2008 áprilisi babákat várók (beszélgetés)
Sziasztok!
Csak most talaltam ra erre az oldalra, mi is aprilisra varjuk a babat, van meg rajtam kivul valaki, aki az I. szamu noi klinikan fog szulni????
mindenkinek sok erot es kitartast kivanok addig is!
Sziasztok Kismamik!
Mi ez a nagy csend itt napok óta? alig van forgalom. Na mindegy!
Most beszéltema leendő szülésznőnkkel. Aranyos volt,mert 2x hívtam és nem vette fel, és ő visszahívott, mondván pont szülésen volt!
Megbeszéltük, hogy jövő hét szombaton a párommal együtt bemegyünk a kórházba és ott mindent megbeszélünk. Már nagyon várom, hogy milyen is valójában a szülésznő, mert már telefonon többször is beszéltünk, hiszen nála kell időpontot kérni a dokimhoz!
SZIASZTOK!
MA MEGINT VOLTAM DOKINÁL ÉS NST-N!
MINDEN RENDBE VAN!
AZT MONDTA A DOKI,HOGY JÖVŐ KEDDEN MÉG CSAK MENJEK,ÉS A TÖBBIT MAJD MEGLÁTJUK AKKOR!
AZT MONDTA LEHET ELÖBBRE HOZZUK A DOLGOKAT!
MAJD KIDERÜL!:-)
REMÉLEM MINDENKI JOL VAN!:-)))
Lucus!
Megnéztem Fanni szobájáról készült képeket. Nagyon tetszik! Nem értem miért voltál kiakadva, hogy lassan halad a függönyvarrás, én egy ilyet kb. egy hétig varrtam volna. A virágok is sk ugye?
Én csak jövőhéten veszem meg az anyagokat a bölcsőhöz. Most találtam keresztszemes mintát amivel majd díszítem. Nem tom mi lesz, ha hamarabb akar őfelsége jönni(bár nem érzek semmi ilyesmit).
Most megyek leengedem a hűtőt...
Sziasztok!
Nekem is ezeket a homeopátiás bogyókat írta fel a szülésznő
+ a Cimicifuga CH30-at, amit csak akkor kell szedni, ha a valódi fájások elkezdődnek.
[link] - itt elég sokféle szer van felsorakoztatva
Szia!
Nekem a doki és a védőnő is a 36. héttől mondta az NST, tehát csak 2 hét múlva. És igen hetente kell meni, kivéve, ha a baba nem akar elég aktív lenni a vizsgálat alatt, akkor 1-2 nap múlva megismétlik!
Ha túlhordás van, akkor kell menni 2 naponta NST-re.
Nálam a túlhordás veszélye nem áll fent, mert a dokim már közölte, ha nem indul meg magától akkor április 27-én ő indítja meg. Na én most ezerrel beszélgetek a kisasszonnyal, hogy jobb lenne ha ő ügyeskedne előbb.
Szia Banya! Mikor lesz az első NST-d?
Nekem a jövő héten. Gondolom az utolsó három héten minden héten kell majd mennem.
Szia:)
Igen, jól vagyunk. És ti?
Szia!
Remélem jól vagytok?
Sziasztok:)
Lucus, nagyon szép lett a szoba.:) Ügyesek vagytok.:)
Szia!
Én is vadast csinálok holnap!
Szia!
Köszi jól vagyunk,és a vérnyomásom is jó!
Most jöttema dokitól. A baba feje 87 mm és a mellkasának átmérője 85 mm. a doki szerint tökéletes a mérete.
a szülésznő telefonszámát megadta, és mondta hogy többet nem kell mennem a védőnőhöz,mert a szülésznő is néz vizeletet és vérnyomást is az NST alkalmával!
Szia!
Már hiányoltalak!:-) minden oké?
Légyszi firkantsd már ide nekem röviden a fincsi vadasreceptedet, holnap meg szeretném csinálni:-)
Köszi!
Hahó bekukk kicsit:) remélem mindenki jól van:)
Banya vérnyomásod?
