vettem 6 db-ot és a rövidujjúból 7 db-ot.

Aztán a 62-ből a hosszúujjúból 3-mat, míg a rövidujjúból 14-t és ujjatlanból 3-at.

Azért vettem a 62 rövidujjúból többet, mert azt tovább hordja és még nyáron napozónak is fel lehet majd adni a babára.

Ajjánlani tudom a Tescoban kapható csomagokat, mert a 3 db-os hosszúujjú 1000 ft, míg a 7 db-os rövidujjú 1700 ft-ba kerül. Az ujjatlan 3 db-os 800 ft-ba kerül. Tiszta pamut, és a célt teljesen kiszolgálják.

A bababoltokban nálunk 1200-1300 ft-ba kerül egy szem bady, és semmivel sem különb a tescosnál!

5183. Lucus
2008. márc. 14. 13:49

Sziasztok!

A tapasztalt anyukáktól kérdezem, hogy hány

- rövid és hosszú ujjú bodyval

- rövid és hosszú ujjú rugdalózóval érdemes készülni az első három hónapra?

Kisharisnyából, zokniból mennyi kell?

Kicsit tanácstalan vagyok, mert túlvásárolni nem szeretném magam, viszont nem is akarok három nap alatt kifutni a készletekből.

5182. Manóka80
2008. márc. 14. 11:52

Sziasztok!

Rég írtam,bár olvasgatlak titeket.

Szerdán a doki mindent rendbe talált kb.2600 gramm Dorci,a fejecskéje kicsit nagyobb.A külső méhszájam ujjbegynyire nyitva.

Hetente járok NST-re mostantól.

A védőnő hétfőn jön házhoz mindent megbeszélni és utána össze is pakolom a táskám.

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook