2008 áprilisi babákat várók (beszélgetés)
nincs otthon olyan tengervizes orrfújókád? azt lehet használni ha nem kapsz levegőt...
nagyon beteg vagy?:(
Mi jól vagyunk igen, jóslók vannak, stb. várom a csütörtököt:)
Nem álmodok,mert nem tudok az orrom miatt aludni..:((
Arra gondoltam,h amikor a szülésről álmodtam,eszembe se jutott,meg persze ébren sem,h ilyen állapotba kerülhetek.Én sem vagyok beteges típus.
Ti jól vagytok?
Köszike,ti is ott vagytok a toppon..:))
Bár,amikor orrot fújok/minden percben/,a kis fejétől begörcsöl a combtövem,annyira lent van már..
Nagyon remélem,h hallgat az anyukájára,s még pár napig kibírja odabent..:))
Nagyon makacs betegség ez az arcüreggyulladás,most vagyok a sűrűjében,nem kívánom senkinek.Nem tudom,h hogyan alkalmaznám most a légzéstehnikákat,mert az orrom nem működik..:((
Sziasztik kismamik!
Hálistennek eltelt a húsvét!
Tegnap nálam is megkezdődtek a pocakfájás, hüvelyi szurkálás és a belső comb fájdalom is.
Apuci meg is ilyedt (kicsit betoji a drága) és mondta, hogy addig várjak míg a szülésznővel megismerkedünk!
mondtam neki, ezek még csak a jelek, hogy a szervezetem készül a nagy napra.
Közben azon reménykedek, hogy ilyen fájások szúrkálások alatt elkezd nyílni a méhszáj, hogy a szülés ismét gyors legyen!
SZIASZTOK KISMAMIK!
REMÉLEM MINDENKINEK JÓL TELT A HÚSVÉT!
ÉS,HOGY MINDENKI JOL VAN!
MA DÉLUTÁN MEGINT MEGYEK DOKIHOZ,TALÁN MÁR TÖBBET TUDOK ÉS ESTE MEGIROM MIK A FEJLEMÉNYEK!HISZ MÁR CSAK PÁR NAPOM VAN,A KIIRT IDŐIG!
MÁR MINDENKI NAGYON VÁRJA A BABÓCÁNKAT!
MÉG A NŐVÉREM SEM SZÜLT MEG,PEDIG AZT HITTEM EGY KICSIT MÁR BABÁZHATOK MIRELÖTT ÉN SZÜLÖK!:-))
NA MAJD JÖVÖK,ADDIG IS LEGYETEK JÓK!
Sziasztok!
Mi szo-v a férjem családjánál voltunk röpke 170km-re innen. Elég fárasztó volt az utazás, hazafelé már úgy éreztem magam, mint amikor egyetemista koromban Angliába utaztunk busszal(24órás út volt). Hétfőn meg nem bírtam magammal és leengedtem/kitakarítottam a hűtőt, egy konyhaszekrényrészt és a mikrót.
Tegnap engem is csak a férjem locsolt meg, persze este zuhannyal, mikor már nem számítottam rá...
A mai nap a mosásé! :)
A combfájdalom, amit írtok mihez hasonlítható érzés?
Nálam voltak locsolók, de kizárólag csak a család. Plusz ma volt Nagyim szülinapja is, szóval volt pörgés:-).
Én napok óta nagyon fáradt vagyok, ...nyűgös. Ezt a fajta frontot nem nagyon bírom.
SZIASZTOK!
ÉN MEGUSZTAM A LOCSOLÓKAT!CSAK A SZOMSZÉD KISFIU VOLT ITT!
REMÉLEM MINDENKI JÓL VAN!:-))
Na csajok megústátok a locsolókat?
Én igen!
Egész nap a pihenésé volt, így most nem vagyok fáradt. Nem tudom hogy fogok éjjel aludni!
Tegnap du óta, enyhén fáj alul a hasam. Amolyan mensisen, nem túl erősen, de szinte állandóan.
Ez lehet jósló fájás?
Gondolom, már nagyon várjátok! Olyan izgalmas már ez az időszak!
Én is csütörtökön megyek a kórházba, laborra és ez első CTG-mre. Kicsit furcsáltam, hogy a 38. héten küld a doki először, de bízom benne. Eddig semmi gond sem volt velem, gondolom ezért nem látta szükségét hamarabb.
Igen emlékszem! Regi pont azt hozta, ami a nagykönyvben meg van írva. Minket 34+4 naposan mértek 33 hetesnek!
De sebaj, a doki szerint nem gond, ettől még nem fogok májusban szülni:-)...nekem pedig van alibim, a palacsintákra, pizzára és egyéb nyalánkságokra:-)