Erithrea nemsokára szülsz:) Te folytatod a sort szerintem:))))
Na csajok most sincs itt senki???
Akkor nézem tovább a korcsolyát,nagyon szeretem,most van a vb.:))
Az látszik is!Olyan jó hogy ilyen ügyi vagy:)Én nem tudnám igy saját kezüleg megcsinálni a dolgokat:)
Remélem azért pihizni is szoktál:))
Szia,én szoktam ám lenni,csak nemigazán szoktak olyankor ittlenni a kismamik:)
Remélem jól vagytok:)
Méhszáj előkészítésére:
Clophyllum D12 (C5)
Adagolás (egy kicsit bonyi:-):
36. héttől
- 2 napig 3x5 golyó
- utána 2 napig 2x5 golyó
- utána 5 napig 1x5 golyó
- 2 nap szünet
- utána 5 napig 1x5 golyó
- 2 nap szünet és ugyanígy tovább (5 nap golyó-2 nap szünet váltva) a szülésig.
Szülés alatti kivérzés és sebgyógyulás gyorsítására:
Arnica C30
Adagolás:
- vajúdás kezdetekor 1x5 golyó
- szülés után nem sokkal 1x5 golyó
- szülés után 1 hétig napi 1x5 golyó
Nálunk nem volt a gyógyszertárban csak az egyik, viszont 1 nap alatt bárhol be tudják rendelni a gyógyszertári nagykerekből.
Puszi
SZIASZTOK!
HÁT TÉNYLEG NAGYON SZÉP LETT A BABASZOBÁTOK!MOST MÁR CSAK FANNIKA HIÁNYZIK!:))
HÁT ENGEM ÉRDEKELNE EZ A BOGYÓ:)
MIND A KETTŐNEK ELKÜLDETED A NEVÉT!
ELŐRE IS KÖSZI!:)
REMÉLEM MINDENKI JÓL VAN KISMAMIK!:)))
Szia Lucus!
Nekem már küldheted is a bogyók nevét :-) Híve vagyok a homeopátiás szereknek. Köszi!
Erithrea!
Ha nyitott már a méhszájad is, meddig várnak a szülés megindulására? Elindítják, ha magától nem indul?
Én is összeraktam a kórházi pakkomat. Ki tudja, jobb ha össze van készítve.
Képzeljétek tegnap voltam a gyerekdoktor néninkkel megismerkedni. Elmondta, hogy Ő sok homeopátiást szerrel dolgozik, antibiotikumok helyett. Ennek nagyon örültem.
Felírta a kezdő csomagot Fanninak, plusz rögtön mondott is két homeopátiás bogyót nekem. Az egyiket 36- héttől kell szedni és a méhszáj könnyebb lazulását segít előkészíteni. A másik a szülés alatti és utáni vérzékenységet segít minimalizálni és segíti a sebgyógyulást. Ha valakit érdekel, elküldöm szívesen a bogyóknevét:-)
Köszi Hana!
Beletettük szívünket lelkünket. Mi festettünk mindent falat / bútort, én varrtam a függönyöket, lámpabúrát (tegnap lett kész) és varrok még díszpárnát / takarót stb.
Nagyon jó ez a készülődés:-)))
...csak ne árnyékolná be folyton valami sos a munkahelyről. Hiába vagyok otthon napi 2 órát tuti elmelózgatok.
Lucus
Sziasztok Csajok!:-)
Jól vagytok?
Lucus, tényleg nagyon szép lett a babaszobátok! Mostmár tényleg jöhet Fanni!:-)
Erithrea, nagyon szorítunk Nektek! Kívánunk könnyű szülést Neked!:-)
Hana, ritkán jössz, jól vagytok remélem?!:-)
Duncan? Barátném mi van veletek, ma nem is írtál ide! Remélem minden oké..?!:-)
Ma voltam /remélhetőleg a szülés előtti utolsó/bevásárló körutamon. Szerintem mindent vettem ami kell, lassan egybe is pakolom a kórházi pakkom. Sosem lehet tudni, bár még nagyon bent kéne maradnia a kislegénynek :-)